pondělí 17. července 2017

Obří recenze dekorativky Catrice

Ahoj holky,

první půlrok letošního roku byl bohatý na novinky v oblasti dekorativní kosmetiky mnoha značek. A ani naše oblíbená drogérková značka dekorativky Catrice nezahálela. Díky náloži novinek, které jsme obdržely z eshopu Kupkosmetiku.cz, Vám dnes můžeme přinést přehled toho nejlepšího, co můžete ve stojanech Catrice objevit.

Začnu tím, co nás oslovilo úplně nejvíce - must have je pro nás nový make-up 24h Made to Stay. S tímto úžasným make-upem jsme se setkaly už před delší dobou a díky dostupnosti ultra světlého odstínu 005 Ivory Beige jsme v zimě bez něj nedaly ani ránu. Make-up je dlouhotrvající, vypadá na pleti přirozeně - nedělá masku. Krytí má spíše střední, ale dá se i vrstvit. 

Naší druhou stálicí je tekutý korektor Liquid Camouflage, který od jara můžete zakoupit taktéž ve velmi světlém odstínu 005. Tento korektor jsme si velmi oblíbily, jak na kruhy pod očima, tak i na pupínky. Korektor se nikam neslévá, nezvýrazňuje nedokonalosti a je za pár kaček.


Hlavní hvězdou letošního, jarního updatu Catrice byly nové laky na nehty Iconails, které slibuji mimo výraznou a lesklou barvu, také dlouhou výdrž na nehtech i bez použití topcoatu. Slibovaná výdrž má být 7 dní, po přetření nadlakem se má výdrž prodloužit až na deset dní.


Bohužel ač nám většina laků oběma drží skvěle, tyto laky nás nějak neoslnily. Ne, že by nevydržely vůbec, to ne. Ale bez topcoatu nám dají tak ty 4-5 dní a to v našem případě zvládne i spousta dalších značek. Co ale musíme pochválit je škála odstínu, ze kterých si vybere každá z nás. Odstíny jsou vážně moc pěkné, povedené. Také lakování je pohodička, pracuje se s nimi fajn a laky i dobře schnou.




Také jsme měly možnost vyzkoušet několik produktů na rty. Prvními z nich jsou Lip Cushion, což jsou příjemné lesko-rtěnky v tužce s aplikátorem ve formě naducané houbičky. Lip Cushion si můžete vybrat v několika přirozených odstínech, které rtům dodají šťavnatý nádech a příjemný lesk. Rtěnky nejsou nepříjemné ani příliš nelepí. Podle nás to je fajn výrobek pro ty z nás, které nemají rády syté, matné rty, ale naopak přirozenost.



Vyzkoušely jsme odstíny 010 Rather Be At Coachella, což je  narůžovělá nude a 020 Better Make A Mauve, což je hezká přirozená tmavší nude spíše do hněda.



Určitě jste si všimly trendu ombré rtěnek. I ty najdete u Catrice. My jsme vyzkoušely rtěnku Ombré Two Tone Lipstick v odstínu 010 Rockabily Rosewood.


Nápad této rtěnky je sice fajn, ale bohužel jsme nepřišly na to, jak rtěnku nanést, aby bylo dostaženo ombre efektu. Ať děláme, co děláme, vždy se odstíny smíchají. To nám ale nakonec nevadí, protože smícháním odstínů dosáhneme krásné růžové barvy, hodící se na každou příležitost. Rtěnka je příjemné, krémové textury. Nevysušuje rty a je na nich velmi příjemná. Výdrž je pro krémovku klasická a to tedy taková,  že je po jídle třeba ji opravit.


Z produktů na oči jsme vyzkoušely dvě paletky očních stínů a to paletku kombinovanou v růžových tónech s názvem Blossom a pak tu v odstínech bronzu a mědi Cooper.


Bohužel kvalita obou paletek je různá. Ta růžová Bloosom není tak dobře pigmentovaná, je spíš sušší a prášivější. Ta Cooper, je rozhodně sametovější, pracuje se s ní lépe a je i lépe pigmentovaná. Dokážete s ní vykouzlit krásné líčení za pár chvil. Na swatchích prstem sice vypadají obě paletky rovnocenně, ale při práci štětcem vyhrává Cooper na celé čáře.



Z nových řasenek jsme vyzkoušely typ Rock Couture v klasické, tak i voděodolné verzi, které jsou absolutně úžasné.


Řasy udělají dlouhé, natočené a dodaji jim objem. Udělají efekt téměř až umělých řas, řasy jsou oddělené a precizně nalíčené až to vypadá, že jich máte dvakrát tolik než obvykle. Obě řasenky mají umělý kartáček, plný dvou délek výstupků, které řasy důkladně pročešou i bez slepení.


Zaujaly Vás novinky Catrice? Už jste z nich něco zkoušely?

M.


10 komentářů:

  1. Mám dobře vyzkoušený paletky a korektor, laky mě moc nezaujaly...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laky mají sice nádherné odstíny, ale pro nás jsou bohužel zklamáním... No kdyby nehlásaly tu týdenní výdrž, tak by byly fajn, ale přece jen jsme od nich čekaly víc.

      Vymazat
  2. Ty laky vypadají naprosto skvěle i makeup bych ráda vyzkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Makeup určitě stojí za vyzkoušení, je vážně hodně dobrý. Laky jsou bohužel takový průměr.

      Vymazat
  3. Z těchto novinek jsem ještě nic nezkoušela, ale docela mě zaujaly odstíny laků na nehty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ja musím určite pochváliť dizajn :O zbožňujem ho! :) Aaa odtiene lakov ma zaujali taktiež :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hm, asi udělám nálet na Catrice, všechny ty věci vypadají svěle :)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se na stojan s Catrice vydej podívat, neodejdeš s prázdnou ;-)

      Vymazat