pondělí 10. března 2014

Givenchy Noir Couture, zázrak na řasy?

Přeji krásný den,

nevím, jestli si ještě pamatujete, ale někdy v září jsem Vám v tehdejších nákupech ukazovala řasenku Givenchy Noir Couture, kterou jsem si přivezla z dovolené v Bulharsku, kde jsem v duty free zóně neodolala krásnému obalu a reklamou s mou oblíbenou herečkou Liv Tyler, která mne především uchvátila jako krásná a moudrá Arwen v trilogii Pán Prstenů. A kdo by nechtěl mít tak krásné dlouhé řasy jako ona?




Řasenka dlouho čekala v kosmetickém stolku až vypotřebuju nějakou používanou řasenku, abych tuhle krásku mohla začít používat a pak Vám přinést recenzi.

Výrobce řasenky slibuje, že řasy po jejím pravidelném používání budou mnohem lesklejší, prohnutější a silnější oproti používání jiných řasenek. Řasy budou krásně prohnuté, prodloužené a zhuštěné.

Řasenka samotná má krásný elegantní obal, s tímhle se u drogérkových řasenek vážně nesetkáte. Tělo řasenky je černý lesklý váleček se stříbrným proužkem, který vypadá vážně luxusně.

Kartáček má řasenka složený ze tří bambulek, které mají normální štětinky, žádné plastové. Musím uznat, že kartáček nabírá akorát barvy, nehrozí Vám, že budete mít řasy slepené a ani nemusíte plýtvat barvou, kterou by jste musely před nanesením utřít do ubrousku.



Po nanesení řasenka neslepuje, nehrudkuje, neloupe se ani se nerozmazává. No prostě na nošení i sport ideál. Ovšem efekt řasenky není až tak obrovský, řasy sice hodně zvýrazní, ale nezahustí a nenatočí. Efekt řas je pořád hodně přirozený. Možná to je tím, že mám vážně málo řas a mám je krátké, ale myslím si, že výraznější efekt mi udělá i drogérková řasenka Diamante. Slíbeného zesílení řas a zvýšení lesku po pravidelném používání jsem nezaznamenala vůbec.
Vlevo nalíčené řasy, vpravo bez řasenky

Celkové hodnocení: 3,5/5

Značka: Givenchy
Velikost: 8 g
Cena: od 1000 - 1200 Kč
Dostupnost: internet, parfumerie

Řasenka není vůbec špatná, líbí se mi, že neslepuje, nehrudkuje ani neopadává pod oko. Bohužel se mi zdá její efekt málo výrazný, což je pro mne důvodem, proč si řasenku už znovu nekoupím. Mám řas málo a nejsou výrazné, proto potřebuji nějakou, která mi na očích aspoň nějaké řasy vykouzlí. Tahle by mohla vyhovovat slečnám s hustýma řasama, které chtějí jen prodloužit a dodat řasám barvu.

M.

4 komentáře:

  1. obal je krásný, kartáček takový "divoký", ale je fakt, že ten efekt asi za ty peníze nestojí :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta řasenka je fakt asi na někoho kdo "má" řasy a ne pro mě, protože já s ní nevykouzlím nic.

      Vymazat
  2. Jéé to je škoda :-/ DOcela by mě zajímalo, jak by sedla mým řasám...

    Giveaway o štětec Real Techniques

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No co nadělám, byl to spontanní nákup bez toho abych si četla recenze, takže se stane, že prostě výrobek nesedne.

      Vymazat