pondělí 6. března 2017

Tekuté rtěnky Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet - recenze + vyhlášení Dermacol GA

Hezký den Všem,

V dnešní recenzi vám představím hedvábně matné rtěnky od Bourjois s přídavkem Souffle de Velvet, které nám k recenzi zaslal eshop Elnino.cz. Můžete si tedy všimnout, že se jedná o rozšířenou řadu klasické Rouge Edition Velvet, které jsou legendární. Bohužel hned na úvod musím říct, že se tato nová řada moc nepovedla, ale vezmeme to popřádku.




Rtěnky mají svůj klasický hranatý tvar a jsou vybarvené v odpovídajícím odstínu, což je super. Jelikož se jedná o tekuté rtěnky, tak mají klasický pěnový aplikátor ve stylu lesků na rty. Ten je příjemný a funkční.


Konzistence rtěnek je velice lehoučká a řekla bych až našlehaná. Přiznám se, že jsem se s touto konzistencí u matných a navíc dlouhodržících rtěnek setkala prvně. Bohužel musím říct, že mi tato konzistence nevyhovuje. Je na rtech sice lehoučká, ale dost špatně se tak barva nanáší. Ta jakoby klouže a nechce se na rty uchytit. Navíc jsou rtěnky i dost málo pigmentované a aby jste docílily alespoň nějaké barvy je potřeba docela vrstvit. Bohužel pak se barva stírá. Když se vám už podaří nějak rovnoměrně nanést barvu, tak bohužel nepočítejte s nějakou výdrži. Pokud nejíte ani nepijete, tak barva drží tak hodinu a pak se vytratí neznámo kam. Jakmile se napijete, tak okamžitě mizí.


Co se týká matného efektu, tak ten je příjemný a vypadá hezky. Rty jsou sametové a hebké. Super je to, že rtěnka nevysušuje a je komfortní, ale výdrž je nulová. Přestože mám dvě dost výrazné barvičky a to jahodovou 06 a fuchsiovou 05, tak na rtech jsou oba odstíny dost jemné a nenápadné. Pro někoho to může být plus pro jiného mínus. Já se přiznám, že mi to nevadí, protože jsou tak rtěnky nositelné na běžný den a nejsou až moc řvavé či výrazné.

Takže když to vezmu kolem a kolem, tak tahle řada matných rtěnek není dle mého moc povedená. Občas pro rtěnkách sáhnu, protože mi stačí ta hodinová výdrž než dojedu do práce, ale celkově je to pro mě zklamání.

Znáte tuto řadu matných rtěnek od Bourjois? Máte vyzkoušeno?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Závěrem potěšíme jednu z vás, neboť nás čeká vyhlášení vítěze o 3 nové odstíny dlouhodržících tekutých rtěnek Dermacol. 


Štěstí se tentokrát usmálo na první komentující, kterou je Anna z Cosmokočky. Gratulujeme. Jelikož jsi nám nenechala email, tak nás prosím s adresou kontaktuj na UltimateChic@email.cz.



Radu



15 komentářů:

  1. Bourjois mám ráda, ale tyhle rtěnky mě teda vůbec nezaujaly :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Pokukovala jsem po nich, zatím žádnou Bourjois rtěnku nemám. Počkám si na nějakou další novinku, která bude super :D

    OdpovědětVymazat
  3. Hmmm tak to je docela škoda, vypadaly lákavě.

    OdpovědětVymazat
  4. To je opravdu škoda, protože jsem měla zálusk na jeden odstín :)

    OdpovědětVymazat