pátek 13. března 2015

Došlo nám - leden a únor 2015 - Radu

Ahoj holky,

dnes vám přináším pravidelný článek o spotřebovaných výrobcích, kterých se mi za poslední dva zimní měsíce, tedy leden a únor, nastřádalo opravdu dost a to rovnou 29 kousků. Je vidět, že jsem se ve spotřebě opravdu činila. Tak jdeme na to. 


Cien lak na vlasy 400 ml

Skvělý lak, který hezky voní, neslepuje a funguje jak má. Budu kupovat stále dokola.

Schwarzkopf Nectra Color, barva na vlasy 662 Nugátově hnědý

Moje první zkušenost s touto barvou a byla více než pozitivní. Barva je šetrná, protože neobsahuje amoniak. Hezky voní, nestéká a jednoduše se aplikovala. Navíc výsledný odstín odpovídal krabičce. Vlasy byl super hebké, lesklé a barva se vymývá tak nějak průměrně. Můžu doporučit. 


Bourjois Charm Me, sprchový gel 250 ml

Sprcháč krásně voněl, bezvadně pěnil a nijak mě nevysušoval. Navíc má moc hezký obal. Klidně koupím znovu.

Eveline Extreme Slim 4D, sprchový peeling, 250 ml

Peeling byl docela jemný, ale obrousit uměl hezky. Svěže citrusově voněl a opravdu fungoval jako 2v1, tedy sprcháš a peeling v jednom. Ovšem žádných zpevňujících účinků jsem si nevšimla. Znovu si ho kupovat nebudu, ale špatný určitě nebyl.

Natuvell grepový sprchový peeling,  200 ml, 39 Kč

Peeling docela nic moc chemicky voněl, byl dost hutný, ale obsahoval málo částeček takže jako peeling moc nefungoval, ale docela pěnil a pokožku umyl. Znovu nekoupím.

Dermacol sprchový gel irská káva, 250 ml, cca 59 Kč

Sprcháč byl krásně hutný, krémový, skvěle voněl, pěnil a nevysušoval. Navíc téměř neubýval. Za mě velké ano. 


Tetesept detoxikační mořská sůl, 80 g, cca 30 Kč

Sůl voněla svěží čistou vůni, rychle se rozpustila a rozhodně přispěla k regeneraci a uvolnění celého těla. Můžu doporučit.

Balea bylinná koupel s levandulovým olejem 600 ml, 39 Kč

Tato pěna byla fakt skvělá. Hezky levandulově voněla, stačilo jí do vany nalít trochu, skvěle pěnila a ve vaně vydržela dlouho. Určitě pořídím zase.

Isana koupelová sůl granátové jablko a zázvor, 80 g, 20 Kč

Sůl svěže a zároveň ovocně voněla. Koupel zbarvila do červena, provoněla jí a celkově s ní vana byla moc příjemná. Klidně pořídím zase. 

Tetesept zdravotní koupel klouby a svaly, 125 ml

O tomto velmi příjemném a funkčním oleji do koupele jste si mohly přečíst již zde. Jen shrnu, že výrazně eukalyptově voněl, tělo hezky prohřál a bolavým svalům opravdu dokázal ulevit. Navíc v době nemoci, mi pomohl uvolnit také dýchací cesty. Vřele doporučuji. 


Physiogel tělové mléko, 200 ml

Mléko bylo docela tekuté, takže se jednoduše roztíralo, velmi dobře se vstřebávalo a pokožku těla výborně hydratovalo. Nijak nevonělo. Celkově bylo fajn, ale znovu pořizovat nebudu.

Alverde, tělové máslo 50 ml

Poslední spotřebované balení z vánoční limitky. Stejně jako ostatní bylo skvělé. Příjemně vonělo, dobře se roztíralo a vsakovalo. Pokožka byla po něm hladká a dostatečně vyživená. Rozhodně mám v plánu si nějaké jejich máslo pořídit v plné velikosti

Sebamed body Lotion, tělové mléko 10 ml

Vzoreček mi o mléko moc neprozradil. Jen to, že příjemně vonělo, dobře se vsakovalo a fajn hydratovalo. Ale použila jsem ho jen 2x, takže nemůžu moc soudit. 


Mixa CC krém, 50 ml

Tento krém také mě před časem samostatnou recenzi a to zde. Krém se výborně roztíral, rychle se vstřebával a pleť dokonale připravil na nanesení makeupu. Pleť viditelně dokázal zklidnit, mírnit začervenání a po delším používání rovněž sjednocoval barevný tón pleti. Také červené flíčky po pupíncích rychleji mizely. Vřele doporučuji.

Vanedo Beauty Friends, plátýnková maska Aloe

Masku jsem si kupovala na ebay a musím říct, že byla moc fajn. Sice byla na můj obličej dost velká, moc mi neseděla, ale hezky voněla, nijak neštípala, byla hodně napuštěná. Pleť byla po ní svěží, hydratovaná a moc příjemná na dotek.

Missha Super Aqua čistící ubrousky

Čistící ubrousky běžně nepoužívám, ale tyto mě příjemně překvapily. Krásně svěže voněly, byly akorát morké, dost pevné a přitom jemné zároveň. Make-up odlíčily hezky, oční makeup sundaly také, ale chtělo to trochu přitlačit. Super bylo jejich praktické balení, protože jsem je měla otevřené několik měsíců a vůbec nevyschly. Celkově tedy byly fajn, funkční, ale neoslovily mě natolik abych si je pořídila znovu.

Sebamed Mattifying Cream, matující krém 10 ml

Krém měl lehkou konzistenci, příjemně nevtíravě voněl, skvěle se roztíral a vsakoval. Pleť nejen výborně zmatnil a to opravdu na dlouhé hodiny, ale také jí vyhladit, jakoby zaplnil póry a makeup se díky tomu výborně roztíral a také déle vydržel. Opravdu mi krém vyhovoval po všech stránkách a myslím, že si pořídím plné balení.

Sebamed Gentel scrub, pleťový peeling 10 ml

Tento produkt bych osobně nenazvala jako peeling, ale spíše peelingový čistící gel, který byl jemný, pleť krásně vyčistil, obrousil a nijak extra nevysušoval. Byl natolik jemný, že jsem jej používala denně. Pouvažuji o plném balení.

Missha Super Aqua čistící ubrousky

Čistící ubrousky běžně nepoužívám, ale tyto mě příjemně překvapily. Krásně svěže voněly, byly akorát morké, dost pevné a přitom jemné zároveň. Make-up odlíčily hezky, oční makeup sundaly také, ale chtělo to trochu přitlačit. Super bylo jejich praktické balení, protože jsem je měla otevřené několik měsíců a vůbec nevyschly. Celkově tedy byly fajn, funkční, ale neoslovily mě natolik abych si je pořídila znovu. 


Missha nail polish Remover, odlakovač na nehty 100 ml

Tento odlakovač moc hezky sladce ovocně voněl, nehty vůbec nevysušoval, byl šetrný ale bohužel moc dobře neodlakovával. Musela jsem na nehet dost tlačit a i tak odlakování zabralo dost času. Mám radši odlakovače, které starý lak sundají rychle. Toto bohužel nebyl ten případ. Navíc jsem ho musela použít docela dost a tím pádem rychle ubýval. Nedoporučuji.

Issey Miyake L´Eau D´Issey, toaletní voda 100 ml

Moje láska mezi parfémy. Na to, že se jedná o toaletku tak výborně drží, je krásně svěží až lehce podmanivá. Rozhodně to není tuctová vůně. Vůni jsem používala pravidelně přes 3 roky a časem se k ní rozhodně vrátím. Navíc ten flakónek je úžasný, co myslíte?


 Missha BB Perfect Cover No. 23, 50 ml

Mé druhé spotřebované balení. BB krém mi vyhovuje po všech stránkách. Hezky voní, středně kryje, vypadá na pleti přirozeně. Během dne se nijak nevytrácí, nezalétá kde nemá ani nezvýrazňuje nedokonalosti. Naopak mám pocit, že pleť částečně i hojí. Teď si dávám od BB pauzu, ale na léto si ho v tmavším odstínu č. 27 rozhodně pořídím znovu.

Mua Gel Eyeliner underground, černé linky

Tyto černé linky jsem měla hodně ráda. Na začátku byly krásně měkké, krémové a výborně se s nimi pracovalo. Byly super černé, neobtiskovaly se a držely celý den. Fajn byl také zabudovaný štěteček. Bohužel už mi vyschly. Jednou jsem je ředila, ale po čase zase ztvrdly, takže je čas se rozloučit. Jinak byly moc fajn a můžu doporučit.

Essence gel eyeliner 01 Midnight in Paris, černé linky

K těmto linkám bych mohla napsat, to co výše. Krásně černé, super výdrž, o něco tužší více gelová konzistence. Bohužel mi tyto rychle vyschly, ale kupovala jsem je ve výprodeji, takže to může být i tím. Linky mám ještě ve dvou odstínech doma a jsou super. Škoda, že je essence stáhlo z prodeje.

Rimmel tužka na oči 001 Sparkle

Moje letitá třpytivě stříbrná tužka. Měla jsem jí hodně ráda, ale už je fakt stará, dost suchá a špatně kreslí. Proto je třeba se s ní rozloučit. Jinak byla dost průměrná, ale líbila se mi ta barva.

E.L.F. tekuté oční linky, Silver

Tyto linky se mi podařilo spotřebovat celé. Měly krásnou sytou barvu a skvělou výdrž. Bohužel měly stupidní a dost tvrdý nepoužitelný štěteček, proto jsem musela linky vždy dát nejdříve na ruku a jiným štětečkem aplikovat na oko. Za cenu kolem 40 Kč byly linky super, ale Elf mánie už mě dávno minula a kupovat znovu nebudu.

Color Club Sugarplum Fairy, 15 ml

Laky color club mám ráda, ale tento mě nehorázně zklamal. Lak je třpytivý a dost hustý na to aby kryl samotný ve dvou vrstvách. Na nehtech vypadal božsky. Bohužel se s ním docela špatně pracovalo, moc nedržel ale to hlavní šíleně brzo mi zhoustl, že s ním nešlo pracovat. A to jsem ho lakovala asi 3x. Poté jsem ho několikrát ředila, ale do dalšího lakování byl zase šíleně tuhý a naředit už nešel. Proto ho vyhazuji.

Essence nail twins 07 Blair

Další starý třpytivý top coat letí do koše. Tento od Essence ale byl super. Hezky se lakoval, dobře držel a stále by byl použitelný, ale již ho je v lahvičce málo a nejde nabírat. Obecně mám Essence efektové laky fakt ráda, protože za málo peněz dostanete skvělý produkt.

Missha oční stín do paletky

Tento bílý perleťový oční stín jsem dostala myslím v prvním Misshaboxu. Pro mě osobně je stín nepoužitelný. Má nepraktické balení, kdy je třeba si dokoupit plnitelnou paletku. Bohužel stín je mizerně pigmentovaný, docela prášivý, takže letí do koše. 


Bylo toho hodně to uznávám, ale už jsme na konci. Doufám, že se vám článek líbí a byl snad i přínosem. 

Radu

8 komentářů:

  1. To je skvělá spotřeba :) Zrovna přemýšlím o nějaké barvě na vlasy a chtěla bych tu, aby mi odpovídala krabičce, tak možná půjdu do této :) Dermacol sprcháče jsem měla 2 a jsou krásně hutné.
    A díky i za ten tip na lak od Cien :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Veru. Tato barva mi chytla fakt super, ale opravdu je potřeba se řídit návodem a dobou působení. Cien lak je super a používám fakt dlouho. Je levný, hezky voní, neslepuje a zase tuží tak akorát. Určitě ho zkus :)

      Vymazat
  2. Hezký článek. Linky MUA jsem měla taky a byly opravdu ze začátku fajn (dokonce lepší než Maybelline), ale nakonec mi taky docela brzy vyschly. Čím jste je ředily? Zdobící laky od essence mám taky ráda. Docela mě láká ta levandulová pěna, mrknu po ní, a lak Cien, ten jsem ještě neměla, občas nějaký zkusím a stejně si pořád kupuju můj osvědčený Taft, na ten zatím jiný lak neměl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Raduš. Ředila jsem je na doporučení Lucky Dolejší silikonovou bázi pod makeup Dermacol. Tuhé linky jsem si trochu nahřála v mikrovlnce. Pak jsem do nich kápla trošičku báze a promíchala. Určitou dobu byly zase použivatelné, ale po čase ti ztuhou zase.

      Vymazat
  3. z Missha BB som bola svojho času maximálne nadšená, strašne som ho chcela vo verzii 27 - určite postni nejaké swatches, keď ho budeš mať ;) len časom mi začal robiť na pleti šarapatu...pôvodne čo to poliečil, no potom mi tak upchal póry, že som sa vyhádzala celá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, recenze na Missha BB krémy na blogu už byly, pravda někdy v našich začátcích, a odstín 27 tam je taky. Tak když tak pohledej a mrkni. Já BB kdysi používala v kuse třeba rok a půl a žádnou neplechu mi nedělal, takže je to asi dost individuální. Ovšem teď mám zase období používání klasického makeupu :)

      Vymazat
  4. Tyjo, pěkná várka spotřebovaných věcí!:) Kávový sprcháč od Dermacolu je úžasný:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten peeling od Eveline jsem taky měla a za mě byl naprosto úžasný, měla jsem pocit, že opravdu zpevňoval:) A hodně mě láká ten pleťový krém od Sebamed...asi neodolám, ale nikde jsem ho neviděla, tak snad když budu hledat, tak najdu:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat