pátek 14. února 2014

Valentýnská giveaway II. - výhercem se stává ...

Hezký pátek děvčata, 

děkujeme Vám, že jste se zúčastnily naší valentýnské soutěže a protože včera o půlnoci skončila, je už jen naší milou povinností vyhlásit výherce.


Jsem ráda, že jste účast v soutěži braly opravdu poctivě a napsaly jste nám, jak svátek sv. Valentýna slavíte, či naopak neslavíte a dokonce jste přidaly i pár valentýnských zážitků (bohužel ne všechny historky byly veselé). 

Aby nebyl tento článek pouze o vyhlášení vítězky, napíšu Vám něco málo o mém postoji k tomuto svátku a o tom, jak jej s manželem oslavíme my. Já mám svátek sv. Valentýna ráda, protože se mi líbí každá příležitost k tomu, abych svému milovanému dala najevo, co pro mne i po těch letech, co jsme spolu, znamená. Já vím, řeknete si, že to můžeme dát najevo každý den, nebo na výročí nebo na prvního máje a máte pravdu, ale proč si neudělat nějaký další den v roce jiný, netypický. K Valentýnu si žádné velké dárky nedáváme, většinou si spíš zajdeme na večeři a do kina, dostanu kytku a manželovi většinou koupím nějakou drobnost, třeba několik jeho oblíbených tyčinek. Letos mu dělám domácí pralinky (doufám, že si to nepřečte ještě před tím, než je dostane). Ale letos toho času na slavení moc mít nebudeme, protože vyrážíme na ples, kde budeme pomáhat s organizací a ještě před plesem budu líčit nejen sebe :-). Myslím, že si to ale vynahradíme v sobotu, kdy vyrazíme na lyže nebo pokud roztaje sníh, tak na nějaký malý výlet.



A teď už pojďme na vyhlášení vítěze. Valentýnské giveaway se Vás zúčastnilo 50, avšak komentářů bylo 51, protože jedna slečna pro upřesnění přidala komentáře dva a jako soutěžní byl počítán první z nich.A protože Vás bylo tolik rozhodly jsme se pro losování pomocí randomu. 

A vítězkou se stává padesátá komentující tedy.... Áďa 

Moc gratulujeme a zároveň vítězku prosíme, aby nám co nevidět zaslala adresu na email uveden v záhlaví. Pokud se vítěz neozve do 7 dní, bude losován náhradník.

Maru

6 komentářů: