pátek 27. února 2015

Jordana Blush Powder 33 Sandalwood

Příjemný pátek přeji,

dnes jsem si připravila recenzi na kvalitní a přesto levnou tvářenku značky Jordana. A bez zbytečného okecávání se dáme hned do toho. Tvářenka má malé kulaté balení ve stříbrné barvě s průhledným šroubovacím víčkem. To šroubování není extra praktické, ale zase mi ani vyloženě nevadí. Průhledné víčko je fajn, neboť hned vidíte barevný odstín tvářenky.


 Jelikož se jedná o mou první tvářenku této značky, tak jsem zvolila přirozený matný odstín č. 33 Sandalwood. Barvu bych popsala jako starorůžovou s cihlovým nádechem. Fotky bohužel trochu zkreslují, tvářenka je rozhodně více dorůžova. Je to moc pěkná a řekla bych univerzální barva, která bude slušet všem. Tvářenka je hodně pigmentovaná, takže je třeba jí nabírat opatrně. Malinko práší, ale pokud zvolíte štětec s přírodním chlupem, tak tento nedostatek minimalizujete. Je to klasická pudrová tvářenka, která je ale jemně mletá. Na štětec chytá výborně, rovněž se  krásně  nanáší tvář. Dále bych ještě zmínila, že velice lehce jakoby pudrově voní.

Výdrž tvářenky je výborná, neboť mě se nehne celý den a i večer vypadá jako čerstvě nanesená. Rovněž intenzita barvy je stálá během celého dne, nijak nebledne. Takže tvářenka plní na jedničku vše co má. Navíc cena této tvářenky stejně jako ostatních Jordana produktů je více než příznivá. Cena tvářenky je 49 Kč, já ji kupovala v akci za 37 Kč a to se vyplatí, co říkáte?

Celkové hodnocení – 5/5

Značka: Jordana
Objem: 2,2 g
Cena: 49 Kč
Dostupnost: jordanacosmetics.eu

Pochvalné ohlasy těchto tvářenek od Jordany jsou oprávněné. Kvalita opravdu předčí jejich nízkou cenu. Nejen, že je báječně pigmentovaná, jemně mletá, minimálně prašná, tak má super výdrž. Tvářence nemám absolutně co vytknout, je výborná a doporučuji vám ji odzkoušet.

Co vy a kosmetika Jordana? Máte nějaký oblíbený kousek? Co říkáte na tvářenku?

Radu

15 komentářů:

  1. Od Jordany zatím nic nemám, ale musím říct, že mě tahle značka velmi zaujala a chci si konečně něco koupit na vyzkoušení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už vyzkoušela pár produktů a zatím jsem byla se všemi velmi spokojená. A tato tvářenka je fakt super :)

      Vymazat
  2. Mám od nich 2 tvářenky a za tu cenu? Hodně dobré :). V drogérii se dají pořídit o dost dražší a k ničemu kousky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Myslím, že v drogérie slušnou tvářenku nenajdeš. A pokud jo, tak stojí na drogérkové poměry docela dost. Proto myslím, že toto je skvělá alternativa, jak mi levnou a přitom kvalitní tvářenku :)

      Vymazat
  3. Za tu cenu je to naprostá bomba! Taky se na ně chystám:))

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám od Jordany tvářenku v jiném odstínu a za mě tedy ne. Dělá mi strašné mapy. Odstín krásný, ale jinak bohužel. Dělala jsem větší objednávku a musím říct, že jsem hodně zklamaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to mě mrzí. Tento odstín je hodně přirozený a žádné mapy mi nedělá. To by mě zajímalo, kde se stala chyba.

      Vymazat
  5. Ahoj od Jordánu nic nemám ale ani nevím jestli něco od ni Potřebuji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když ono potřebovat a chtít jsou odlišné věci :D

      Vymazat
    2. Od teto znacky jsem jeste nic nemela, ale tvarenka vypada skvele, zvlast za tu cenu :-) Ja ted zkusila tvarenka od Rival de Loop, tak jsem na ni zvedava :-)

      Vymazat
    3. Za tu cenu je fakt bezkonkurenční. Navíc mají tolik krásných odstínů v nabídce. Od Rival de Loop jsem z dekorativky vyzkoušela zatím pouze jumbo tužku na oči. Ale snad prozkoumám i další část jejich sortimentu. Tak pak dej vědět jak ti tvářenka od nich vyhovuje. Docela by mě to zajímalo :)

      Vymazat
  6. Jednou jsem v Ladyboxu měla lak na nehty, kterej byl ale příšernej, obsahoval hrudky a nevypadal na nehtech vůbec pěkně. Ale tvářenka vypadá jako povedený kousek :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se divím. Já mám od nich asi tak 8 laků a všechny jsou výborné. Rozhodně patří mezi mé oblíbené. Krásně se lakují, rychle schnou a parádně drží. Možná jsi natrefila na špatný kus a v případě LB bych se tomu ani nedivila.

      Vymazat
  7. Mě se líbí. Ta tvářenka, na designu obalu by mohli zapracovat. Přeci jen obal leckdy prodává :-/ Ale za vyzkoušení stojí :-) Skills of Art

    OdpovědětVymazat