pondělí 28. července 2014

OOTD – Retro s „crop“ topem

Ahoj holky,

letošní trend krátkých topů, chcete-li crop topů se mi velice zalíbil. Samozřejmě mám na mysli v kombinaci se sukní do pasu. Je to podle mě hezky letní, hravé, lehce odvážné a to se mi na tom právě líbí. A jelikož jsem si nebyla jistá, že by mi takovýto typ topu slušel, nebo bych se v tom necítila, tak jsem nejprve sáhla do vlastních zásob v šatníku a z jednoho trička, takovýto „kratší“ top vytvořila. Stačilo pouze vzít delší tričko a lehce nad pasem ho zavázat na uzel a bylo to. Toto tričko s retro potiskem mám již řadu let a je z New Yorkeru. Takto uvázané tričko jsem doplnila riflovou sukní áčkového střihu do pasu z H&M. Jelikož celek na mě působil trošičku retro a já ho chtěla více podpořit, proto jsem ještě nazula okrové kožené boty na nízkém klínku z Deichmanna.
Z doplňků jsem zvolila pouze masivní náušnice z ebay a dioptrické brýle jsem tentokrát vyměnila za černé pilotky z Gatu. Na fotkách můžete rovněž  vidět můj nejčastější typ účesu, který nosím přes léto téměř pořád. Není totiž nad to mít dlouhé vlasy v letním vedru vyčesané a stažené. V mém případě to jsou to dva klasické rybí copy hozené přes sebe jako čelenka.
Líbí se vám letošní trend crop topů? Co na mou verzi říkáte Vy? Líbí/nelíbí?

Mějte se krásně


Radu 

10 komentářů:

  1. Moc ti to sluší. :) Crop topy se mi líbí, bohužel si je se svou postavou pořád nemůžu dovolit.

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit je super a máš dokonalou postavu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se outfit líbí. Moc děkuji za pochvalu, velice mě potěšila :)

      Vymazat
  3. Nádherné fotky a strašně moc se mi líbí ten účes. :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Nicco. Mám ten účes velice ráda. Nejen že je hezký a efektní, navíc je rychlý a drží celý den i v extrémním vedru :) Což myslím, dokáží ocenit všechny dlouhovlásky.

      Vymazat
  4. Ja jsem si crop topy letos zamilovala, moc Ti to slusi!

    www.thetasteofviolet.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Petro. Musím říct, že se mi tento trend vážně zalíbil, navíc na léto je fantastický:) Kdy poodhalit kousek opálené kůže než právě v létě, že jo? :)

      Vymazat
  5. Ta sukně je dokonalá! Takové jsou teď v modě a ani já jsem trendům neodolala :) Já tu svojí lásku mám z www.answear.cz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sukně je moje oblíbená a mám již už asi tak 5 let. Myslím si, že áčková sukně do pasu bude módní pořád :)

      Vymazat