neděle 25. května 2014

Ladybox květen 2014

Krásné nedělní ráno,

dnes bych vám ráda ukázala, co jsem našla v květnovém Ladyboxu, který mi v pátek dorazil. Původně jsem jej ani objednávat nechtěla, ale poslední email o tom, že v něm bude tekutý rozjasňovač MeMeMe mě udolal a musela jsem ho mít. Ale vezmeme to hezky po pořádku.

Krabička je úplně obyčejná světle růžová bez jakéhokoliv potisku. Docela nuda, čekala jsem nějaký hezký jarní vzor třeba rozkvetlých květů. Průvodní kartička, která hlásí co v boxíku najdeme, je pak z tvrdého lesklého papíru.

Začnu tedy tím hlavním, kvůli čemu jsem si box objednávala a tedy MeMeMe Skin Illuminator Beat The Blues, 12 ml, plné balení, cena 269 Kč. Rozjasňovač se prodává ve dvou barevných variantách, růžové a zlaté. Já ho obdržela ve zlatavém odstínu Oyster Gold za což jsem ráda, ale ani z růžové varianty bych nebyla zklamaná. Je to moje první zkušenost s tekutým rozjasňovačem, tak jsem zvědavá na to jak si sedneme. Zatím jsem ho zkoušela pouze na ruku a musím říct, že efekt dělá velice hezký, takový jemný a decentní. Přestože značka jako taková se v boxu již objevila, tak mi to nevadí, neboť je mi sympatická a přijde mi kvalitní. Takže za tento výrobek dávám LB palec nahoru.
Alva Green Equinox, vybraný odstín, 2,25 g, plné balení

O této značce jsem věděla, že se má v boxu objevit a rovněž bylo prozrazeno, že půjde o minerální pigment. Pro mě to byla značka nová, ale zjistila jsem, že se jedná o přírodní německou značku, která používá výhradně bio suroviny. Jelikož se jednalo o personalizovaný produkt, tak jste mohly najít různé odstíny. Já dostala moc hezký měděno-korálový odstín, který rozhodně upotřebím. Mám tyto teplé barvy ráda. Na tomto pigmentu je skvělé, že je multifunkční a můžete ho použít jako oční stíny, linku, tvářenku, rozjasňovač. Už se těším, až ty různé varianty odzkouším, teď jen doufám, že bude mít i nějakou výdrž. Takže i s tímto produktem jsem velice spokojená.
Ziaja jemný odličovač očí, 120 ml, plné balení, cena 60 Kč

Teď už tak nadšená nebudu, protože mi tento odličovač radost neudělal vůbec. Obecně mám značka Ziaja a její výrobky ráda, bohužel to ale neplatí u tohoto odličovače. Již jednou jsem jen měla a za moc nestál. Sice oči nijak nedrážní, neštípe, ale taky ani moc neodličuje. Spotřebujete dost vatových tampónků a budete muset pořádně přitlačit, aby jste oční make-up dostaly dolů. Takže ne ne!
XHEKPON Crema, 10 ml, cestovní balení, cena za 40 ml je 239 Kč

Tak na tento výrobek jsem se těšila. Značka byla avizována, ale co konkrétně nikoliv. Přesto jsem tak nějak tajně doufala, že bude v boxu tento pleťový krém. Jedná se o regenerační krém na obličej, krk a dekolt, který pleť regeneruje, předchází stárnutí a výborně hydratuje. Obsahuje hydrolyzovaný kolagen, extrakt z pupečníku asijského a aloe vera. Je to hodně chválený a oblíbený výrobek v domácím Španělsku. Navíc je to údajně druhý nejprodávanější krém ve španělských lékárnách. Krém je bílé barvy, hezky jemně voní a velice dobře se roztírá. Vstřebává se rychle, ale přesto je vidět, že je dost výživný a hydratační. Uvidíme co udělá delší používání. Každopádně produkt i novou značku velice vítám.
Bel Premium odličovací tampóny, 30 ks, plné balení, cena 39,90 Kč

Bel odličovací tampónky jsem měla kdysi hodně ráda a nekupovala jsem jiné než právě ty. Ale pak se kvalitně nějak zhoršily, takže jsem přesedlala na jiné. Tak jsem zvědavá, zda budou tyto aloe vera a pantenolem lepší. Mají mít jemný povrch, dobře absorbovat odličovací přípravky a neuvolňovat vlákna. Vyzkouším a uvidíme. Každopádně je určitě spotřebuji.
Lavera pleťový krém, 1 ml, vzorek

Nevím jestli byly různé varianty krému, ale já v boxu našla matující vyrovnávací krém bio měsíček a bio zázvor. Určitě ráda vyzkouším. Obecně nemám z Laverou zkušenosti, ale láká mě vyzkoušet i když z tohoto pidi vzorku toho asi moc nepoznám, ale nechám se překvapit.
Passion Chocolate Macha, 30 g, plné balení, cena 54 Kč

Bonusovou belgickou čokoládu se zeleným čajem jsem v boxu nečekala, ale potěšila mě. Už se těším, až si jí vychutnám u kávičky.
Tak a to by bylo z výrobků všechno. Box ještě ukrýval voucher 200 Kč na Molo7, což jak jsem zjistila je obchod především s designérskou módou a doplňky. Co mě ale více zaujalo a potěšilo je 20% slevový kupón na celý sortiment organictime.cz. Myslím, že slevu s největší pravděpodobností využiji, neboť mají na eshopu spoustu kvalitní bio kosmetiky, super ceny a akce.

Já jsem s boxem ve směs velice spokojená. Až na odličovač očí se mi líbí skladba výrobků, nové značky i odstíny které mi dorazily.
Co na box říkáte vy? Objednávaly jste? 

Radu



19 komentářů:

  1. ta čokoláda se zeleným čajem vypadá dost zajímavě, třeba může být i dobrá :D
    rozjasnovač od MeMeMe mám v plánu už dlouho, tak se těším na tvou recenzi :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čokoládu jsem už zkoušela a chutná mi. Je to teda dost neobvyklá chuť s tím zeleným čajem, ale ráda jsem vyzkoušela. Já právě na rozjasňovač koukala už dlouho a když se měl objevit v LB, tak už nebylo o čem váhat. Recenzi časem určitě přinesu.

      Vymazat
  2. Me ten Ladybox nejak hrozně přestal bavit, takže od nového roku už neobjednávám a pokaždé, co se podívám na nějakou recenzi, tak jsem ráda, že jsem neobjednávala... Z tohohle balení bych možná tak vyzkoušela ten krém, jinak mě nic nezaujalo. Tento ziaja odličoval jsem měla a vůbec mi neseděl... :(

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě LB přestal bavit asi už od podzimu loňského roku, ale letos jsem si pořídila tu Bio edici a byla jsem maximálně spokojená. Jinak určitě pravidelně kupovat již nebudu, taky jsem většinou byla ráda, že jsem ho neobjednala, ale tento mi sedl, právě díky MeMeMe rozjasňovači a jsem ráda, že jsem objednala. Já jsem spokojená, ale je pochopitelné, že se box skladbou výrobku nezalíbí všem. Ziaja odličovač je vážně na nic, takže se nedivím, že ti neseděl.

      Vymazat
  3. Já bohužel dostala stejný rozjasnovač, naopak bych chtěla spíše růžový. Odličovač taky nevyužiju, nepoužívám. Box mi přijde docela slabej, bohužel.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se ti podaří rozjasňovač vyměnit za růžovou variantu. Mě tato zlatá sedí maximálně. Já jsem s boxem spokojená, až na odličovač využiji vše.

      Vymazat
  4. zajímavé sice neodebírám, ale ten odličovač a hlavně ta čokoláda by mě zajímala ;)

    http://sisters-hoods.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čokoláda je fajn, kdežto ten odličovač za moc nestojí, přesto jsem s boxem spokojená.

      Vymazat
  5. Nic moc teda! :(

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem spokojená, takže si nestěžuji, ale chápu pokud se někomu nelíbí. Nemůže vyhovovat všem.

      Vymazat
  6. Ano, mám ho také, mrkni na moje první dojmy:
    http://radkakaiserova.blogspot.cz/2014/05/ladybox-kveten-2014.html

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych tak chtěla tu čokoládu.. :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že čokoládka je výborná. Sama mám hodně ráda zelený čaj a v kombinaci s čokoládou je to teprve mňamka :)

      Vymazat
  8. Závidím barvu minerálního pigmentu... já mám světle zelený, který asi jinde než na očích využiju dost těžko :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus vyměnit, třeba se poštěstí. Je pravda, že pokud nechceš vypadat jako vodník, tak bych ho jinam než na oči nedávala :D

      Vymazat
  9. najprv som bola sklamana ze mam pigmenty v takej zlatisto svetlej farbe odtien soft and gentle ale potom mi to prislo celkom fajn nakolko sa daju pouzit na oci aj ako rozjasnovac na nechty neviem neviem ale mohlo by to vyzerat super no a namiesto odlicovaca oci Ziaja som si nasla miceralku olivovu ale som s boxom velmi spokojna =)

    PS: pozyvame na mini GA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je fajn, že pigment nakonec využiješ a najdeš pro něj využití. Já ten svůj dávala dnes na oči a vypadal úžasně. Micelárku bych určitě zkusila radši než odličovač, tu ti závidím :D

      Vymazat
  10. LB za květen jsem si nakonec taky objednala, no prostě jsem neodolala a kromě toho slibovaného rozjasňovače od Mememe mě LB zklamal :-/ odličovač je k ničemu, z odličovacích tampónů taky nadšená nejsem, takže jsem rozhodnutá, že červen zase neobjednám.

    OdpovědětVymazat