čtvrtek 16. března 2017

Velký jarní nákup na Notino.cz

Ahoj holky,

pořád ještě mám období, kdy se snažím si nekupovat zbytečnosti, ale jen to, co zrovna dochází nebo to nutně potřebuji. A ve stejném duchu jsem také uskutečnila mojí poslední objednávku z eshopu Notino.cz, kde jsem pořídila plno jarních nezbytností především v péči o tělo a vlasy.

Tou nejméně zastoupenou kategoríí v mém nákupu byla dekorativní kosmetika, tak nějak se snažím vyhýbat právě jejímu nákupu, protože stejně dokola používám těch pár oblíbených věcí - oblíbený makeup, paletku nebo značku tvářenek. Co jsem ale už nutně potřebovala byl nový sypký pudr, protože ten můj stávající zbývá už jen na dvě, tři použití. Tentokrát jsem zvolila značku Catrice a pudr Nude Illusion a doufám, že bude aspoň stejně dobrý jako jiné pudry této značky, které jsem vyzkoušela. Protože mi došel gelový topcoat a i base coat jsem musela vyhodit, pořídila jsem si sadu laků polské značky Delia, která je poměrně hodně chválená. Koupila jsem si zpevňující podlak, gelový topcoat a dva jarní barevné laky. A podržte se jeden stál okolo 50 Kč a zatím se jeví skvěle. Značka Delia Cosmetics má plno zajímavých věcí, nejen na nehty, za pár peněz, tak se určitě koukněte.


Protože na jaře začínám víc odhalovat kůži, je třeba pleti dopřát pořádný peeling. Zatím mne ale žádný "drogérkový" scurb příliš neoslovil, proto jsem tentokrát zalovila ve vodách přírodní kosmetiky Soaphoria, u které jsem si vybrala tělový peeling Citrusová bomba. Protože v poslední dobře hodně trpím na suchá kolena a nárty, potřebuji je také intenzivně zvláčňovat. Momentálně na to používám Havlíkův přírodní zázrak, ale balení je malé a rychle ubývá, proto jsem na zkoušku vzala Univerzální levandulový balzám taktéž od značky Soaphoria.



Letos mám kůži celou nějak "zmatenou" a podrážděnou, protože i holení mi dělá problémy. Nikdy jsem netrpěla na podráždění nebo zarůstání chloupků a teď mám po každém oholení strašné červené pupínky. Zkoušela jsem všelicos - holení po směru růstu chloupků, epilaci epilátorem i cukrovou pastou a je to pořád hrůza. Tak jsem si na zkoušku vzala poslední nevyzkoušenou možnost a do depilační krém značky Veet pro citlivou pokožku. Snad zabere a budu mít po problému!

Z tělové kosmetiky jsem si zase po delší době koupila antiperspirant Ziaja Blocker, protože mé oblíbené Rexony Maximum Protection ztrácí účinnost a je třeba podpaží šokovat zase jiným přípravkem. Snad mi Ziaja bude vyhovovat stejně jako dřív.


A zapomněla jsem i na jeden přípravek k péči o pleť a to novinku v drogériích - plátýnkovou masku značky Garnier.


Protože mne většinou na jaře trápí padání vlasů, chtěla jsem tomu předejít koupi nové posilující vlasové řady od Natury Sibericy. Já jsem si pořídila šampón a kondicionér, ale lze zakoupit ještě i masku na vlasy se stejnými posilujícími účinky. A poslední věc z nákupu je klasika suchý šampón Batiste, který si při každé objednávce beru do zásoby.

P. S. stále se nám neozvala výherkyně Anna z Cosmokočky, která u nás vyhrála nové Dermacol 16 Lip Colour. Proto bychom Tě opět poprosily, ať se nám ozveš na email, pokud nás do konce týdne nekontaktuješ, budeme bohužel muset vylosovat novou výherkyni.

Zaujalo Vás něco z mého nákupu? Dáte mi nějaký tip jak se zbavit problému při holení? Jak si odstraňujete chloupky Vy?

M.

11 komentářů:

  1. Depilacni kremy od Veet mi prijdou k nicemu. Ale jinak super nakupy, hlavne Soaphoria a docela me lakaji masky Garnier.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem už dlouho žádný nezkoušela, ale kdysi na mne fungovaly. Teď ještě dávám šanci epilatoru, ale moc spokojená zatím nejsem.

      Vymazat
  2. Ziaju Blocker chci vyzkoušet, stojí pár korun, fakt jsem zvědavá, jak bude fungovat. A hodně se mi líbí výrobky od Soaphorie, tahle značka mně hodně láká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi dřív hodně vyhovovala, ale pak jsem jednu měla doma už dlouho a byla asi prosla a ta neucinkovala vůbec.

      Vymazat
  3. Soaphoria značka je môj favorit, taktiež Ziaja. Nepoznám lepšie produkty, od týchto značiek mi snáď všetko sedí. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ziaju mám taky ráda, ale zrovna jsem našla výrobek téhle značky, který mi nesedl.

      Vymazat
  4. Ach jo mě ta Garnier maska absolutně nevyhovovala to jsem snad asi jediná. :D Soaphoria má výborné věci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne? Mi se po mi zdá pleť taková odpocata a maska pleť pěkné vyzivila. Teď chci vyzkoušet ty další dvě.

      Vymazat
  5. Mám doma ten Ziaja blocker a je parádní. U mě funguje dokonale. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, ja doporucuju tento Vichy deodorant https://www.lekarnasporilov.cz/pro-zeny/deodoranty-antiperspiranty/vichy-deo-roll-on-antitranspirant-citliva-plet-depil-pokozka-50ml.html vzdy po holeni si tim natru nejen podpazi a nepali to po holeni a nesvedi.

    OdpovědětVymazat