úterý 27. května 2014

OOTD – barevné puntíky s koženkovou bundou

Hezké upršené ráno děvčata,

během zimy jsme s Radu měly delší pauzu s outfitovými příspěvky, tak se Vám to teď snažím vynahradit hned jedním jarním šatovým outfitem, který jsme nedávno nafotily při nákupech v centru Opavy, kde jsme se vypravily s Radu.

Opava byla rozkvelá a přímo si říkala o nějaké jarní fotky s rozkvetlými magnoliemi, ty byly navíc v rámci opavských kulturních akcí ověšeny origami ptáčky z různobarevných papírů. 


A teď už k mému outfitu, ten byl docela obyčejný bez zbytečných doplňků. Skládal se pouze z výrazných puntíkovaných šatů, které jsou zvláštní nejen svým potiskem, ale také řasením a „uzlem“, pod prsy. Šaty jsou značky TU, která u nás není dostupná. 


Protože ráno byla zima a pouze v šatech se nedalo jít, tak jsem téměř kancelářský outfit rozbila koženkovým křivákem z F&F. Od této značky jsem měla také černé semišové boty na klínku, které nosím vážně ráda, jsou pohodlné a vypadají i po několika letech nošení pořád dobře.


Šperky jsem neměla více méně žádné, jen v uších stříbrné pecky, stříbrné hodinky Fossil a náramek Pandora. Kabelku mám koženou značky Sienna Style, koupenou zde. S touto kabelkou jsem hodně spokojená, je kvalitně ušitá, pevná a dostatečně velká, aby se do ní všechno vešlo.


Akorát jsem ještě zapomněla zmínit sluneční brýle, ty mám obyčejné pilotky z C&A a vím, že se moc k outfitu nehodily, ale celé dopoledne přímo pražilo sluníčko, tak jsem prostě vytáhla ty, které jsem zrovna měla v kabelce.
 
Co na jaře rády nosíte Vy? Jste spíš sukňové a šatové nebo jsou pro Vás pohodlnější kalhoty?

M.

11 komentářů:

  1. Hezke saty. Ja jsem spise kalhotova, dziny a v lete kratasy. Ovsem minuly rok jsem docela podlehla satum, kterych uz mam az az, ale vsechny jeden a ten samy styl:D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju za pochvalu :-) driv jsem prave casto nosila sukne s nejakym topem, ale ted nosim vic saty. Kde nejake pekne kupujes?

      Vymazat
    2. Snad odevsad:D Prvni jsem sehnala v Gate, dalsi New Yorker, Pimkie a hodne mam ze sekace. Mozna bych mohla udelat okukovaci clanek se satama co mam:)

      Vymazat
  2. krásné šaty! :) moc ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ach ty nádherné opavské magnólie.. jak se mi po nich stýská..
    Já jsem spíš kalhotová a v létě sukňová, ještě jsem nenašla šaty, které by mi slušely.. ale nevzdávám se :o))
    Kombinace šatů s křivákem je moc hezká, sluší ti to! :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opava je krasne mesto :-)

      Fakt ti sazy neslusi? :-( ja saty nosim hodne rada, vyhovuje mi, ze nemusim resit nejake kombinace. Oblecu saty a jdu :-)

      Vymazat
  4. Šaty mám na sobě, jakmile je příležitost :) :D a ta bunda je nádherná !! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi se u satu libi ta prakticnost :-) tak se snazim nosit saty co nejvic. A tu bundu mam uz tak 3 roky a je furt pekna.

      Vymazat
  5. Líbí se mi, jak jsi šaty v bussiness vzhledu zhodila tím křivákem. Je to nečekané a pěkné!

    OdpovědětVymazat
  6. Ti ptáčci byli v opavě dokonalí, ještě teď po nich občas koukám, jestli se neskrývají pod některým listem :) Mo Ti to sluší ;)

    OdpovědětVymazat