sobota 9. srpna 2014

OOTD – letně v ptáčkovém topu

Hezký letní den,

jsem moc ráda, že je tady léto, které je letos přímo stvořené k výletování, procházkování a setkávání se s přáteli. Sice zatím počasí nebylo moc na opalování, ale i tak je to slunce a teplo moc fajn!



Dnešní outfit sice není moc sportovní, ale měla jsem ho na sobě na kratší vyjížďku na kole podél řeky Moravice. Já celkově moc toho sportovního oblečení nevlastním, kromě toho do fitka a na běhání, takže moje oblékání na kolo (ale mám kolo městské, ne horské) a túry je spíš takové vycházkové (i když na túry už mám aspoň tenisky).


Takže co jsem měla na sobě? Volný top s potiskem ptáčků a výraznou lososovou mašlí u výstřihu. Ten je myslím z Manga, ale jistá si nejsem. Protože je top poloprůhledný a já nemám ráda, když je vidět podprsenka nebo obrys kalhot, takže mám pod topem obyčejné bílé tílko se špagetovými ramínky z H&M. Top je hodně volný, tak jsem jej doplnila uplejšími kraťasy z New Looku. Tyhle kraťasy, už mám, bych řekla, tak 4 roky a pořád mi padnou a navíc vypadají pořád dobře, skoro jako nové. Celý outfit jsem pojala tak letně a skoro „plážově“, takže jsem neměla žádné doplňky, kromě slunečních brýlí z C&A, bílé letní kabely z New Yorkeru a letních „drhaných“ sandálků na klínku z H&M.



V čem vyrážíte na kolo vy? Vždy v cyklistickém?

M.

9 komentářů:

  1. Tyjo, super :) Moc ti to sluší, outfit vypadá fakt velmi lehce a letně :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu :-) oblečení je především prodyšné a pohodlné, což je to co od oblečení v těch hicech požaduju.

      Vymazat
  2. Moc hezky zkombinované. Top vypadá super a kabelka také. Moc se mi líbí ten potisk a ta lososová mašle to krásně oživí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu. Top je můj oblíbený, ale letos jsem ho měla na sobě jen párkrát.

      Vymazat
  3. Tak ten top i kabelka jsou moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Ač bílou moc nemusím, tak tuhle kabelku nosím v létě často. A na to, že je z New Yorkeru, tak je i kvalitní a přežila už dvě sezóny a letos slouží třetí.

      Vymazat
  4. Ten topík je rozkošnej;) Celkový outfit se mi moc líbí, botky jsou supr;)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky si myslím, že je sladký :-) já moc na potisky nejsem, nosím spíš jednobarevné topy, ale tenhle mě nenechal chladnou. Jinak ty boty, to byla taková náhodná koupě. Kdysi jsem na ně koukala, ale za plnou cenu kolem tisícovky jsem je fakt nechtěla, ale pak jsem je na konci léta našla ve výprodeji za pár korun. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já na kolo vyrážím v kraťasech a v tílku :), ale už jsem jela i v šatech :D
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat