úterý 15. července 2014

Osvěžující peelingový krém Garnier Fresh Essentials

Ahojky,

dnešní povídání bude o pleťovém peelingu od Garnier z zelené řady Fresh Essentials. Od doby, co zrušili můj oblíbený peeling z Avonu z jejich řady Clearskin, nenašla jsem žádný, který by mi vyhovoval, tak zkouším kde co a poslední kup z řady peelingů byl tento od Garnier.


Osvěžující peelingový krém od Garnieru je určený pro normální až smíšenou pokožku a obsahuje hroznový extrakt, který slouží k detoxikaci pleti. Škoda, že kromě obsahu hroznového extraktu po hroznech peeling i nevoní. Má takovou neurčitou květinovou vůni, která je ale docela pěkná.

Jak už vypovídá z názvu, nejedná se o klasický peeling složený jen z peelingových zrníček, ale o jemný peelingový krém. Krém je jemné opravdu „našlehané“ konzistence s obsahem jemných zelených peelingových zrníček. Těch je v krému dostatek, takže se nemusíte bát, že by masáž krémem neměla žádný účinek. Odumřelých buněk vaší pleť zbaví dokonale, ovšem nemůžete masáž odfláknout a peelingovat jen pár sekund.


Účinky peelingování s tímto krémem jsou na pleti docela znatelné, pleť je vyčištěná a zářivá, ale staženější póry bohužel nepozoruju. Jestli pomůže od černých teček, to bohužel nevím, ty se mi netvoří. Tím, že se jedná o krém, snižuje se i vysušování pleti. Sice vždycky po čistící proceduře pleť ještě dočistím a pak namažu, ale po tomhle Garnieru mne pleť nijak netáhne a není napnutá.
A teď to nejlepší – cena – peelingový krém stojí asi 100 Kč, často bývá akce 1+1 zdarma, kterou jsme taky s Radu využily a obě si peelingy koupily.

Celkové hodnocení: 3,5/5

Značka: Garnier Fresh Essentials
Velikost: 150 ml
Cena: cca 100 Kč
Dostupnost: většina drogérií

Peelingový krém není vůbec špatný, akorát bych ocenila schopnost více stáhnout póry. Ale po ostatních stránkách jsem s výrobkem docela spokojená.

Poradíte mi nějaký peeling/masku, které dokážou zatočit s rozšířenými póry?

M.

6 komentářů:

  1. od Garnier mám ráda jejich odličovače, tak se po tomto peelingu mrknu, až budu mít chvilku v drogerce čas :))
    mně hodně pomáhá "šmoulí" maska od Freemana, tak mi póry hezky stáhne :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ten peeling fakt ráda :-) hezky pleť pročistí a rozjasní. A jaká je ta Šmoulí maska? Zdá se mi, že dřív ji měla zrovna Radu a nebyla až tak nadšená, ale asi ji na tvůj popud zkusím :-)

      Vymazat
    2. já jsem si ji oblíbila opravdu hodně, teď ji používám 2x týdně a už budu kupovat další balení :) hezky vyčistí pleť, pleť pak nemám tak mastnou a stáhne póry :) zkus třeba nejdřív ten malý pytlíček :) já jsem takhle zkusila tu červenou s jahodama a ta mi vůbec nesedla, protože mě hrozně pálil obličej :(

      Vymazat
    3. Super - díky za radu, určitě masku vyzkouším :-)

      Vymazat
  2. Musím jej vyzkoušet!
    Jinak dávám follow, a budu ráda, kdyby ses podívala na můj blog a pokud by se ti líbil, tak mi dala odběr. :)

    aNOVAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě peeling vyzkoušej!

      A děkujeme za pochvalu blogu, určitě na ten tvůj koukneme :-)

      Vymazat