neděle 3. srpna 2014

Letní líčení v barvách jahod a limetky

Hezké letní ráno,

dneska Vám ukážu líčení, které jsem před nedávnem měla na letní „párty“ alias při rodinné oslavě, kdy jsme slavili narozeniny mé mamky. Oslava se konala na zahradě, u bazénu, kde jsme grilovali, koupali jsme se v bazénu a prostě jsme si užívali pěkné počasí, teplo a rodinnou pohodu.

Asi si budete říkat, proč se maluju, i když jsme na zahradě, u bazénu, ale já se ráda líčím barevně a výrazněji, což si do práce nemůžu dovolit, tak kdy si takové letní líčení dopřát než na grilovačku.

Zdroj fotografie jahody s limetkou
Začnu líčením očí, které je tentokrát velmi šťavnaté a potřebovala jsem k jeho vytvoření několik paletek.


·     Místo báze pod oční stíny jsem tentokrát použila bílou tužku na oči od značky Nyx. Tužkou jsem vybarvila celé vrchní pohyblivé víčko a také jsem ji nanesla na spodní oční linku pod spodní řady. Tužku jsem pořádně prstem zapracovala do pleti. Tyto světlé tužky jsou dobré pro zvýraznění barev očních stínů a také k prodloužení jejich výdrže.
·         Celé horní pohyblivé víčko jsem vybarvila růžovo-bronzovým stínem z paletky Naked 3 (1).
·      Vnější koutek jsem zvýraznila matným fuchsiovým stínem (3) z paletky Sleek Monnaco, který jsem jemně nanesla až k okraji zorničky, kde jsem jej zjemnila krásnou studenou růžovou barvičkou z paletky BH Cosmetics (2).
·  Aby oči pod nánosem růžové nevypadaly uplakaně, oddělila jsem „oči od líčení“ voděodolnými linkami ve fixu od Catrice.
·    Už se zdá, že je celé líčení hotové, ale chybí mi v tom líčení ta zmíněná limetka. Na zkosený štětec jsem si nabrala svítivou limetkovou barvu (4) taktéž z paletky Sleek Monnaco a nanesla jsem ji po celé úrovni spodních řas. Aby linka nepůsobila halabala a nekončila u koutku, vedla jsem ji v prodloužení linie oka až pod zobáček černých linek.


Protože jsem přece jen šla k bazénu, nechtěla jsem celý obličej zatěžovat make-upem, tak jsem jenom t-zónu lehce sjednotila make-upem 1-2-3 Perfekt od Bourjois, který jsem pořádně rozetřela do ztracena. Na tváře jsem použila matnou růžovo-hnědou tvářenku od Inglotu, kterou používám jako hybrid mezi tvářenkou a bronzerem a lehce jsem s ní obličej vykonturovala. K rozjasnění jsem použila Albatrose od Narsu, který jsem kromě tváře dala i do vnitřních koutků očí. Aby líčení bylo podtrženo výrazným obočím, upravila jsem si to své neviditelné Eyebrow kitem od Elfu. Tím jsem celé líčení dokončila a už chybí jen finální zapudrování obličeje s pudrem od Catrice. Aby rty nebyly „nudně nahé“, nanesla jsem na ně rtěnku sice také v tělovém odstínu, ale přesto na rtech působí luxusním dojmem.


A tady je výsledný look, co na něj říkáte? Nosíte v létě rády pastelové barvy?

Maru

12 komentářů:

  1. Ty oči jsou krásné! Kdybys je měla vyfocené jen zblízka, tak by mě to tak nezaujalo, ale na té fotce kde máš celý obličej jde vidět, jak to ve skutečnosti vypadá hezky a jak to krásně rozjasňuje oči. :)
    Podobné líčení mám moc ráda - třeba světle modrá na spodním víčku, která dělá stejný rozjasňující efekt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu! Já jsem právě tehda měla chuť na něco barevného, ale zase ne moc divokého a na obligátní tyrkysovou linku jsem neměla chuť. Tak jsem se trochu inspirovala barvama na plavkách a mých plážových šatech, které nosím k bazénu. :-)

      Vymazat
  2. Krásnéé líčení. Já miluju pastelové barvy a nezáleží jestli je léto nebo zima:D

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja nosim barvy i taky i v zime, ale je pravda, ze to si libuju spis ve fialove a tmave zelene. Letni barvicky mivam spis celorocne na nehtech.

      Vymazat
  3. Zvolila si krásne farby a líčenie ti veľmi pristane. Ja som bola vyše roka zahrabaná len v hnedej na oči a výrazné pery, no toto leto si užívam farby - pastelové, výrazné, rôzne kombinácie... Líčenie je zábava a ja si to rada užívam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uprmne, ja taky vetsinou nosim hnede kourovky nebo proste jen oko vystinuju bezovymi stiny a pridam linku. Proto si ty dny volna uzivam a pri liceni pouzivam hodne barvicek.

      Vymazat
  4. Moc pěkně jsi barvy zkombinovala, já mám pastelové barvy také ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, hlavne ta limetkova je muj favorit a pouzivam ji fakt casto :-) Sleek ty zajimave odstiny proste umi.

      Vymazat