neděle 2. března 2014

Zelený (matující) Garnier Moisture Match – recenze

Hezký den,

právě jsem si z drogérie přinesla už druhé balení krému Garnier Moisture Match v zelené tubě. Asi je Vám jasné, že krém, který by mi nevyhovoval, bych si po druhé nekoupila, takže očekávejte, že tato recenze bude „juchací“.


Pro začátek bych řekla, že mám normální pleť, vlastně se mi pleť ani moc nemastí, ale všimla jsem si, že vlivem klimatizace se mi někdy kolem poledne začne lesknout především čelo (brada a nos kupodivu ne) a musela jsem si makeup znovu přepudrovávat. Abych pro ten pudr šahat nemusela, začala jsem shánět nějaký lehký matující krém, který je doopravdy účinný. Zelená (matující) verze Garnier Monture Match je sice určena na smíšenou a mastnou pleť, ale přes to jsem si jej pořídila.
Recenzi začnu klasicky obalem – je to klasická plastová tuba s „mint“ zeleným „tělem a bílým víčkem. Obyčejný obal mi nevadí, mám ráda, když si můžu krému vymáčknout, kolik chci a nemusím do něj šahat prsty.


Vůně krému je lehká a připomíná mi vůní aloe vera. Ä je dokonce chvíli cítit i po namazání obličeje.

Konzistencí je krém lehký, jako by našlehaný. Lehce se roztírá a rychle se do pleti vsakuje.


Tento krém používám jen ráno pod makeup, na večer používám hutnější krémy. Ale účinky jsou ohromné, do pleti se ihned vpije a můžete nanášet makeup. Ten vydrží skvěle celý den, už se nelesknu a nemusím se přepudrovávat. Hydrataci přináší krém taky výbornou. Pleť je po nanesení vláčná a jemná, bez pocitu suchých míst.


Cena krému je také super a to asi 120 Kč bez akce, v akci se pohybuje od 90 do 100 Kč za 50 ml. Navíc krému není třeba moc, stačí dávka o velikosti většího hrášku a máte namazaný celý obličej. Krém mi vydržel při každodenním (1x denně) používáním asi 5 měsíců.

Celkové hodnocení: 5/5

Značka: Garnier
Velikost: 50 ml
Cena: cca 120 Kč
Dostupnost: běžné drogérie

Já musím tento matující krém doporučit. Při nanesení ráno pod makeup mi udrží pleť krásně matnou až do večera a nemusím se znovu přepudrovávat. Navíc i dobře hydratuje a nemáte po jeho použití pleť staženou. A za cenu kolem 100 Kč se jej už vážně vyplatí zkusit.


+ už dřív jsem vyzkoušela růžovou (intenzivně hydratační) verzi Garnier Monture Match a ta mi také vyhovovala. Na to, že se jednalo o velmi hydratační krém, tak nebyl příliš hutný, neucpával póry a hezky voněl. Ale na mojí pleť už bylo té hydratace moc. Suché pleti sedět bude líp.
Používáte matující krémy? Jaký je Váš favorit?

M.

13 komentářů:

  1. jé, tak ten musím zkusit! :) pěkná recenze :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám oranžový :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ten oranžový, to je teda spíš gel a bohužel nic moc...ale každý z těch krémů bude asi úplně jiný:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A neni mozne, ze jsi mela nejaky vadny kus? Ja mam teda zkusenost s ruzovym a zelenym a kamaradka zase pouziva ten modry a je taky spokojena.

      Vymazat
  4. Já mám modrý pro normální pleť a taky musím říct, že super. Mám po něm obličej takový vyhlazený, krásně hydratuje a moc hezky voní. Za mě určitě taky doporučuji.

    http://anisek-nail.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já si teď sice nový krém koupila, ale až ho dopotřebuju, tenhle bude další na řadě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite ho vyzkousej. Za stovku je fakt moc super. A hlavne vydrzi skoro pul roku.

      Vymazat
    2. Recenze dobrá i na jiných blog. Bohužel v Praze nejde sehnat, nikde ho nemají. Sháním už 3 měsíce.

      Vymazat
  6. Tak já jsem těch matujících zkoušela už více.. Vyhovuje mi např. Sebo Végetal od YR nebo Lift&Matt od Dermacol, který je ale taky více hydratační a nepoužívám ho tak každý den abych to nepřehnala..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja moc pletove vyrobky od Dermacolu nemusim. Mam spis rada jejich dekorativku.

      Vymazat