neděle 12. března 2017

Představení přírodní vlasové řady L´Oréal Paris Botanicals Fresh Care

Krásnou neděli Všem,

Pokud sledujete blogosféru, tak vám jistě neuniklo představení nové vlasové řady L´Oréal Paris, které se uskutečnilo teď ve čtvrtek a nám se poštěstilo být u toho. Akce se konala v nádherných prostorách Nostress café restaurant, které byly pro tuto akci jako stvořené a nedokážu si představit lepší místo pro představení přírodní řady než právě toto.


Představeny nám byly 3 zbrusu nové řady vlasové kosmetiky L´Oreal s názvem Botanicals Fresh Care, které představují neskutečnou revoluci v produktové řadě, neboť obsahují cca 95% přírodních složek a všechny jsou bez silikonů, parabenů a barviv. Kromě toho jsou produkty vyráběny s ohledem na životní prostředí a tak jsou obaly vyrobeny z recyklovaného plasu.


Kosmetika má nejen krásné obaly, které mají připomínat dávné lékárenské produkty, ale také je barevně odlišena podle specifické ingredience, která dává produktu charakteristickou vůní a také účinky.


Každá řada obsahuje šampón, kondicionér, masku a jedenu speciální doplňkovou péči, která je charakteristická pro danou řadu. Vybírat můžete ze :

Zelené řady, která obsahuje koriandr je určena pro oslabené vlasy a jako doplňkovou péči obsahuje bezoplachový vlasový elixír.


Oranžové řady s obsahem světlice barvířské pro suché vlasy, kde jako doplňkovou péči najdete zjemňující krém.


A červené řady s olejem z pelargónie pro barvené vlasy, která navíc obsahuje bezoplachový sprej pro lesk vlasů.


Musíme říct, že jsme z této novinky nadšené a obě se již těšíme na testování. Každá jsme se již pustily do testovaní jedné řady, tak se brzo můžete těšit na naše poznatky. Do té doby se zatím pokochejte krásnými fotkami z akce, která byla naprosto luxusní. Jednak ony prostory byly krásné, ale také samotná výzdoba a aranžmá produktů do dřevěných bedýnek byla úžasná.


Navíc milý personál, který nás přivítal úsměvem a sklenkou prosecca byl skvělým začátkem akce. Vše zakončila výborná večeře a milá společnost ostatních blogerek a organizátorek akce. Tímto ještě jednou děkujeme Barči a Terce z PR a pozvání.


Už jste zaregistrovaly tyto novinky? Co na ně říkáte?

R&M
P. S. stále se nám neozvala výherkyně Anna z Cosmokočky, která u nás vyhrála nové Dermacol 16 Lip Colour. Proto bychom rády opět poprosily, ať se nám s adresou ozveš na email, nebo budeme muset losovat nového výherce.








1 komentář:

  1. Priznám sa, že som túto radu ešte nezaregistrovala. Každopádne vyzerá to super a určite sa teším na vašu recenziu :)

    MargiFashion

    OdpovědětVymazat