čtvrtek 1. května 2014

Zamilované líčení

Krásné dobré ráno,

dlouho se zde neobjevilo žádné líčení, proto bych to chtěla dnešním příspěvkem napravit. Asi už víte z dřívějších postů, že jsem si hodně zamilovala paletku Vitnage Romance od Sleeku, kterou jsem dostala k vánocům. Používám jí hodně často a ráda, neboť obsahuje přesně ty barvy, které mám na očích nejradši. Proto se i dnešní líčení ponese v něžných a romantických tónech fialkové, což si myslím, že je vzhledem k dnešnímu datu více než vhodné. 


Líčení jsem pojmenovala jako zamilované z toho důvodu, že pojmenování jednotlivých odstínů, které jsem použila, jakoby vypráví zamilovaný příběh. Potkali se v Paříži, zasnoubili se v Praze, vzali se v Monte Carlu a na líbánky odjeli do Hollywoodu. No není to krása? Ty vtipné názvy stínu mě vážně baví. 



Líčení jsem ladila spíše do fialových tónů, ale aby nebylo té fialové až moc tak jsem na prosvětlení vnitřní třetiny oka použila také světle zlatou (1) Meet in Madrid. Tou barvou jsem také celé líčení začala. Jak jsem již psala, tak jsem jí nanesla do vnitřní třetiny oka. Zbytek pohyblivého víčka jsem vystínovala fialovou (2) barvou v odstínu Marry in Monte Carlo, abych ještě trochu ztmavila vnější koutek, tak jsem nenasela tmavší fialovou (3) Honeymoon in Hollywood. Tou jsem vykreslila jakoby malé ležaté písmeno V, které jsem poté rozmazala směrem dolů k řasám a nahoru podél prohlubně oka. Abych celé líčení uhladila, zjemnila přechody a dodala pohledu hloubu, tak jsem matným hnědým stínem (4) Propose in Prague vystínovala oblouk oka. Použila jsem na to lehce chlupatý blendící štětec z přírodního chlupu, abych hnědou nanesla opravu jemně a  líčení tak  zůstalo přirozené a hnědá zbytečně nedominovala.  Aby líčení dostalo tu pravou jiskru, tak nesmíte zapomínat rozjasnit vnitřní koutky a zbylý prostor pod obočím.


Aby líčení působilo celistvým dojmem, je potřeba zdůraznit také spodní linku. Já na ní použila stejný fialový stín (2) jako na horní víčko, ale nanesla jsem ho pouze do dvou třetin. Vnější třetinu jsem poté ještě lehce ztmavila stínem č.3. Vnitřní linku jsem prosvětlila bílou tužkou MUA, čímž se oko opticky zvětšilo. Horní linka je pro mě v poslední době nezbytností, proto jsem sáhla pro fixu Loreal s níž jsem linky nakreslila. Vše jsem zakončila pár tahy řasenky One by One od Maybelline.




Co na takové líčení říkáte? Máte taky rády tyto barvy?


R. 

13 komentářů:

  1. Nádherná paletka :)) líčení je povedené :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletka je opravdu úžasná, používám jí dost často. A moc děkuji za pochvalu líčení :)

      Vymazat
  2. Taky mám ráda takové odstíny! Moc pěkné líčení, já pořád nevím, jestli do téhle paletky jít nebo ne. Ale vzhledem k tomu, že jsem teďka nakoupila dekorativku za něco přes dva litry od TheBalm a od Shira, tak si asi budu muset na nějakou dobu nechat zajít chuť. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, odstíny má parádní. Tak třeba příště, až si budeš chtít něčím udělat radost :)

      Vymazat
  3. Opravdu nádherné líčení!!! A obdivuju, jak jsou fotky kvalitní! Vím, jakou to dá zatracenou práci vyfotit :D
    - Elma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu líčení i fotek. Jo to focení líčení je šílená práce :D tak jsem velice ráda, že má snaha dozná ocenění. Děkuji :)

      Vymazat
  4. Moc pěkné, s touhle paletkou to jde samo, že :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, od tebe to je velká poklona :) Máš pravdu s paletkou se pracuje jedna radost.

      Vymazat
  5. Naprosto božské- já jsem zatížená na fialovou v kombinaci se zlatou a tohle líčení se tedy moc povedlo ;) Shodou okolností mi dnes dorazily paletky od MUA Undress a Glamour days, tak to vypadá, že se nechám inspirovat a tohle bude první líčení, které si s těmito broučky vystřihnu ;) Díky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, moc děkuji za úžasný komentář. Pokud jsem tě inspirovala, tak jsem jedině ráda a moc mě to těší. Glamour Days mám taky a je to super paletka. Pak dej vědět jak se líčení povedlo :)

      Vymazat
  6. Máš to nádherné, moc se mi to líbí! :)

    OdpovědětVymazat