pátek 15. srpna 2014

Došlo nám - červen až červenec - Maru

Hezké ráno děvčata,

tak už se nám den se dnem sešel a už je tady měsíc srpen a s ním i blížící se konec léta a pro mnohé z Vás i konec prázdnin. Já už několik let prázdniny nemám, o to víc si užívám zasloužené dovolené, která mě ale letos teprve čeká, i když jsem už v srpnu měla nějaké volno, díky naddělaným dnům v práci.. Jak jste si dovolenou užily Vy? Už jste někam vyrazily nebo Vás cestování teprve čeká?


Vzhledem k tomu, že už nám červenec dávno nekraluje, je čas na naší pravidelnou dávku spotřebovaných výrobků a to za měsíce červen a červenec. Za tyto dva měsíce se mi zase podařilo naplnit celou tašku prázdných obalů od kosmetiky, ale přiznám se, že je to především díky tomu, že jsem měla načatých hodně stejných výrobků – jeden šampón na vaně, druhý ve sprcháči a tak to bylo vlastně skoro se vším.

Začnu se spotřebovanými vlasovými produkty, kterých se mi sešlo hned 8. Ale nejsou to žádné novinky, většinu spotřebovaných výrobků už ode mne znáte a některé z nich se i dočkaly svojí recenze.



Balea regenerační balzám (200 ml/cca 50 Kč)

Tento balzám v kombu se šampónem sliboval regeneraci vlasů a redukci jejich lámavosti. Oba výrobky jsem nějakou dobu používala, ale šampón mi více mastil vlasy, takže jsem balzám dopoužívala samostatně jako regenerační vlasový zábal, kdy jsem si jej nanášela před mytím vlasů do konečků. Na vlasech pod nahřatým ručníkem a potravinářskou fólií jsem jej nechávala působit aspoň hodinu, než jsem jej smyla.

Elseve total repair extréme – balzám na vlasy (200 ml/cca 80 Kč)

Produkty Elseve mám velmi ráda a ani tento balzám na vlasy mne nezklamal. Hezký voní, vlasy se po jeho použití hezky rozčesávaly, byly jemné a lesklé. Je mi jasné, že nedokáže zázraky a vlasy neobnoví a nezachrání zničené vlasy, ale ve spojení se šampónem a maskou jsem měla vlasy moc pěkné a viditelně zdravější.


Biosilk – vlasové hedvábí (15 ml/ cca 50 Kč)

O  Biosilku jsme toho s Radu napsaly už spousty. Já jsem s ním vážně spokojená a vlasy po něm vypadají lépe, konečky jsou zacelenější a méně se lámou. Protože se jedná o oblíbený výrobek, zvládla jsem tentokrát spotřebovat 2 lahvičky.


Schauma silver reflex (250 ml/cca 60 Kč)

Na tento „modrý“ šampón od Schaumy jste si mohly u nás přečíst recenzi zde. Na mém názoru na něj se pořád nic nezměnilo, je prostě dokonalý! Dělá krásnou blond barvu se studeným podtónem, hodně pění, dobře myje vlasy a nevysušuje.


Suchý šampón Isana (200 ml/50 Kč)

Patří k dalším mým kosmetickým stálicím, kupuju si jej znovu a znovu. Vyhovuje mi především po cvičení, když mám zpocené vlasy a nemám možnost si je umýt, po nastříkání do vlasů hezky osvěží účes a dodá objem. Prodlouží dobu mytí vlasů tak o den a vlasy vypadají dobře.

Argan Oil – maska na vlasy (200 ml/cca 180 Kč)

Tuto masku na vlasy, obsahující arganový, jojobový a slunečnicový olej, jsem na blogu už taky vychvalovala (zde). Maska hezky vyživila vlasy a opravdu je regenerovala. Nejúčinnější však byla jako vlasový zábal.

Aussie – Miracle Moist Shampoo (šampón pro suché a poškozené vlasy) (300 ml/cca 180 Kč)

O této značce Aussie už byla zmínka snad na každém blogu, jedni ji milují, druzí nenávidí. Já ale patřím do skupiny lidí, které šampón ani vychvalovaná 3 minute miracle balzám, nenadchl. Neviděla jsem rozdíl mezi tímto šampónem a např. obyčejnou Baleou za pár korun. Ano, myl vlasy, ale žádné zázraky s nima neudělal. Prostě šampón jako každý jiný. Navíc jeho sladká a výrazná vůně mi byla vyloženě nepříjemná.

Další kategorie výrobků je pleťová kosmetika + jeden zástupce dekorativky. 


Čistící pleťová pěna Sephora pro mastnou pleť (150 ml/cca 200 Kč)

Musím říct, že tato pěna, ač jsem jí moc nevěřila, musím říct, že odstraní makeup dokonale. Po vyčistění, už nebylo prakticky co dočišťovat tonikem, pleť byla dokonale čistá, vláčná a sametová. Jediné, co bych mohla pěně vytknout je to, že se mi zdá lahvička ještě docela plná, ale nejde z ní už nic nadávkovat, ale možná to je jen můj dojem a i prázdný obal je tak těžký.


Hydrofilní odličovací olej Ylang-Ylang Saloos (50 ml/cca 80 Kč)

Já tyhle odličovací oleje fakt můžu, vyzkoušela jsem už snad všechny druhy – arganový, levandulový, s růží. Bohužel se mi ale zdá, že tento s Ylang-Ylang neodličuje tak dobře, jako jeho kolegové. S voděodolným make-upem si poradí hůř.

Nivea Soft (50 ml/cenu nevím)

Tento minikrém jsem měla ve své kosmetické výbavě už dlouho. Vydržel mi snad víc než rok, protože jsem jej používala jako krém na ruce. S pocitem suchých rukou mám docela problém a bez krému na ruce nedám ani ránu, tak tento mrňous byl určen do psaníček a různých malých společenských kabelek, kam se velká tuba nevešla. Krém je skvělý, lehce se roztírá, rychle vsakuje a jemně a příjemně voní.


Janin výživný krém s aloe vera

Další ze skvělých krémů, které vyrábí má kamarádka. Nejsem sice ten přírodní typ, ale čas od času ráda svou pleť rozmazlím nějakou přírodní vitaminovou bombou a tenhle krém byl k tomu přesně stvořený.


Bourjois – Full volume řasenka (9 ml/cca 200 Kč)

O této řasence byla taky nedávno na blogu zmínka v recenzi zde. Shrnu jen to, že se mi na řasence líbí to, že neslepuje řasy, hezky mi je zahustila a hlavně je černočerná.

Z tělové kosmetiky se mi toho také sešlo víc, ale to jen díky dopoužívaním načatých sprcháčů, kterých bylo víc než dost.


Nivea energy fresh antiperspirant (150 ml/cca 60 Kč)

O tomto antiperspirantu jsem už taky pěla ódy několikrát. To, že se docela hodně potím ani není třeba zmiňovat, proto se do dneška divím, že jsem našla antiperspirant, který je šetrnější než známý Driclor, Eucerin nebo Rexona Maximum Protection. 

Nivea Smooth Milk (250 ml/cca 90 Kč)

Toto tělové mléko mne příjemně překvapilo především vysokou hydratací a taky tím, že rychle vsakuje. Kromě toho taky pěkně voní a pleť je po něm sametově jemná. Recenze zde.

Fa jogurt a aloe vera, sprchový gel (250 ml/50 Kč)
Anatomicals jasmín a růže, sprchový gel  (300 ml/100 Kč)
Nivea Sunny melon (250 ml/70 Kč)

Myslím, že o sprchových gelech se nemá moc smysl rozepisovat, všechny umyly, to je to, co od nich čekám :-)
Essence - krém na ruce s vůni jahod a perníčků (50 ml/39 Kč)

Krémy na ruce od Essence mám ráda a vždycky, když jsou v prodeji, tak si jich koupím víc do zásoby. Ano, ta hydratace není žádný zázrak, ale rychle se vsakuje, takže je ideální do kabelky a na cesty.
Tohle bude o mých spotřebovaných produktech všechno, doufám, že Vás tyhle články ještě pořád baví, když vlastně pořád spotřebovávám ty stejné nebo hodně podobné výrobky. Máte ve spotřebovaných výrobcích samé stálice nebo spíš každý měsíc testujete novinky?

M.


14 komentářů:

  1. 2 biosilky, taková rychlost spotřebovávání, to bych chtěla umět taky :))) Aspoň by se mi doma ty věci nehromadily :D Jinak ten Ylang-Ylang musí vonět božsky. Měla jsem od Salusu ten aromatický olejíček a byl skvělý:)
    Soutěž o paletku Catrice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono to neni za mesic, ale za dva, takze ty 2 biosilky az tak obri spotreba nejsou :-)

      Vymazat
  2. Mě Bioslik vůbec nesedl, líbila se mi jen vůně :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi prvni koho znam, kdo jej bezmezne nemiluje. Ja ho mam rada predevsim do mokrych vlasu, ktere si pak procesu prsty. Udela mi na nich pak krasny efekt plazovych vln.

      Vymazat
  3. Mě Aussie s vlasy taky žádný zázrak neudělal :) No když dostanu nějakou novinku, ale mám rozdělané starší produkty, tak prvně dopotřebuju je a až pak se vrhám na novinku
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to te obduvuju, ze mas silnou vuli a nenacnes hned ty novinky. Ja se uz taky lepsim, ale vetsinou mi to neda a nashromazdi se mi toho otevreneho vic.

      Vymazat
  4. Já zase šampon od Aussie miluju - vyhovuje mi a ta sladká vůně <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja moc te sladke vuni neholduju, vic mi vyhovujou ty svezi vune. A celkove jsem po Aussie nezpozorovala zadnou zmenu.

      Vymazat
  5. Biosilk by som už mala konečne vyskúšať, keď ho všetci tak chvália. Výrobky Aussie ma zasa skoro vôbec nelákajú :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Biosilk vyzkousej, je fakt paradni. Aussie me lakalo vyzkouset, chtela jsem vedet, jestli to je vazne takovy zazrak jak vsichni rikaji.

      Vymazat
  6. ja použivam ten krem na ruky od nivea soft na tvar cez leto je ako stvoreny:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja ho dostala jako to cestovni baleni a na tvar mam jine stalice, takze jsem jej pouzivala takhle. I kdyz vyrobky Nivea mam docela rada.

      Vymazat
  7. Suchý šampon od Isany používám taky a je super na takové ty situace, kdy mám vlasy mastnější a je jim třeba dodat objem a oživit je :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, třeba po cvičení je skvělý, jak mám upocené vlasy, tak jim zase dodá švih.

      Vymazat