středa 7. května 2014

Došlo nám – březen až duben 2014 – Radu

Krásný den Všem,

dnes vám přináším pravidelnou porci shrnujících informací o mých spotřebovaných výrobcích za uplynulé dva jarní měsíce – tedy březen a duben. Spotřeba tentokrát není nic moc, sama jsem čekala vyšší číslo než je 12 produktů, zato nebude článek alespoň moc dlouhý.

 Začnu vlasovkou, kde mi došly celkem 4 výrobky ( Biosilk se zatoulal na jinou fotku)

Cien Volume , lak na vlasy, 400 ml – 39 Kč

Laky na vlasy zn. Cien jsou mé nejoblíbenější a je už jedno jakou variantu zvolíte. Tato byla pro objem vlasů s extra zpevněním. Lak krásně voní, perfektně se dávkuje a vlasy neslepuje. Účes velice dobře natuží a zpevní, díky čemuž vám vydrží perfektní celý den. Rovněž výborně se vyčesává. Navíc má velké balení, které ubývá velice pomalu, takže vám vydrží dlouho. Žádný lepší lak na vlasy než je tento za 40 kč z Lidlu neznám. Rozhodně doporučuji!

Missha Procure 365 Hair Mist –  ochranný vlasový sprej, 120 ml – 165 Kč

Tento sprej jsem našla v prvním Misshaboxu. Je určen pro ochranu vlasů před sluncem, mořskou či chlórovanou vodou. Četla, že se dá používám i jako ochrana při tepelné úpravě vlasů a já ho takto používala. Sprej má praktické dávkování, tato zelená varianta moc hezky svěže voní. Vůně se nějakou dobu ve vlasech drží, což oceňuji. Myslím, že sprej funguje velice dobře, vlasy ochrání, dodá jim ztracenou vlhkost a trochu lesku. Zároveň je nijak nezatěžuje ani nemastí. Rozhodně si na léto pořídím další balení, ale vyzkouším zase jinou parfemaci. Přestože se zdá, že je 120 ml málo, tak mi sprej vydržel snad půl roku. Můžu doporučit!

Alterra vlasová kůra s granátovým jablkem, 150 ml – 49 Kč

Tuto vlasovou kůru jsem vychvalovala již zde . Jedná se o přírodní produkt, který má sice nic moc vůni a zvláštní „bílou patlavou“ konzistenci ale zato výrobně funguje. Vlasy si po použití chrochtají blahem. Jsou vyživené, hladké, zářivě lesklé a krásně se rozčesávají. Myslím, že tuto kůru nemám rozhodně naposledy. Můžu jedině doporučit!

Biosilk Silk Therapy – 15 ml

X-té spotřebované balení a stále mi velice vyhovuje. Olejíček je skvělý a tím to hasne. Foto se zatoulalo k nehtové péči :D

V péči o obličej jsem spotřebovala tyto 4 produkty:
Saloos Argan Revital – odličující olej, 50 ml, cca 80 Kč

Odličující oleje od Saloos mám velice ráda. Toto je moje čtvrtá varianta kterou jsem vyzkoušela a maximálně mi vyhovovala. Olej báječně odlíčí všechen make-up a to i voděodolný. Používám ho i na oči, které mi nedráždí ani mě v nich neštípe. Pleť zanechá čistou, hebkou a příjemnou na dotek. Žádné mastnoty se nemusíte obávat, ale je důležité nanášet olej na dostatečně vlhký vatový tampónek. Za mě super.

Himalaya antiseptický víceúčelový krém – 20 g , cca 30 Kč

Tento levný, velice účinný a všestranný pomocník má již svou recenzi zde. Krém mi pomáhal hojit pupínky a rovněž jim předcházet. Pleť dezinfikoval, zklidňoval, mírnil zarudnutí a především urychloval hojení kůže. Používala jsem ho lokálně ale i na celý obličej a fungoval báječně. Až na něj narazím, tak si ho pořídím zase. Doporučuji!

Urban Veda Radiance – denní pleťový krém, 10 ml

Vzoreček přírodního krému jsem našla v Bio edici březnového LB. Krém je určen pro suchou a dehydrovanou pleť. Nádherně a dost intenzivně voní, já vůni zbožňuji ale asi to nebude pro všechny. Vůně je po použití na pleti dost cítit. Krém je lehké konzistence, báječně se vstřebává a zanechává pokožku vyživenou, hebkou a hydratovanou po celý den. Já si krém velice oblíbila neboť mi krém vyhovoval přesto, že nemám suchou pleť. Krém má další super vlastnost, že pomáhal sjednocovat tón pleti. Báječný přírodní krém, zvažuji koupi celého balení které je ovšem na mé poměry draží, 50 ml stojí 499 Kč. Ale myslím, že se investice do tohoto krému více než vyplatí. Podrobnou recenzi na oba produkty Urban Veda čekejte brzy. 

Urban Veda Radiance – čistící gel, 20 ml

Čistící gel ze stejné řady jako krém rovněž báječně voní, úžasně pleť do hloubky vyčistí, kompletně odlíčí celý make-up aniž by pleť vysušoval či jakkoli dráždil. Pleť zanechá čistou, zářivou a zdravou. Hezky pění, stačí ho maličko, takže mi při použití 2x denně vydržel měsíc. Díky tomuto skvělému čističi pleti jsem se zabila všech černých teček. Gel mě učaroval natolik, že jsem si pořídila již plné balení. Rozhodně doporučuji!

V péči o ruce a nehty mi jsem spotřebovala 4 kousky.
Cien – odlakovač nehtů, 150 ml, cca 30 Kč

Tento odlakovač jsem kupovala z nouze, neboť mi můj oblíbený od Isany došel a potřebovala jsem rychle náhradu, tak jsem sáhla po tomto z Lidlu. Odlakovač se dávkuje pumpičkou, ale mě toto dávkování absolutně nevyhovuje a děsně mě vytáčelo. Jinak odlakovává průměrně, tak účinný jako Isana rozhodně není, bohužel mi ale děsně vysušil nehty, které se mi pak hodně třepily a ani teď je ještě nemám v pořádku. Za mě tedy velké ne!

Isana – antibakteriální gel,

Super pomocník do kabelky. Gel se rychle vsakuje, nevtíravě voní, ruce nevysušuje ani nezanechává nepříjemný ulepený pocit. Jinak funguje jak má, tedy ruce vydezinfikuje a zbaví je všech bakterií. Za mě super kousek. Seženete v Rossmanu za 30 Kč. Už mám další v zásobě. Můžu doporučit!

Figs&Rouge – Aloe&Mint – 100% přírodní balzám, 15 ml

Tento přírodní multifunkční balzám byl moc příjemný. Voněl po mentolu, což mnohým vadilo ale mě to přišlo fajn osvěžující. Rty hezky promazal, vyživil a na rtech docela vydržel. Bohužel čím déle jsem balzám používala, tak začínal měnit konzistenci. Zhrudkovatěl, vytvořila se na něm hrubší nepropustná vrstva a změnil trochu parfemaci. Od tohoto okamžiku jsem ho používala pouze na promazání nehtů po odlakování a fungoval dobře. Přesto mě balzám nijak zvlášť neoslovil a asi další balení kupovat nebudu.

Essence – gelový nadlak, 10 ml, 65 Kč

Můj stálý pomocník, kterého ve spotřebovaných produktech nevidíte poprvé. Dodá nehtům super leský gelový finnish, urychluje zasychání a prodlužuje výdrž laku. Bohužel mi ale také rychle houstne. Přesto ho můžu doporučit, ale já si od něj dávám chvíli pauzu a zkouším gelový topcoat od Catrice.

Tak a jsme na konci. Používáte některý z produktů? Jaký názor na něj máte vy?

Radu 

7 komentářů:

  1. já mám ten sprej od Misshy a i když ho používám tak 2x týdně, tak nejsem ani v půlce, jak to děláš, že už ho máš spotřebovaný? :D ale je parádní, vlasy mi po něm i lépe schnou a fakt krásně voní, já mám ten oranžový

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsem ho musela stříkat více, nebo nevím :D Je pravda, že jsem s ním nijak nešetřila, navíc i dlouhé vlasy dělají své. Tento taky hezky voněl, ale na léto bych chtěla taky nějaký ovocný.

      Vymazat
  2. Ja Figs&Rouge dopotrebovala na nohy, vune mi vadila. Urban Veda me teprve ceka, ale bohuzel jsem dostala variantu pro mastnou plet:-/
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě vůně mentolu nevadí, takže jsem balzám spotřebovala. No slyšela jsem, že Urban Veda na mastnou pleť je stejně skvělá jako tato, akorát tak hezky nevoní. Když tak zkus vyměnit ;-)

      Vymazat
  3. Zkoušela jsem hned několik věcí – odlič. olej od Saloos je výborný, ale mezi jednotlivými variantami nevidím rozdíl; Cien odličovač mi přišel příšerný; topcoat Essence miluju a je to moje stálice; balzám Figs&Rouge byl dobrý, ale brzy se mi zkazil :) Až budu v Lidlu, mrknu na ty laky na vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vidím, že máme podobné názory a zkušenosti na dané věci. Je pravda, že až na parfemaci taky v saloos odličovacích olejích žádný rozdíl nevidím. Na ten lak Cien určitě mrkni, navedla jsem na něj všechny své kamarádky a rovněž si ho nemůžou vynachválit. Za ty peníze je bezkonkurenční :)

      Vymazat
  4. Já bych tak strašně moc chtěla vyzkoušet Figs&Rouge balzámy.. :3

    OdpovědětVymazat