pondělí 14. července 2014

Červnoví oblíbenci v dekorativní kosmetice - Maru

Hezký, slunečný den, holky,

včerejším dnem nám snad zase začlo slunečné a konečně pravé letní počasí, a i mí červnoví oblíbenci se nesou v duchu léta a svěžích barviček.


Tím, že byla většina měsíce května a června slunečná, tak se trochu změnily moje kosmetické rituály. Už jsem se opálila a tak jsem vyměnila mé bbčka a makeupy pouze za pudr. Na léto ráda používám pudr od Bourjois Healthy Balance v odstínu 55 Dark Beige. Nebudu se o pudru moc rozepisovat (podrobnou recenzi můžete najít zde), ale musím říct, že pleť hezky sjednotí, dokonce zakryje i nějaké ty nedokonalosti a nevypadáte po jeho použití přepudrovaně. Protože v létě moc makeup nepoužívám, tak k rozjasnění spíš volím tekuté rozjasňovače, jako např. tento – High beam od Benefitu. Tento rozjasňovač je mezi námi blogerkami, docela proslulý a má proč. Obličej pěkně prozáří, ale není kýčový a navíc hodně vydrží. 



Protože se ráda opaluju a ze silného sluníčka mi docela slzí oči, i když pořád nosím sluneční brýle, tak jsem už i obyčejnou řasenku vyměnila za voděodolnou. Vytáhla jsem objemovou řasenku Volume Mania od Dermacolu, jak jsem už řekla ve voděodolné verzi. S touto řasenkou jsem docela spokojená, objem řasám dodá, docela je i prodlouží, ale mohla by se s vodou a slzením trochu více poprat. I když voděodolnost není úplně na 100%, např. promnutí očí po vylezení z bazénu, nepřežije, ale i tak se jedná o nejlepší voděodolnou řasenku, kterou jsem zatím vyzkoušela.



Protože k opálené pleti patří šťavnaté barvy a pořádná dávka rozjasnění, používala jsem nejvíce tvářenku od Too Faced Sweetheart blush, v odstínu Something About Berry, ta obsahuje tři sladké barvičky od světle růžové, korálové až k fuchsiové, ale i tak se mi nejvíc líbí barva smíchaná dohromady. V těch dnech, kdy od tvářenky čekám spíš jen zdravou barvu bez třpytu oranžovo-meruňkovou tvářenku od Inglotu v odstínu 29. Obě zmíněné tvářenky na líčkách hezky drží a nepřekvapí je ani trocha potu nebo osvěžení termální vodou.



Produkty na rty v poslední době hodně střídám, ale nejvíce v používání převažuje lesk na rty Coralista od Benefitu. Já leskům na rty příliš neholduju, ale tento je příjemný - nelepí, jemně voní a docela hezky rty zabarví do jemné korálové barvy. Z mého arzenálu rtěnek jsem nejčastěji sahala po přirozenou růžovo-korálovo-tělovou rtěnku s příznačným názvem Natural Beuty z řady dlouhotrvajících rtěnek od levné drogérkové značky Essence.




Tak a tady končí přehlídka mých oblíbených výrobků za poslední měsíc. Přiznám se, že jsem holka nevěrná a většinu kosmetiky různě střídám :-)



Jak jste na tom s oblíbenci vy? Používáte pořád stejnou kosmetiku nebo ji různě střídáte?

M.

10 komentářů:

  1. Tvarenku Too faced strasne chci, na srdicka jsem ujeta a tahle je taaaak sladka. Jinak ja jsem docela verna, pouzivam tak nejak to same, i make-up stale. Jen k mori beru BB a vodeodolnou tuzku a rasenku.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta tvarenka je uzasna! Nejen ze skvele vypada, ale i dlouho vydrzi. Tak to te obdivuju, ze se ti chce v lete kompletne licit, ja jsem v tomhle trochu smudla a vetsinou krome prace je muj oblicej nahy.

      Vymazat
  2. Rtěnku od Essence mám tu samou a miluju ji :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z te rady mam jeste tu fialovou Wear berry, ale tu moc nenosim. Asi si ji necham spis na zimu.

      Vymazat
  3. Po tvářence Too Faced přesně v tomto odstínu toužím již delší dobu a pořád si opakuju, že prostě nepotřebuju další tvřenku do sbírky! Obávám se, že ale brzo stejně podlehnu, ta barva je dokonalá! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzdycky kdyz si mam koupit nejakou dalsi dekorativku, tak se premlouvam at si ji nekupuju, ze mam vseho dost, ale vetsinou neodolam.

      Vymazat
  4. sakriš, já si budu muset už konečně ten odstín Essence rtěnky pořídit :) pořád mě na něj někdo láká :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite si ji kup! Za 55 kc je fakt bozska. Kdybych mela vybrat mych 5 top rtenek, byla by mezi nima.

      Vymazat
  5. Keby tá lícenka Too Faced nebola tak trblietavá, už dávno sa z nej doma teším. No trblietok v lícenkách mám už viac ako dosť, k tomu obľúbené rozjasňovače... tie na leto úplne zbožňujem. Mám rovnaký rúž Essence, ale mne až tak nevyhovuje, neviem prečo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi trpytky v tvarenkach nevadi, ale kupodivu mam vetsinu spis matnou. A ta Too Faced tvarenka hodne klame, na tvari az tak divoka neni.

      Vymazat