pondělí 24. března 2014

Zlato-modré líčení s Vintage Romance

Ahojky,

V dnešním článku jsem si pro vás připravila ukázku mého líčení, které je vytvořené v současnosti mou nejoblíbenější a tudíž i nejpoužívanější paletkou Vintage Romance od Sleek. Stále mě baví ta kombinace zlatavých a fialkových tónů, baví mě je různě mixovat a zjišťovat, která kombinace se k sobě lépe hodí. V tomto případě jsem zkombinovala tmavší zlatavo-bonzový Lust in LA s metalickým modro-fialovým stínem Romance in Rome. A mám pocit, že vznikla moc hezká a neotřelá kombinace barev. Co myslíte?Samozřejmě jsem celé líčení doladila černou linkou. Použila jsem gelové linky MUA, které jsou fajn, mají dobrou konzistenci a hlavně mi drží bez obtisknutí celý den.




Teď něco k postupu, který je ale velice jednoduchý.

Nejprve jsem nanesla zlatavý stín (1) do cca 2/3 horního pohyblivého víčka. Tmavším modro-fialovým stínem (2) jsem vykreslila zbývající vnější třetinu a obě barvy jsem vzájemně spojila chlupatým blendícím štětcem. Díky tomu nevznikl tvrdý přechod mezi barvami a spojení barev působí přirozeněji. Abych prohloubila pohled, tak jsem matnou hnědou (3) v odstínu Proprose in Prague ztmavila a vykreslila nadočnicový oblouk a opět přechody rozblendila.

Tmavě modrou barvou (2) jsem stáhla taky pod spodní víčko, tak do dvou třetin. Do zbývající třetiny a vnitřních koutků jsem nanesla rozjasňovač. Ten jsem použila také na projasnění prázdného místa pod obočím. Pak jsem jen udělala podél horních řas černou linku, kterou jsem lehce protáhla do ocásku. Celý oční výtvor jsem zakončila několika tahy černé řasenky. V tomto případě jsem použila One by One od Maybelline.




Tak a máme hotovo. Nebylo to tak těžké, co říkáte? Líbí se vám líčení?


R

11 komentářů: