pátek 4. července 2014

Líčení v barvách tropických květin

Přeji krásný den,

inspirací dnešnímu líčení mi byl můj pestrobarevný top s potiskem tropických květů. Když jsem ho měla na sobě, tak mě napadlo, že bych si i oči mohla zahalit do těchto barevných tónů. Jak to celé dopadlo se můžete podívat níže.
Líčení očí jsem začala klasicky nanesením podkladové báze Artdeco na celé pohyblivé víčko. Do první poloviny víčka jsem nanesla sytý zlatavý stín (1). První vrstvu jsem nanesla štětcem, druhou jsem nanesla a uhladila prstem, aby se zlatá barva hezky uhladila a vynikl její lesk. Vedle zlaté barvy jsem do středu víčka nanesla fialový stín (2) a do poslední třetiny jsem nanesla tmavší zelenou barvičku (3), kterou jsem vytvořila smícháním dvou odstínu z Garden of Eden.


Poté jsem vzala chlupatý blendící štětec a barvičky lehce propojila a ztratila tvrdé přechody. Teplou tmavší hnědou (4) jsem použila k vykreslení očnicového oblouku. Díky tomu se prohloubil pohled a také mi barva pomohla propojit všechny ty zářivé barvy dohromady v celistvý komplex.

Na spodní víčko jsem nanesla hnědý stín (4), který jsem pak zjemnila stínem zlatým (1). Pak jsem jen přidala černou horní linku, na kterou jsem použila MUA gelové linky. Vše jsem zakončila několika tahy objemové řasenky One by One, nanesla trochu rozjasňovače ze Sleek konturovacího dua pod obočí a bylo hotovo.

Co se týče obličeje, tak jsem pleť sjednotila mým oblíbeným BBčkem Perfect Cover od Misshy v odstínu č. 23. Dále všechny nedokonalosti zamaskovala Camouglafe korektorem od Catrice v odstínu 02 Light Beige. Zvýraznila jsem lícní kosti konturovacím pudrem Sleek v odstínu Light a nanesla tvářenku Milani v meruňkovém odstínu Berry Amore. Nanesla trošku rozjasnovače, rovněž ze Sleek dua. Na rty jsem zvolila už jen velice přirozený a decentní odstín 07 Nature Beauty od Essence.


Co na tento barevný look říkáte? Vyzkoušíte? Čím se v líčení inspirujete vy? 

Nezapomeňte, že máte poslední 4 dny na to se zúčastnit naší výroční GA o báječný Benefit Sugarlicious !!!

Radu

10 komentářů:

  1. Super, přesně na léto. Máš pěkné dlouhé a husté řasy. Ten odstín rtěnky od Essence vypadá velice dobře..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Essence rtěnka je super, je to taková ta neutrální ale přesto šťavnatá barvička vhodná na běžné nošení. Mám ji velice ráda :)

      Vymazat
  2. Priznám sa, podľa úvodnej fotky som čakala riadnu farebnú divočinu a ono je to pekné decentné kvetinkové líčenie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No žádné extra divočina to není, ale myslím, že na léto se líčení snad perfektně hodí :)

      Vymazat
  3. Krásný! Zítra jdu slavit narozeniny kamarádky, tak zkusím něco podobného:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké, hlavně fandím paletkám Sleek a taky mě zaujalo to Sleek duo (konturovací).. To bych si asi taky měla pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Díky Nicco. Sleek paletky mám velice ráda, myslím, že jsou za tu cenu báječné. Stejně tak jejich konturovací duo, bez toho nedám ani ránu :D Když si ho pořídíš tak rozhodně neprohloupíš. Když tak recenzi na něj jsem už psala, tak mrkni.

    OdpovědětVymazat