čtvrtek 10. července 2014

OOTD – několik mých outfitů z uplynulých dní

Ahoj děvčata,

v dnešním článku Vám ukážu několik outfitů, které jsem měla oblečené v posledních dnech. Aby článek nebyl úplně nudný a oblečení nebylo na jedno kopyto, tak jsem vybrala fotky z různých dní a různých příležitostí. Od více formálního looku po outfit vybraný na rockový koncert.

První outfit je z oslavy narozenin mého bráchy, kdy jsem na slavnostní oběd zvolila květované šaty s jemným růžovým páskem z F&F (šaty jsou z aktuální kolekce), doplněné pouze o tělové lodičky z Forever 21 a psaníčkem s mašlí z Bershky. Ze šperků jsem měla jen stříbrné hodinky Fossil, náramek, prstýnek a náušnice Pandora. Místo výrazného líčení jsem šaty doplnila růžovým lakem na nehty v odstínu Pink Rose od značky Gosh.
































Druhý look skládající se primárně z fialových pouzdrových šatů značky New Look jsem si oblékla do divadla. Černé peep-toe lodičky mám už léta z Deichmannu, stejně tak i psaníčko. Náramek ze zlatých kovových lístků je z H&M a hodinky jako vždy značky Fossil. Náušnice mám z Orsay a moje dioptrické brýle už taky znáte – ty jsou značky Hugo Boss.


Dál tu mám jeden sportovní outfit z běžeckého dne v Hněvošicích. Letos poprvé se tam konal běh „Barevná hněvošická“, kdy se běžela pětikilometrová trasa lesem, a na každém uběhnutém kilometru se probíhalo barevnou smrští křídy. Protože v den běhu bylo velké horko, zvolila jsem běžecké kraťasy ze sportovní kolekce F&F a sportovní podprsenku téže značky. Aby byla barva na těle a oblečení vidět, bylo podmínkou startu si vzít na sebe bílé tričko, to moje je značky M&Co. A tenisky jsou moje bílé běžecké Adidasky. 



Dnešní poslední ukázkový outfit byl z koncertu Lucie, který před nedávnem byl v ostravské ČEZ Aréně. Jak jinak se obléct na rockový koncert než do černé? Obyčejný outfit skládající se z džínů (Bershka) a trika (H&M) jsem doplnila koženkovou vestou (New Yorker) a černýma loafers (Gate). Tašku ani žádné doplňky jsem neměla, aby mě nic při té rockové pařbě neobtěžovalo. Co by Vás akorát mohlo zaujmout je výrazná korálová rtěnka, a to je Dermacol Lip Seduction v odstínu 04, touto rtěnkou jsem doplnila lak na nehty v podobném oranžovém odstínu a to 620 Tropicana od značky GOSH.



Líbil se Vám průřez mými outfity? Byly by jste rády, kdyby se tu čas od času objevily nějaké mé běžné/každodenní outfity?

M.

26 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Jestli máš někde v okolí Tesco, tak po nich koukni, jsou myslím, zrovna ve výprodeji. I když já jsem je koupila za 650 Kč, což taky není zase tak moc.

      Vymazat
    2. Tm se chystam o vikendu, tak mrknu :)

      Vymazat
    3. Snad něco hezkého seženeš, mi se teď docela věci v F&F líbí :-)

      Vymazat
  2. Ja som urcite za outfitove ozivenie blogu :) Najviac sa mi paci outfit s vinovymi satami :)
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že tě outfitové posty baví :-) ty vínové šaty nosím ráda, měla jsem je i u státnic (sice se sakem), ale přinesly mi štěstí :-)

      Vymazat
  3. Mne se libi posledni outfit, tam ti to nejvic slusi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a přitom já už moc celá v černé nechodím, nějak mě to moje metalové a rockové období přešlo, a většinou se podobně oblékám akorát na koncerty :-) jinak bych spíš řekla, že chodím spíš žensky oblečená, hodně nosím šaty a boty na podpatku.

      Vymazat
  4. Líbí se mi všechny :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Sluší Ti to a určitě je to prima oživení blogu, takže jsem pro:) Navíc jsem ve fázi stavby baráku, takže pátrám svým okem i na prostředí kolem Tebe:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, jaké to je s práci na domě, a to my jsme jenom přestavovali a nezačínali úplně od píky. Byt už máme skoro hotový, i když pořád něco doděláváme. Ale třeba zahradu nemáme ještě vůbec podle mých představ. Letos musíme ještě upravit vjezd a příští rok se chystáme na nový bazén. No prostě u domu je práce pořád hodně.

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Mám ráda tyhle retro střihy šatů s áčkovou sukní :-)

      Vymazat
  7. Woow, ta černá ti sekne snad nejvíc! :) A v tom sportovnim ti to taky moc sluší :)
    Zvu tě na giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. Nádhera, moc se mi líbí ty vínové šaty a černý outfit! :)
    A právě mi přišla výhra z vaší giveaway, mám z ní čím dál tím větší radost, je to opravdu nádhera, všechno je to strašně roztomilé a voňavé!! :) Ještě jednou moooc děkuju. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nicco díky za pochvalu! :-)
      Jsem ráda, že ti balíček přišel tak brzy, odesílala jsem ho včera odpoledne, takže jsem myslela, že ho dostaneš až v pátek, jako víkendové překvapení. :-)

      Vymazat
  9. ty první šaty vypadají úžasně a moc ti sluší :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu, taky se mi ty šaty moc líbí - byla to láska na první pohled, a i když jsem šla do tesca pro úplně jiné věci než pro oblečení, tak jsem jim neodolala a nesla jsem je do kabinky a pak hned domů :-)

      Vymazat
  10. Nejvíce se mi líbí květované šaty :-) moc ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Květované šaty jsou perfektní !! a ten Rock look je taky luxus !! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh ty lichotis :-D ale jo, citila jsem se v tom cernem na koncerte dost dobre.

      Vymazat
  12. Musím sa priznať, že outfitové príspevky mám najradšej :)
    Veľmi sa mi páčia prvé - kvetované šaty. Krásny vzor a tiež strih. Vyzeráš v nich super!

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam na cizich blozich taky moc rada outfity. Narozdil od kosmetickych clanku me nenuti tolik utracet :-D

      Vymazat