středa 26. června 2013

Srovnání řasenek Diamante a D´Amore od Gabrielly Salvete


Dnes jsem si pro Vás připravila recenzi a srovnání dvou řasenek od Gabrielly Salvete a to Diamante a D´Amore.



Nejprve Vám něco řeknu k řasence Gabriela Salvete Diamante. Tato řasenka byla jako novinka představena přibližně před rokem a je to taky doba po kterou tuto řasenku vlastním. Řasenka má za úkol dodat jak délku tak i objem řas. Mimoto by řasenka měla obsahovat jakýsi  „diamantový prach“, který má za úkol rozzářit váš pohled. Musím říct, že rozzáření jsem si teda nevšimla, ovšem barva řasenky je krásně černá. 



Řasenka má plastový kartáček, který mi velmi vyhovuje. Obecně dávám plastovým kartáčkům přednost. Kartáček je inovativní, kdy jedna strana má štětinky kratší a druhá delší. Kratší strana by měla řasy zahustit a delší prodloužit. Kartáček řasy krásně pročeše, oddělí a dodá jím jak délku tak i objem. U mě je patrnější  prodloužení, ale i ten přidaný objem je viditelný. V mém případě tedy splňuje to, co řasenka slibuje. 


 Řasenka nabírá přiměřené množství barvy a tudíž řasy neslepuje ani při více vrstvách. Rovněž netvoří žmolky, neopadává, nerozmazává se a krásně drží celý den. Abych jen nechválila, tak musím říct, že zezačátku měla řasenka ve vlhčím počasí tendence obtiskovat se pod oči, ale s postupem času jsem i tento drobný neduh vychytala. Jak jsem již v úvodu řekla, tak řasenku mám přibližně rok, používala jsem jí velmi často a stále krásně kreslí. Momentálně mám řasenek opravdu hodně, ale až budu potřebovat novou, rozhodně sáhnu právě po této. Ještě dodám, že objem řasenky je 11ml.

Druhá řasenka od Gabrielly Salvete nese název D´Amore a byla představena jako novinka letošního jara. Řasenka kromě prodloužení a zahuštění jako Diamante slibuje také natočení řas. Má opět plastový kartáček, který je zajímavě řešen. Skládá se z jakýchsi 6-ti malých „bambulek“, které jsou od sebe odděleny vynechaným proužkem štětinek. Jednotlivé „bambulky“ mají ve středu štětinky delší a po obou stranách se poté zkracují. Musím říct, že takovýto kartáček jsem viděla prvně a byla to pro mě rozhodně novinka. Na kartáček jsem si musela nejprve zvyknout.



 Ze začátku jsem s výsledkem nebyla tak spokojená jako s řasenkou Diamante, která se mi zdála lepší. Přišlo mi, že  nanášela malinko více barvy než bylo nutné a tudíž měla tendence slepovat. Po pár použitích, kdy trochu vyschla, již nanášela barvu rovnoměrně a v požadovaném množství. Řasy hezky pročeše, trochu zahustí a hezky prodlouží. Nějakého většího natočení jsem si nevšimla, ale to bude pravděpodobně tím, že mám svoje řasy celkem hezky natočené. Barva je krásně černá. Výdrž řasenky je také skvělá, bez problému drží celý den, nedrolí se ani neopadává pod oči. Objem řasenky je o 1 ml větší než u předchozí a činní 12ml. Chvíli mi trvalo, že jsem řasence přišla na chuť, ale je skvělá a můžu vám ji rozhodně doporučit.






                                          srovnání kartáčků


Hodnocení

Oběma řasenkám dávám 5/5. Vyhovují mi, dělají krásné řasy a navíc řasenka (Diamante) ani po roce nevysychá, tudíž je i výdrž excelentní. Kdybych se měla rozhodnout jen pro jednu řasenku, tak zvolím Diamante a to z důvodu, že mi její kartáček lépe sedí, ale doporučit vám můžu obě. Co hodnotím velmi kladně je také cena, která se pohybuje kolem 150 Kč, což není na tak skvělou řasenku vůbec hodně. 

Na závěr ještě přidávám fotku kde je levé oko nalíčeno řasenkou Diamante a pravé D´Amore. Z fotky můžete posoudit, že výsledek je téměř identický.


Máte zkušenosti s některou z řasenek? Jak vám vyhovují? 

Radu

Žádné komentáře:

Okomentovat