sobota 26. července 2014

Kosmetické novinky za červen a červenec 2014 - Radu

Ahoj holky,

pro dnešek jsem si připravila článek o nové kosmetice která se u mě za červen a červenec zabydlela. Je jí poměrně dost a to jsem přitom nijak zvlášť neutrácela. Může za to především to, že se na mě usmálo štěstí v nejrůznějších soutěžích, ale o tom až níže.Článek bude poměrně dlouhý, tak snad vás to neodradí a s chudí si ho přečtete.
První várka kosmetiky mě vyšla jen na 149 Kč, neboť se mi podařilo vyhrát první DM box v ČR. Není to teda výhra v pravém slova smyslu, protože se jednalo o možnost si box za tuto super cenu zakoupit. Přitom celková hodnota boxu měla být kolem 600 Kč. Určitě jste již na mnoha blozích viděly obsah DM boxu, takže já to vezmu jen ve zkratce. Box se mi velice líbí a využiji z něho úplně všechno. Největší radost mám z vyživujícího olejového tělového mléka Garnier Oil Beauty, které jsem si chtěla již dříve koupit, ale dost mě odradila jeho vysoká cena kolem 170 Kč. Proto jsem nadšená, že se ke mně našlo cestu díky boxíku. Je super voňavé, hutné a výborně hydratuje. Jednoduše paráda. Dále můžu konečně otestovat všemi vychvalované antiperspiranty Rexona Maximum Protection. Přestože se nijak extra nepotím, tak na léto se tento antiperspirant více než hodí. Již jsem jej začala používat a musím souhlasit s pochvalnými reakcemi na tento produkt zabraňující pocení. Antiperspirant je hezky krémový, stačí ho nanést maličko, velice dobře se vstřebává a vážně funguje. Já ho tedy nanáším pouze ráno, jako klasicky antipersipirant a po celý cen mám podpaží naprosto suché. Navíc je jeho docela výrazná vůně cítit celý den s čímž jsem se u antiperspirantu ještě nesetkala. Balea šampón a kondicionér 2v1 pro vlasy namáhané sluněním obsahujícím UV faktory, jsem v boxu velice ráda uvítala. Sice šampónům 2v1 moc nevěřím a nevyhledávám je, ale rozhodně se nebráním tento teď v létě vyzkoušet. Uvidíme jak mým vlasům sedne. Přestože jsou sprchové gely Dermacol Aroma Ritual velice oblíbené, tak pro mě je to novinka. Sama bych si vůni jahod s rebarborou určitě nekoupila, ale ráda ho vyzkouším a určitě jej spotřebuji.
Od privátní DM značky Sun Dance jsme obdržely tónovací fluid na opalování OF 30.  Má být voděodolný, vhodný pro citlivou a neopálenou pokožku obličeje a dekoltu. Dále má zakrývat nedokonalosti a rovnoměrně tónovat. Moje pokožka sice není citlivá a opaluje se skvěle, přesto fluid vítám. Já ho používám jako klasický opalovací krém, neboť i když je tónovaný, tak na pleti není vůbec vidět. Hezky s ní splyne, takže rozhodně nečekejte, že vám něco zakryje. To ani náhodou, ani to sjednocení není patrné.  Ale jako opalovací krém snad bude fungovat dobře. Jediný kousek dekorativky, který box obsahoval byl lak na nehty Rimmel 60 seconds z kolekce Rita Ora v růžovém odstínu 323 Don´t be shy. Odstín je sice velice hezký, ale podobných už mám plno, takže tento asi poputuje dál. Navíc já Rimmel laky nemám moc ráda, protože mi nevyhovují ty jejich tlusté štětečky. Takže přestože mám laky velice ráda, tak toto je asi jediný produkt který z boxu nevyužiji. A co by to byl za box bez zubní pasty, že ano? Proto jsme v boxu našly novinku Colgate Max White One Optic. V 10 ml vzorečku se pak ukrývá Weleda zklidňující tělové mléko. Ještě jsem ho nezkoušela, tak uvidíme jaké bude. Celkově jsem z boxu nadšená a už jsem zvědavá na jeho další vydání.


Prvního června na den Dětí vyhlásil Astor na svém FB soutěž o 7 laků dle vlastního výběru z řady Fashion Studio. Úkolem bylo vyfotit vyletněnou manikúru. Já jsem se do soutěže velice ráda zapojila a vůbec jsem nevěřila, že bych mohla skutečně vyhrát. Na fotce pak můžete vidět odstíny, které jsem si vybrala. Laků je vážně hodně, takže určitě podaruji. Většinu jsem již lakovala a musím říct, že jsou skvělé. Lakují se báječně, hezky kryjí, některé dokonce již v první vrstvě, dobře schnou a mají fajn výdrž.
moje soutěžní fotka 
Další soutěž, které jsem se účastnila a měla to neuvěřitelné štěstí, že vyhrála byla u Alice in Wonderland CZ o balíček nové kosmetiky Moje. Již před časem jsem zvažovala si něco z kosmetiky pořídit, proto jsem fakt ráda, že jí můžu otestovat. Článek na první várku odzkoušených produktů najdete tady
A teď se dostáváme k tomu, co jsem si koupila sama. Není toho moc. V Rossmanu probíhala akce na Mixu. Když jste nakoupila nad 159 Kč, tak jste dostali zdarma dvoufázový odličovač očí. Já již dlouho pokukovala po jejich CC krému, který by měl pleť zejména zklidňovat a sjednocovat tón pleti, takže jsem se konečně rozhoupala a pořídila si ho. Odličovač se mi právě hodil, neboť micelárka od Yver Rocher, kterou používám je mi v očích nepříjemná a docela mě štípe. Navíc odličovače na bázi oleje mám velice ráda. V Rosmannu dále probíhala akce na Maybelline 1+1, takže jsem na léto doplnila svou zásobu lesků na rty. Díky akci mě jeden vyšel na 30 Kč, což je super. Jeden jsem si vzala v tmavším tělovém odstínu bez třpytek č. 475 a druhý je růžový s malinkýma stříbrnýma třpytečkama č. 273. Oba lesky jsou hutnější, přesto nelepivé konzistence a na rtech jsou velice příjemné. Hodně mě překvapila jejich výdrž, která je v řádech několika hodin. Dokonce přečkají nějaké to jídlo a pití. Balzám na rty Essence Kiss Care Love jsem si kupovala jako nouzovku, když jsem jela na výlet a zapomněla jsem si vzít nějaký z balzámů, které mám doma. Od balzámu jsem nic extra nečekala, proto mě velice mile překvapil. Vybrala jsem si odstín č. 05 fruit, fruit, fruit který velice hezky voní a rty lehounce natónuje. Překvapilo mě jak je balzám hutný, má maličko lepivější konzistenci, ale díky tomu na rtech drží jako přibitý. Vážně je na rtech patrný několik hodin. Rty solidně promaže, docela dobře je hydratuje a navíc má velice hezké a bytelné balení. Myslím, že za cenu 35 Kč je to více než fajn balzámek. Dost jsem si ho oblíbila a používám ho teď překvapivě často a rozhodně se nebráním jeho dalším sourozencům. Nový lak Gabriella Salvete z kolekce Glitter jsem vám již ukazovala zde. A poslední věc, kterou jsem si koupila je melounový sprchový gel Dermacol Aroma Ritual za super cenu 39 Kč.
Z dekorativní kosmetiky jsem si ještě v červnu pořídila krásnou paletku BH Hollywood od populární americké značky BH cosmetics. Narazila jsem na ní u jedné slečny na VotočVohoz za super cenu, takže jsem neváhala. Paletka obsahuje 16 výrazných zářivých barev ideální právě na letní období a 3 tvářenky a 1 rozjasňovač, a to vše v krásném kompaktním balení.

Přesouváme se na červenec, kdy můj jediný nákup čitá pět kousků, převážně pečující kosmetiky Nautra Siberica. Jelikož mi začíná docházet můj současný šampón a kondicionér Loreal Mythic Oil, tak jsem se poohlížela po něčem novém, nejlépe přírodním. A když jsem si přečetla článek od Labradoory na zázračné vlasové přípravky Natura Siberica, tak jsem jednoduše neodolala a musela objednat. Kosmetiku od této ruské značky jsem chtěla již dlouho vyzkoušet a tato recenze a navíc 30% sleva na hairbeauty.cz mě podnítily neváhat a jednat :D A co že jsem si koupila? Jednak Natura Siberica čistící rakytníkový šampón pro všechny typy vlasů 400 ml a Rakytníkový balzám pro slabé a poškozené vlasy s uhlazujícím účinkem 400 ml. Kromě toho, že oba mají úžasné balení a vůni vám zatím moc nepovím. Chci nejprve spotřebovat co mám načato, než se pustím do tohoto rakytníkového dua. Ale už se moc těším. Před časem jsem ze vzorečku vyzkoušela od téže značky noční masku a natolik mě zaujala, že jsem si jí teď pořídila v plném balení. Jedná se extra zpevňující noční pleťovou anti-age masku, která má regenerovat pleť a korigovat vrásky. Řádně testuji ať vám brzo můžu přinést své poznatky. Posledním výrobkem který jsem si od Natura Siberica pořídila je Čistící tonikum pro každodenní čištění smíšené a mastné pleti. Tonikum mi zatím velice vyhovuje a jsem s ním a jeho účinky maximálně spokojená. Recenze určitě bude. Jelikož na e-shopu probíhal také výprodej laků na nehty China Glaze a já ještě žádný nezkoušela, tak jsem do košíčku přihodila třpytivý zlato-červený v odstínu I Herd That a musím říct, že mě nezklamal. Odstín je báječný, na nehtech vypadá skvostně a díky třpytkám má taky super výdrž.  


A jsme konečně na konci.Co vy a červno-červencové nákupy, copak hezkého jste si pořídily?  


Radu

26 komentářů:

  1. Blahoželám k výhram- krásne farby lakov si si vybrala :D

    bebelieveinbeauty.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Ono vybrat barvy podle vzorníku na netu je vždy těžké, ale myslím že jsem zvolila dobře. :)

      Vymazat
  2. wau, ty si toho stihla! Normálne sa dnes asi vyberiem do drogerky po nové vecičky. Strašne ma láka to mlieko Dermacol s vonou jahody. A výber lakov schvalujem, tieto patria medzi moje naj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen jdi a udělej si něčím hezkým radost, proč tak ne :) Ten Dermacol je sice sprchový gel, ale mají i tělové mléko. Ale doporučuji očichat, po jahodách moc nevoní, převažuje ta vůně rebarbory.

      Vymazat
  3. Gratuluji k výhrám!!!

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Blahopřeju k výhrám, ty nehtíky vypadají skvěle, takže se nedivím že si vyhrála :)

    OdpovědětVymazat
  5. DM box jsem si taky přála, ale bohužel:( Jinak super výhry... a k Natuře Siberice...taky jsem si na základě stejné recenze udělala zásoby, dva rakytníkové balzámy, rakyt. šampony už byly bohužel vyprodané. Takže jsem vzala verzi na suché vlasy. Shrnula bych to jednoduše - u této vlasové kosmetiky určitě zůstanu!!! Vyzkouším i jiné verze, ale vlasy jsou po použití fakt krásné, hebké atd....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ti snad DM box v příštím vydáním vyjde ;-) Té recenzi nešlo odolat, že jo? Když jsem objednávala, tak taky bylo už plno věcí rozebraných, takže jsem ráda, že jsem ukořistila alespoň něco. Ráda slyším, že ti vlasovka od Natura Siberiaca vyhovuje, už se těším až se dám do testování. Ale chci nejprve spotřebovat co mám načaté, abych toho pak neměla otevřeno zbytečně moc. Ale už se nemůžu dočkat :)

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. No jo, nějak se mi to nahromadilo. Ale zase to jsou novinky za dva měsíce, takže to snad jde :D

      Vymazat
  7. Moc pěkné novinky, laky mají nádherné barvičky.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, jsem ráda, že se líbí. Barvičky to jsou vskutku parádní, na léto jak dělané :)

      Vymazat
  8. Ta rexona je, nevím.. hrozná.... jako pro mě, můj názor... kouše mě po ní podpaží, a strašně mi tu kůži vysušuje, dokonce tak, že mě to v noci vzbudilo a musela jsem si rexonu jít smýt.... pro mě jsou nejlepší deodoranty kuličkové Cien z lidlu v těch skleněných lahvičkách a pak oriflame nature kuličky.... ty nekoušou, a fakt se nepotím... Ten Beauty oil je výborný, mrzí mě teda to složení s palmovým olejem a minerálním olejem, asi si to kvůli tomu sama nekoupím, ale jinak produkt jako takový dobrý...
    Teda krásné nákupy, já se snažím krotit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? No já ho používám klasicky pouze ráno (večer nenanáším) a vyhovuje mi moc. Ale je fakt, že ta vůně je hodně intenzivní, že mi taky jde někdy až na obtíž. Ale že by mě podpaží nějak dráždila či vysušovala, tak to ne. Tak od Cien jsem ještě nezkoušela, takže díky za tip. Až nebudu vědět co čem sáhnout, tak vyzkouším. To já se taky snažila krotit a jak to dopadlo :D

      Vymazat
    2. Cien je super, má v sobě šťávu z aloe a opravdu je moc příjemný, na to, že stojí 35 kč.. já jse za něj ráda, aspoň nemusím pořád shánět přes někoho ten oriflame... Určitě stojí za zkoušku.. (Y)

      A jen nakupujte, holky, ať mám co okukovat :) :D

      Vymazat
    3. Paráda, tak to ho určitě vyzkouším :) Díky

      Vymazat
  9. Kosmetika MOJE a Natura Siberica mě mooc lákají, tak snad je taky někdy vyzkouším:) Já jsem teďka třeba objednávala pár produktů od E.L.F.u a včera taky od Inglotu, tak jsem zvědavá:) Jinak vše bude v článku s kosmetickou statistikou někdy příští týden;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, článek si moc ráda přečtu. Já zase včera dělala objednávku na další Moje produkty. Tak už se těším, až dorazí :)

      Vymazat
  10. zaujaly mě ty paletky BH :)) a ty soutěžní nehtíky jsou moc pěkné, chválím chválím :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletku již testuji, tak snad recenzi přinesu brzo. Díky za pochvalu nehtíků, vážně jsem nečekala, že bych mohla vyhrát. Ale byla jsem samozřejmě velice ráda, když se zadařilo :)

      Vymazat
  11. Nechtíky sú krásne, výhru si si iste zaslúžila :) Páčia sa mi všetky tvoje výhry i nákupy, no najviac asi tá paletka BH. Tú by som si rada obzrela aj zvnútra :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Recenze na paletku rozhodně bude, tak se můžeš těšit na nálož fotek :)

      Vymazat
  12. Tak ten žlutý Astor lak na soutěžní fotce je božský. :3 Jinak jsem moc zvědavá na tu BH paletku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi tato žlutá velice líbí, na léto jak dělaná. Paletka je super, ale více v recenzi :)

      Vymazat