čtvrtek 24. července 2014

Recenze: Bourjois - řasenka Beauty Full Volume

Hezký čtvrtek,

snad to deštivé počasí brzo přejde a bude zase hezky. Taktéž doufám, že Vás nepotkaly žádné nepříjemnosti spojené se současným upršeným počasím, jako vidíme pořád ve zprávách. Od počasí přejdu zase ke kosmetice a to tentokrát k lovu pro mě dokonalé řasenky.

Jak jsem řekla, pořád dělám hon na tu pravou a skvělou řasenku, která i mi udělá řasy až do nebe a pořád doufám, že aspoň jedna bude tak úžasná, že ze mne udělá mrkací panenku. Zatím stále řasenky jenom zkouším a zkouším a musím říct, že Beauty Full Volume od Bourjois je jedna z mála, která se mé tužbě aspoň trochu přiblížila. Já vím, že s mými řidkými, krátkými a světlými řasami nejdou zázraky, ale chci vypadat aspoň trochu, že řasy mám :-)

Řasenku jsem si koupila už víc než před rokem a dlouho čekala, až jí začnu používat a na podzim přišel její čas a od té doby jsem jí pravidelně používala, i když tento měsíc už skončila mezi spotřebovanými produkty.


Tradičně začnu obalem řasenky – je to klasický černý hrubší váleček v černé barvě s potiskem v růžové a stříbrné barvě. Obal je prostě klasika, která neurazí ani nenadchne, ale špatně nevypadá.


Kartáček je teda něco jiného. Je velký a má dost tuhé štětiny, bála jsem se, že mi nebude vyhovovat a bude nanášet velké množství barvy. A to není pravda, řasy zapadnou přesně mezi štětinky a barva krásně obalí řasy od kořínku až ke konečkům.

Trvanlivost řasenky je skvělá, z řas se neolupuje, neopadává ani se nerozmazává. Není sice voděodolná, ale slzení a vlhko zvládá v pohodě bez toho, abyste vypadaly jako Alice Cooper :-D.

Vzhledem k tomu, že se jedná o řasenku objemovou, tak od ní nemůžeme očekávat natočení řas, takže před nanesením je nutné použít kleštičky na řasy. Co však řasenka zvládá bravurně je zahuštění a prodloužení řas.


Konzistence řasenky byla ze začátku používání docela mokrá, ale po pár dnech jsem si na konzistenci zvykla a nepřijde mi, že by byla moc vodová.

Řasenka je dostupná v hnědé a černé variantě, já mám tu černou a je vážně černočerná.

Na téhle fotce vidíte, že skoro žádné řasy nemám, ale tahle řasenka mi udělala na oku skoro zázrak

Celkové hodnocení: 5/5

Značka: Bourjois
Velikost: 8 ml
Cena: kolem 200 Kč
Dostupnost: v parfumeriích nebo na internetu

Bála jsem se, že tato řasenka bude pro mne dalším zklamáním, ale kupodivu se stala spíše zázrakem. Doporučuji ji všudy, kudy chodím, líbí se mi černočerná barva a to, že řasy vypadají skutečně plnější a delší. Navíc řasenka vydržela víc než třičtvrtě roku používání a za tu dobu nevyschla ani nezměnila konzistenci, vyhození si zasloužila až po svém vypotřebování.

M.

8 komentářů:

  1. Bourjoius řasenky mám moc ráda, nikdy mě žádná nezklamala... Tuhle jsem si z Anglie dovezla rovnou dvě, měli tam fajn akce:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem od Bourjois jinou řasenku neměla, ale tahle je skvělá. Já mám vážně blbé řasy a to je asi jediná věc, která se mi na mě nelíbí a ze které mám mindrák, ale zatěžovat si oči prodlužováním fakt nechci, takže hledám nějakou řasenku, která z toho mého nic vyčaruje hezký pohled.

      Vymazat
  2. Ja mam s Bourjois riasenkami dobre skusenosti. Taku bielu s ciernym vrchnakom (nieco ze Volume) mam uz druhykrat a spokojna som bola i s takou, kde sa da korigovat dlzka a hustota kartacku. Mam vyhliadnutu i tu novinku s gulickami na kartacku, ale nikde ju nemaju v zlave a 379kc, ci kolko za nu pytaju v parfumkach, sa mi za nu davat nechce..
    Obe, ktore som spominala, ma stali okolo 150 Kc na nete..
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkově je značka Bourjois hodně dobrá a mám ji ráda. Zítra se chystám do parfumerek, tak ty, které zmiňuješ omrknu. Abych řekla pravdu, tak o cenu mi u řasenky fakt nejde - mám hrozné řasy a proto bych si koupila snad jakoukoliv a klidně nehorázně drahou, jen aby mi udělala hezké řasy.

      Vymazat
  3. Tak tuhle musím zkusit :) vypadá to velmi dobře, já zatím zkoušela jen jednu a byla fajn

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle řasenka je opravdu skvělá !! Jedna z mála, která opravdu udělá objem :)

    OdpovědětVymazat