pondělí 20. března 2017

Nejen zimní výživa pro pleť od značky Mylo

Ahoj holky,

znáte už slovenskou značku přírodní kosmetiky Mylo? Já ji objevila už poměrně dávněji, ale k jejímu testování jsem se dostala až v zimě, a protože krém Trojrúža mám už spotřebovaný, je čas si o něm něco povědět.


Pokud nás čtete pravidelněji víte, že ráda na noc používám různé pleťové oleje a olejové balzámy a ani s tímto krémem na tom nejsem jinak. Po odsroubování víčka najdete v dózičce hladký, tužší balzám, máslové konzistence, který se po nanesení změní na olej. Tuto konzistenci mám velmi ráda a vyhovuje mi více než klasický olej. Nemusíte se však bát, po zahřátí prsty pod nimi docela rychle taje a dobře se nanáší. Ale protože se jedná o produkt olejového složení je vhodné jen nanášet na předem navlhčenou pleť.

Díky obsahu bio bambuckého a kakaového másla a přídavkům kokosvéhe a jojobového oleje se jedná opravdu o výživnou bombu. Jak jsem psala - ja jej používám při večerní rutině k mazání celého obličeje, ale dále také jim zvláčňuji suchá místa na těle, jako jsou kolena a nárty. 


Jak říká název krému Trojrúža, vůně krému je založena na kombinaci třech růžových esenciálních olejů - růžový esenciální olej, olej z palmorůže a růžového dřeva. A celá tato trojice je doplněna vůní pomeranče. Díky ní se vůně krému stane vůni relaxační a sedne i těm, kterým moc růže nevoní (jako jsem já). Vůně není vůbec obtěžující, takže se nemusíte bát krém používat na tvář - je určen k péči o celé tělo.

Obsah krému je 60 ml, ale to množství Vám vystačí opravdu dlouho, protože ke zvláčnění pleti stačí opravdu malá troška.

Já si tento krém opravdu velmi oblíbila, konečně jsem vyzrála nad suchými místy a šupinkami na pleti. Tento krém je vážně zázrak a poradí si s velmi namáhanou pletí.



Krém můžete zakoupit na eshopech s přírodní kosmetikou např. krasnakazdyden.cz, nuspring.cz nebo blueberryhill.cz za cenu kolem 200 Kč.

M.

8 komentářů:

  1. Miluji produkty Mylo! Momentálně si nejvíc užívám krém Oh la la :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten chci zkusit teď až spotřebují něco ze své zásoby.

      Vymazat
  2. Tento produkt by mi skvěle seděl právě na zimní období :)

    OdpovědětVymazat
  3. Oh áno, mylo je jedna z mojich naj značiek.

    Flung out of space

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem Myla zkoušela jen tento produkt, ale chci si časem pořídit i něco dalsiho.

      Vymazat
  4. Tohle vůbec neznám! :) vypadá to zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omrknu tu značku, mají fajn výběr a zajímavé výrobky.

      Vymazat