pátek 29. srpna 2014

Prosluněný srpnový Ladybox

Hezký poslední prázdninový pátek,

doufám, že si poslední dny prázdnin pořádně užíváte a moc neteskníte, že už Vám zase začne škola, i když pracující už tohle neřeší, ti musí do práce hned jak skončí dovolená. Ale já jsem jedna z těch, kdo teprve na dovolenou vyřáží a to zrovna dneska. Už se těším, až zítra ráno budu u moře.


Asi si pamatujete, že jsem už skoro před rokem vyhrožovala, že si už nikdy Ladybox nekoupím, ale v srpnu jsem mu v nějaké slabé chvilce podlehla a krabičku si objednala. 

Tak hned začnu s tím, jak jsem tentokrát s krabičkou spokojená. Přiznám se, že jsem náhled krabičky viděla už na facebooku o den dřív než mi box přišel a obsah mě podle fotky mile překvapil.


S designem krabičky se tentokrát tým LB vyšfivihl - víko bylo sluníčkově žluté a spodní část krabičky měla potisk vln. S letním potiskem byl také průvodní dopis, který je vyzdobený kolečky s letní tématikou. Fakt moc vyvedený.


Po odkrytí průvodního dopisu a vzorečků od Mixy, které byly v krabičce jako bonus, na mne hned vykoukla velká tuba sprchového gelu Anatomicals (200 ml/119Kč). Já jsem dostala oranžový, který voněl po mangu a papaje. Vůně je fakt příjemná, letní a ovocná, vůbec nevoní chemicky a nepřirozeně. Sprcháč využiju a ráda jej vyzkouším.


Dalším větším výrobkem je set dvou houbiček, které slouží k odličování, od značky Calypso (2 ks/27 Kč). Tyto houbičky jsem několikrát měla a byla jsem s nimi spokojená. Teď už doma žádné mycí houbičky nemám, vždycky si je zapomenu koupit, takže jsem ráda, že na ně nemusím myslet a mám je.


Z pečujících věcí jsem v boxíku našla regenerační balzám na rty s ginko bilobou od značky Keims (10 ml/199 Kč). Balzám moc hezky voní, sladce, skoro oříškově. Zatím jsem jej na rtech zkoušela jen jednou, ale zdál se mi příjemný a ráda jej vyzkouším. Protože rty chrání s SPF 15, beru si jej s sebou k moři.


Z dekorativky jsem našla královsky modré tekuté linky značky Jordana v odstínu 02 Always Blue (4,5 ml/59 Kč). Značku Jordana mám velmi ráda, a když jsem v nápovědě viděla, že v boxu mají být oční linky této značky doufala jsem, že přesně tyto modré dostanu. A vážně na mě v boxu vyšly. Taky jedou se mnou k moři. 


Poslední výrobek, který na mě čekal byl lak na nehty od značky Paese v odstínu 133 (7,5 ml/75 Kč). Odstín, který jsem dostala byl v barvě šeříků. Barva se mi moc líbí a fialových laků moc nemám, takže z něj mám taky radost.


Všechny výrobky byly v plné velikosti a jako bonus byla sada vzorků značky Mixa a slevový kupónek na nákup DaraBags. Celkový dojem ze srpnové krabičky je dobrý, sice ten box nebyl wow, ale špatný taky nebyl, všechny výrobky využiju a mám z nich docela radost. Celková cena výrobků by byl 479 Kč. 

Takže já srpnový box hodnotím 4 body z 5.

M.

25 komentářů:

  1. Krabička se jim fakt povedla :). Dostala jsi nádhernej lak a linky na oči bych já zase brala v zelené :) Z balzámu na rty bych měla radost taky, ale úplně nadšená bych z toho vydání nebyla
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty zelene linky se mi taky libily, ale na eshopu Jordany me uchvatily tyto, tak jsem si je moc prala.

      Vymazat
  2. Ten sprchovy gel musi vonet nadherne.Nevyuzila bych nodre linky ale zbytek se mi libi.
    Muzu se zeptat kolik tento box stal?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nez jsem si na obalu precetla vuni sprchace, tak jsem si po cichu myslela, ze to je spis mandarinka. Teda alespon mi tak voni. LB stal myslim 299 Kc. Vyuzila jsem nejaky slevovy kod.

      Vymazat
  3. Ja jsem spokojena, obsah je fajn.
    A uzij si dovcu, taky bych jeste jela ;)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem k tobe koukala, co jsi nasla pekneho v krabicce :-)
      Priznam se, ze uz dovolenou potrebuju jako sul. Cely cerven ec jsem nemela ani den volna a srpen nebyl o moc lepsi. Takze se uz tesim jak na tech 10 dni vypnu.

      Vymazat
  4. Tekuté linky vypadají skvěle i ten lak na nehty! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi ty linky líbí, zrovna dneska jsem se s nima nalíčila - je pravda, že dneska jedu k moři, takže ta modrá je taková tématická :-)

      Vymazat
  5. vôbec by som nevyužila tie modré linky :) ja som ukonzervovaná do čiernych a hnedých :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zrovna po těch modrých toužila :-) a využití pro ně určitě najdu :-)

      Vymazat
  6. Túto krabičku krásy som objednávala, ale už ma to prešlo. Nepáčia sa mi produkty ani značky ktoré tam sú skoro vždy. Našla som si lepšiu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě boxík neměla objednaný asi rok, ale tento měsíc jsem se nějak nechala přemluvit. :-)

      Vymazat
  7. Ahoj, jen chci říct, že ten balzám Keims máš nějakou špatnou konzistenci.. Má vypadat jinak, takový žlutý, tuhý.. jako mastička.. nevím jak to vysvětlit :D http://m1.paperblog.com/i/43/432892/recomendacion-hoy-balsamo-labial-spf15-keims-L-3KSD6s.jpeg Tady je to trošku vidět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za upozornění, ale ten můj balzám vypadá přesně jako na té fotce. Je nažloutlý a vazelínový. :-)

      Vymazat
    2. Aha, tak to promiň.. mně to tady přišlo jakože normální tekutý průhledný lesk ;) :) Já jen, že mám tu zkušenost, že občas je něco fakt špatně, a zrovna věc na pusu, jinak jsem to nemyslela nijak zle :)

      Vymazat
    3. Vůbec nic se neděje, nijak zle jsem to nebrala. Chápu, že to z té fotky nemuselo jít úplně poznat, ale myslím, že je balzám v pořádku. Vím, že Ladybox již měl v minulosti párkrát problémy s kvalitou jednotlivých výrobků, takže obezřetnost je jedině na místě :)

      Vymazat
  8. Moc pěkné provedení krabičky! Nejvíc mě zaujaly linky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, design krabičky se jim tentokrát vážně povedl. Linky jsou super, měla jsem štěstí, že jsem dostala přesně odstín, který jsem chtěla :)

      Vymazat
  9. Super článok!! U mňa články o Londýne :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jů, tak tyhle modrý linky se mi zatím líběj nejvíc, z těch co jsem už viděla. Jinak se mi LB moc nelíbil, ale to je třeba proto, že jsem si ho sama neobjednala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi se právě taky líbí nejvíc a teď jak jsem na dovolené u moře, tak si je vážně užívám a v kombinaci s bronzovými stíny je nosím snad pořád :-) Já teď zase asi LB delší dobu neobjednám, už z něj nadšená nejsem, ale tahla srpnová krabička mi sedla, i když jsem si jí spíš objednala z "hecu".

      Vymazat
  11. Doteraz som si žiadny boxík neobjednala, ale páči sa mi takéto "prekvapko". Z aktuálneho boxu by ma najviac potešili asi tie hubky na pleť (tie od Calypso mám najradšej) a sprchovací gél. Vlastne sa mi obsah tohto balíčka páči.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, tenhle box se po delší době zase povedl. Já teď neobjednávám pravidelně, srpnový box mám skoro po roce, ale všechno z téhle krabičky se mi líbí a využiju. U těch předchozích boxů (třeba minulý nebo předminulý měsíc) se mi nelíbilo skoro nic a nelitovala jsem, že jsem si je neobjednala.

      Vymazat