pátek 28. března 2014

Ladybox eko-edice – březen 2014

Krásné ráno

v dnešním článku se podíváme na to, co mi včera doputovalo v Ladyboxu s přívlastkem eko-edice. Jen na úvod bych chtěla říct, že jsem si box kupovala téměř po půl roce. Předchozí boxy mě nijak nenadchly a obsah se mi zdál, že jde od devíti k pěti. Ale březnový box jsem objednala ze tří důvodů. Zaprvé kvůli tomu, že mělo jít o přírodní, tedy eko- edici obsahující jen čistě přírodní, pečující kosmetiku. K té já poslední dobou dost tíhnu, takže to byl první motivátor. Za druhé, jsem měla v březnu narozeniny a jednoduše jsem si chtěla udělat radost :D. A za třetí, jsem chytla nějakou páteční akci, kdy byl box levnější o 50 Kč, takže mě místo 339 Kč vyšel jen na 289 Kč, což mě dost potěšilo.

Ale asi vás až tak nezajímá, co mě vedlo k tomu si box objednat, ale jeho obsah a jak jsem s ním spokojená. Tak jdeme tedy na to.

Box přišel, jak je zvykem v papírové krabici, která tentokrát nebyla růžová ale hnědá, kartonová. Po otevření mě čekalo překvapení, neboť jsem v přepravní krabici již nenašla žádný box, ale hned letáčky a samostatné přípravky. To mě trochu zamrzelo, neboť jsem se na nějakou hezkou krabici těšila. Ale zase musím uznat, že takovéto chování je samozřejmě více ekologické, neboť se šetří lesy. Takže tady myslím box splnil, co předeslal. A to, že půjde o eko- edici se vším všudy, tedy i šetřením na papíru. Kartička s obsahem byla rovněž nahrazena pouze větším listem papíru. Spodek krabice byl vystlán klasickou papírovou vystýlkou, jak je zvykem.

Po otevření na mě tedy vybafly nějaké ty letáčky a pytlíčkové vzorečky, ke kterým se dostanu později.  Obsah boxu byl následující:


Dr. Hauschka Pleťové tonikum, 100 ml, plné balení, prodejní cena 518 Kč

Hlavní aktér toto boxu byla značka Dr. Hauschka. Nevím kolik bylo možných variant, ale já jsem obdržela pleťové tonikum. Myslím, že se zasílalo ještě čistící mléko. Z této značky mám velkou radost, neboť  jsem od ní ještě nic nezkoušela. A že jsem dostala právě tonikum byl asi osud. Již dlouho totiž plánuji do své péče nějaké to tonikum zařadit, ale pořád jsem se k tomu nemohla odhodlat. Tak a teď ho už mám a to rovnou v takto úchvatné lahvičce a zcela přírodní. Jedná se o pěstící tonikum, které podporuje funkci pokožky, posiluje její látkovou výměnu, reguluje objem vazivového vlákna a dodává pleti růžový a oživený vzhled. Zní to skvěle a už se těším, až se dám do testování. Za mě tedy jednička s hvězdičkou.


Yves Rocher, Hydratační micelární voda, 200 ml, plné balení, prodejní cena 285 Kč

Z tohoto výrobku mám opět radost, neboť mi přišel vhod. Současná Dermacolí micelárka mi pomalu dochází, takže je fajn mít další odličovač v zásobě. Tato micelární voda obsahuje rostlinné výtažky, které o pleť pečují, hydratují a regenerují. A to vše bez obsahu parabenů, minerálních olejů, barviv a silikonů. Navíc se mi dost líbí její balení a krásná jemná vůně. Za mě tedy velice dobře zvolený produkt. A že je to znovu Yves Rocher mi nevadí, neboť tuto značku nijak probádanou nemám.



Urban Veda, čistící gel, 20 ml, cestovní balení, plná cena za 150 ml je 269 Kč

Pro mě úplně neznámá značka, což samozřejmě moc vítám. Moc se mi líbí balení gelu, ta lahvička je úžasná, navíc ta vůně mě totálně učarovala. Doufám, že se mi tento čistící gel, který obsahuje bioaktivní kurkumu, ovocné antioxidanty, enzymy a vitamíny, osvědčí. Pokud ano, tak hned si kupuji plné balení. Tak moc mě ta vůně dostala.

Urban Veda, denní krém, 10 ml, cestovní balení, prodejní cena za 50 ml je 499 Kč

Krém opět úžasně voní, obsahuje bioaktivní směs botanických extraktů, které pleť rozjasňují a podporují regeneraci buněk. Rovněž působí proti hyperpigmentaci, sjednocuje tón pleti a hydratuje jí. Na krém jsem velice zvědavá a jeho zařazení velice vítám.



Lavera, Univerzální krém, 25 ml, cestovní balení, prodejní cena za 150 ml je 187 Kč

Poslední výrobek je univerzální krém v kelímku od Lavery. Ani s touto značkou nemám zkušenost, takže se na otestování těším. Má se jednat o hutný a výživný univerzální krém, který ocení především suchá a namáhaná pleť. Obsahuje bambucké máslo, mandlový olej, které pleť vyživují a hydratují. Myslím, že to bude moc fajn výrobek, který jistě upotřebím.



Dále jsem boxu našla letáček a  dva vzorky zklidňujícího krému od Weledy. Oba mají 4 ml. Dále vzorek Kivvi denního krému s maliníkovým olejem a výtažkem z jablka. O této značce jsem slyšela dost chvály, tak krém velice ráda vyzkouším. Poslední vzoreček je hloubkově čistící gel od Salcury.




Za mě má box plný počet bodů. Ze všech výrobků jsem nadšená a už se těším až se pustím do testování. Musím říct, že jsem velice ráda, že jsem po delší době dala Ladyboxu zase šanci. Tentokrát se box velice vydařil.

Co říkáte na bio edici. Líbí? Objednávaly jste?


Radu 

10 komentářů:

  1. toto vydání se mi dost líbí, i když LB moc nefandím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já v LB v poslední době taky moc nefandím, ale tato edice mě zaujala a jsem ráda, že jsem objednala :)

      Vymazat
  2. Toto byl můj druhý LB a také jsem byla naprosto spokojená ( mám úplně ty samé výrobky jako ty). Musím říct, že mě úplně uchvátila vůně Urban veda, takže ozkouším, a pokud budu spokojená, objednám plné balení. Myslím, že LB nasadil tento měsíc laťku opravdu vysoko. Snad bude v tomto tempu pokračovat :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsi s boxem spokojená. Taky jsi tou vůní výrobků Urban Veda tak uchvácena? Mě se líbí moc. Pokud se mi produkty osvědčí tak jdu určitě do nich. Máš pravdu, že laťku dali vysoko. Uvidíme s čím se vytasí příště.

      Vymazat
  3. Celkem závidím Dr. Hauschku. Já měla místo luxusního tonika za pětikilo 15mililitrový kelímek bambuckého másla Raw Gaia...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé,tak to mě mrzí. Já teď měla celkem štěstí, asi za to mohly ty narozeniny či co :D Docela rozumím tomu rozruchu ohledně nepoměru vzorku Raw Gaia a plného výrobku Dr. Hauschka. Hold, to by nebyl LB aby se něco opět nevychytal.

      Vymazat
    2. No jo no. Ale co, svět se nezboří. Zjistila jsem, že na českém e-shopu, kde jsem si chtěla koupit Monoi olejíček, prodávají zejména Hauschku, včetně vzorků. Tak si k oleji přiobjednám nějaký ten vzorek a pokud to bude takový zázrak, tak si to klidně koupím sama. :)

      Vymazat
    3. Jo a Urban Veda byly taky nějaké varianty, tady vidím modré tubičky a byly i zelené.

      Vymazat
    4. Jj, byly asi dvě varianty. Nevím jak teda voní ty se zeleným potiskem, ale tyto modro-fialové voní skvěle. Uvažuji o plném balení toho čistícího gelu :)

      Vymazat
    5. No ty zelené mám já a moc nevoní. Jako silně mentolová zubní pasta. :D

      Vymazat