úterý 4. března 2014

Lesk jak blesk v mnoha barvách od Sephory

Hezký den slečny,

dneska Vám ukážu "multicolor" lesk na rty od značky Sephora. Tento lesk jsem dostala jako dárek k narozeninám od této parfumerie. Podmínkou, jak je možné získat Sephora dárek, je zaregistrovat se do jejich klubu a získat za nasbírané body černou členskou kartu. 



V prvé řadě se přiznám, že jsem z dárku v podobě lesku na rty moc radost neměla. Lesky na rty skoro nepoužívám, protože mě štve, jak se mi na něj pořád lepí vlasy. Ale když už jsem jej doma měla, tak jsem jej začala používat…

Na začátek zmíním to, že lesk je složený ze čtyř malých tubiček, obsahujících rozličné barvy lesků na rty, které jsou do sebe zašroubované do velikosti klasického lesku na rty. Tento nápad Sephory na toto balení oceňuji, protože je to super především na cesty, kdy máte větší škálu výběru barev, ale lesk Vám zabere málo místa. 


Zvolené barvy se mi líbí, řekla bych, že budou slušet všem. Dvě barvy jsou krémové (pudrově růžová a barbie pink) a dvě jsou s jemnými třpytkami (v barvě hnědého cukru a červená).

Silná vrstva po nanesení aplikátorem 


Vrstva rozetřena aplikátorem
Konzistence lesků je příjemná, klouzavá, ale nerozmazává se všude kolem rtů. Navíc lesk není lepivý.

Lesk při otevření sladce ovocně voní a při olíznutí rtů i stejně sladce chutná. Vůně i chuť jsou příjemné.


Výdrž na rtech je na lesk na rty docela nadprůměrná, zvládne pití i lehké jídlo, samozřejmě, že se pak rty už neblýskají jako sklo, ale lehký lesklý nádech jim zůstane. Řekla bych, že průměrná výdrž je tak 2 hodinky, pokud nebudete jíst a jen se občas napijete, vydrží ještě déle.

Bohužel, co pro Vás nemám zmapované je cena – tedy kolik v parfumerii stojí. Nějak se teď do nejbližší Sephory delší dobu nedostanu a tak se budete muset jen spokojit s mým odhadem. Cena se pravděpodobně bude pohybovat okolo 200 – 300 Kč, jak jsme u Sephory u produktů na rty zvyklé.

Celkové hodnocení - 5/5

Značka: Sephora
Dostupnost: pouze v parfumeriích Sephora

Shrnuto a podtrženo, jedná se o nejlepší lesk na rty, který jsem kdy vyzkoušela. Jsem s ním moc spokojená, především kvůli tomu, že nelepí a také se mi líbí možnost vybrat ti barvu "za pochodu". Výdrž na rtech má lesk také excelentní. Na to, že lesky na rty vážně nemám ráda, tak už teď vím, až až mi dojde, pořídím si jej znovu.

S jakým leskem na rty jste spokojené vy? Znáte tento několika barevný lesk od Sephory? 

M. 


10 komentářů:

  1. Vypadá to zajímavě :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to skvělý nápad :-) navíc jak nemám ráda lesky na rty, tak tenhle se mi zdá super.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Já jsem si ho taky v parfumerce nikdy nevšimla a kdybych jej nedostala, tak si ho nekoupím. Každopádně mě mile překvapil.

      Vymazat
  3. Tak tohle vypadá opravdu dobře, líbí se mi jak je to zpracované:)

    OdpovědětVymazat
  4. moc se mi líbí balení, opravdu praktické! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám je doma jen větší variantu v jiných odstínech a jsou vážně super! :) V nejbližší době na ně plánuju článek, protože prý stály nějakých 290 Kč a to za takové množství tak skvělé kvality vážně není moc :) Jsou to snad první lesky, který mě suprově vyhovují :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim :-) za ty tri stovky je ten lesk vazne super. Fakt vubec nelepi a docela na rtech vydrzi.

      Vymazat