sobota 12. července 2014

Produkty na oči značky Moje

Hezké sobotní ráno,

před časem se český trh rozrostl o novou značku dekorativní kosmetiky Moje, jejíž moto „Krása pro každý den“, vyjadřuje kombinaci krásy, vysoké kvality a vynikající ceny.  Sortiment sice nemá ještě extra bohatý, ale zato se může pochlubit krásnými obaly a především báječnými cenami. A jak je to s tou kvalitou vám povím níže. Já měla to štěstí, že se mi pár jejich produktů dostalo do ruky díky výhře v soutěži u  aliceinwonderlandcz. A právě dnes bude řeč o třech z nich.
Dlouhodržící oční linky – 5 g, 69,90 Kč

S tekutými linkami jsem začínala, ale jejich aplikace mi nikdy moc nešla, tak jsem postupně přešla na linky gelové a ve fixu. Proto jsem byla zvědavá jak mi sednou tyto značky Moje. Balení je klasické černé plastové s bílým nápisem. Líbí se mi jejich kónický tvar, který se zužuje směrem nahoru. Díky tomu je vrchní díl, kde je ukrytý štěteček,  akorát dlouhý a úzký, takže se dobře drží a umožňuje jednoduchou a přesnou manipulaci s linkami. Štěteček linek je úzký a dlouhý. Barva je sytě černá a pro dosažení takto černo-černého odstínu stačí pouze jeden tah. 

Se štětečkem se mi manipuluje velice dobře a bude podle mě vhodný i pro začátečníky. Krásně se s ním uděláte tenoučkou linku podél řas, krátký či extra výrazný „ocásek“ i tlustou linku. Záleží tedy jen na vás a vašich preferencích. Barva zasychá rychle a po zaschnutí drží celý den namístě. Nijak se neobtiskává, nemaže ani nerozpíjí. A přestože není voděodolná, tak ani lehká sprška jí nijak neublíží (testováno v tropech i pod proudem vody) To by jste si oko musely vyloženě mnout či dřít, aby se linka začala rozmazávat. Takže pro mě se tyto linky staly nepostradatelným pomocníkem. Jsou velice kvalitní, opravdu dlouhodržící a černočerné. Navíc stojí pár korun, proto si linky zaslouží hodnocení 5/5 a vřele je všem můžu doporučit. Já už teď vím, že pokud mi někdy dojdou, tak si kupuji další balení.

Automatická tužka na oči, dlouhodržící – 5 g, 49,90 Kč

Tužka má vysouvací mechanismus, takže odpadá starost s ořezáváním. Za začátku je hrot hezky ořezaný do špičky, kreslením se ale logicky ztupí a získá spíše zakulacený tvar. Barva je super černá a extra pigmentovaná. Textura tužky je jemná, krémová díky čemuž po víčku hezky klouže, nijak ho nedře a výborně k němu přilne a už se ho nepustí. Tužka je vážně dlouhotrvající a drží bez sebemenšího poškození celý den. Neobtisková, nemaže, nedrolí, je jednoduše báječná. Navíc je také vysoce voděodolná, což můžu rozhodně potvrdit. Již řadu let hledám černou tužku, která by mi hezky kreslila na waterline a navíc se na ní nějakou dobu udržela. A vážení, musím říct, že jsem jí konečně našla. Nejen, že mi tužka na waterline kreslí, navíc se její sytá barva na ní drží celý den! A to se mi s žádnou tužkou ještě nestalo. Na to, že tato tužka stojí pouhých 50 Kč je excelentní. Používám jí teď velmi často a ráda. A značce Moje tímto děkuji, že jsem díky nim konečně našla tu svojí pravou černou tužku, která je nejen úžasná ale taky levná.
Oční stíny Trio – 6 g, 49,90 Kč

Poslední výrobek, který bych vám dnes ráda představila jsou oční stíny Trio. Ty jsou sestaveny do trojkombinací odstínů, které k sobě krásně ladí a jsou na výběr v 14 kombinacích. Já mám odstín č. 10, který je složen ze světlého šampaňského odstínu,  hnědo-měděného odstínu v teplém tónu se zlatavým odleskem a tmavé khaki barvy se zlatým leskem. Musím říct, že barevně se mi stíny velice líbí a k mým hnědým očím ladí perfektně. Rovněž balení stínů, které je sice plastové, tak je vzhledově moc hezké a bytelné. Jednotlivá políčka jsou akorát velká, takže se nemusíte bát, že by se štěteček do nich nevešel. Konzistence stínů je pudrová, takže stíny trochu práší, ale není to nic strašného. Stíny jsou tak akorát slisované, jdou dobře nabírat, na štětec a rovněž tak na oční víčko se chytají dobře. 

Pigmentace je dle mého dobrá, řekněme střední, takže pro sytou barvu je potřeba asi tak dvou vrstev. Řekla bych, že pigmentace těchto stínů odpovídá většině stínů z drogérie např. Maybelline, Dermacol. Určitě se nebarvících stínů či jen lehkého barevného nádechu nemusíte obávat. Jelikož stíny používám zásadně s bází, tak vám výdrž bez ní neřeknu. Ovšem s bází je celodenní. Žádné slévání v ohybu nehrozí, překvapivě ani se jejich intenzita s přibývajícími hodinami nemění. Za mě tedy super. Navíc za cenu 50 Kč, dostanete hned tři fajn stíny s krásnými ladícími barvami a v navíc pěkném kompaktním balení. Stíny mě tedy docela překvapily a až na lehkou prašnost jím nemám co vytknout. Už teď pokukuji po dalších kombinacích, protože pouze u této nezůstanu.

Pokud vás tyto kvalitní produkty na oči za fajn cenu zaujaly a chtěly si je pořídit, tak si je můžete zakoupit buď na jejich e-shopu nebo v partnerských prodejnách, jejichž seznam najdete opět na jejich stránkách kosmetikamoje.cz


Znáte kosmetiku Moje? Co na ní říkáte? 

24 komentářů:

  1. Kouká, že se tato značka na blozích rozjela, a to je jen dobře, protože mě baví :). Fandím všemu českému a zdá se, že mají opravdu fajn výrobky za super cenu, kam se hrabe Essence. mám v plánu něco vyzkoušet, především pudr, tvářenku, "chubby sticky" a stíny :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tvářenku, pudr, řasenku a balzám bude recenze snad co nevidět. Jinak musím říct, že této značce taky fandím. Dost mě svou kvalitou překvapila a mám chuť zkoušet další produkty. Ten "chubby stick" musím mít :D

      Vymazat
  2. Děkuji za tipy, zrovna mi došla tužka na oči, takže se po ní podívám. Doteď jsem používala Longlasting od Essence, ale ta mi celý den rozhodně nevydržela, navíc i trochu vysychala a nekreslila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, tužku ti můžu s čistým svědomím vřele doporučit, protože je báječná. Mě na waterline nekreslila všemi vychvalovaná Lorel za 200, proto jsem nečekala, že by tato tužka za 50 Kč mohla být tak skvělá. A vážně je :)

      Vymazat
  3. Já jsem zatím zádný jejich produkt nezkoušela, ale rozhodne me to láká, obzvláště po takovýchto recenzích :) nejvice me asi zaujaly ocni stíny a jejich tvarenky, ty maji opravdu nádherné barvy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani se nedivím, že tě lákají...však mají na co :) Odstínů tvářenek mají vážně hodně a vůbec nejsou špatné, recenze na tu mou i se zbytkem odzkoušených produktů přinesu snad brzo. Tak se těš :)

      Vymazat
  4. Budu muset vyzkoušet oční stíny! :)) Protože vypadají božsky :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej! Stíny jsou moc fajn, mají pro mě ideální barevnou kombinaci a hezky se s nimi pracuje :)

      Vymazat
  5. Mě si nejvíc nalákala na jejich klasickou černou tužku, jestli fakt tak dobře vydží určitě jí ráda vyzkouším :) díky za tip

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus, mě teda drží fakt skvěle. Dřív jsem musela používat gelové linky, aby mi na waterline něco drželo, ale tato tužka mi drží skvěle. Zrovna včera jsem jí měla a večer vypadala jako čerstvě nanesená. Fakt bomba :)

      Vymazat
  6. Já s těmi linkami neumím, zkrátka jsem levá na tekuté, ale vzala jsem si na ně normal štěteček a to už je paráda. :D Stíny mám černé a pigmentace je skvělá, i výdrž.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hlavně, že sis našla ten svůj způsob jak s nimi pracovat :) Mě se s nimi právě pracuje dobře a to se mi s tekutými linkami dříve nestávalo, takže jsem maximálně spokojená.

      Vymazat
  7. to mám radost, že ti tyto produkty sedly :) mě linky zabavila mamka, s tužkou jsem maximálně spokojená :) a stíny taky nejsou špatné, jsem zvyklá používat UD a Sleek, takže tam je kvalita jinde, ale tyto fakt nejsem vůbec špatný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, produkty jsou báječné, zrovna tady na ty nedám dopustit. Mě ty stíny nepřijdou vůbec špatné, taky jsem zvyklá převážně na Sleek, ale za 50 jsou moc fajn a musím říct, že je používám ráda. Především tento odstín se mi velice líbí.

      Vymazat
  8. Nemám tuhle kosmetiku vyzkoušenou, ale vše vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že stojí za to si něco pořídit. Já už číhám na další kousky :D

      Vymazat
  9. Tak je rozhodnuto, musím si koupit ty tekuté linky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ať ti vyhovují tak jako mě, doufám, že budeš spokojená :)

      Vymazat
  10. ještě jsem od nich nic neměla, ale lákají mě řasenky a čubíky :) tak snad se k nim brzo dostanu, nechci si teď nic kupovat, dokud nedodělám zásoby :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednu řasenku teď testuji a jsem nadšená, report bude snad brzy.A "čubíky" chci rozhodně vyzkoušet, vypadají totiž nádherně :)

      Vymazat
  11. Můžu poprosit o odkaz na jejich eshop? Nemůžu ho najít... :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jejich stánky jsou tyto: http://www.kosmetikamoje.cz/, najdeš tam seznam prodejen a mívali tam i formulář pro objednávku, bohužel ho teď nějak nemůžu najít, takže je možné, že ho stáhli a objednávka přes net již není možná, což by byla vážně škoda

      Vymazat
  12. Teda, vypadá to dobře.. mě hlavně lákají ty linky, když mají tak hezky úzký "štěteček" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Štěteček má skvělý, jde s ním udělat i super tenounká linka těsně podél řas a moc hezky a jednoduše se s nimi pracuje. Doporučuji vyzkoušet :)

      Vymazat