středa 25. března 2015

INSTAIN dámy od the Balm

Hezký den,

tvářeky Instain od the Balm jsou legendární. Však už samotný obal je skvost a dá se tedy očekávat, že superlativy bude vynikat i samotná tvářenka. A taky že ano. O samotném balení tvářenek bych se mohla rozplývat dlouhé hodiny, protože jsou prostě dokonalé, ale myslím, že tu krásu vidíte samy. Takže jen dodám, že obal je papírový, avšak dost pevný a bytelný. Žádné odřeniny, či promáčkliny při běžném použití nehrozí. Zavírání má na magnet, takže paráda. Jde snadno otevřít, ale přesto pevně drží. V horním díle je pak zabudované dostatečně velké a dobře použitelné zrcátko.

Tvářenku dostanete ještě zabalenou v papírovém přebalu se stejně úžasným motivem, tedy elegantní dámy, jako je vyobrazen na tvářence. Musím říct, že se mi moc líbí, že každý z 6-ti nabízených odstínů má vlastní krásný design balení, takže se z toho hodně rychle může stát sběratelská závislost. Jelikož já ve sbírce neměla žádný odstín laděný do červena, tak jsem zvolila odstín Toile. Maru naopak hledala nějakou oranžovo-brosvovou barvičku, proto zvolila odstín Swiss Dot.


Toile je přesně tak úžasná barva, jakou jsem čekala. Je to takový mix červené a růžové barvy, kdy bych výsledný odstín popsala jako jahodově červenou. Odstín na ruce vypadá více růžově než ve skutečnosti je. Určitý podíl růžové barvy tam najdete, ale převahu má jasná a šťavnatá červená barvička. Musím říct, že na tvářích vypadá barva úžasně. Je výrazná, přesto přirozená, neboť dodá tvářím zdravě načervenalý nádech. Přiznám se, že jsem si ten odstín zamilovala a od té doby co tvářenku mám (3 měsíce) nepoužívám téměř žádnou jinou. Ještě dodám, že barva je matná. Neobsahuje žádný shimmer ani třpytky.



Odstín Swiss Dot je výrazná oranžová barvička s teplým korálovým podtónem. Ten se nám na fotce bohužel nepodařil zachytit, ale opravdu tam je. Barva je opět matná bez třpytek.


A teď ještě něco k samotným vlastnostem tvářenek. Ty jsou báječně pigmentované, stačí se jich štětcem pouze lehce dotknout a máte dostatek barvy. Přehnat to s nimi jde velice rychle, proto doporučujeme lehkou ruku. Mezi nesporný klad tvářenak patří, že vůbec nepráší, nedělají šmouhy a  jdou krásně rozmazávat. Takže pokud se vám stane, že nanesete více produktu než je zdrávo, stačí vzít čistý štětec a barvu doztracena rozetřít. Výdrž tvářenek je rovněž excelentní. Celý den, nebo v mém případě min. 12 hodin, dají naprosto s přehledem. I k večeru vypadají jako právě nanesená. Takže v tomto směru paráda.


Celkové hodnocení – 5/5

Značka: the Balm
Hmotnost: 6,5g
Cena: 549 Kč, v akci při 2+1 nás jedna vyšla na cca 330 Kč

Takže pokud jste pozorně četly celý článek, tak vám je asi jasné, že tvářenky jsou dokonalé a dáváme jim plný počet bodů. Balení je na jedničku s hvězdičkou, samotné barvy jsou taktéž překrásné, navíc jsou tvářenky maximálně pigmentované, nepráší a jednoduše se s nimi pracuje. Jediné co tvářenkám může ubírat na atraktivnosti je poměrně vyšší cena. Ale pokud vychytáte akci jako my, tak vás může vyjít za cenu kolem tří stovek a to je pak paráda. Takže jestli tvářenky doporučujeme? Rozhodně velké ANO!

Co na tvářenky říkáte? Taky se vám tak líbí to roztomilé balení? Které z odstínů se vám nejvíce líbí?

Radu








17 komentářů:

  1. Tvářenky jsou krásné, možná bych ty peníze i investovala. Nejvíc se mi líbí odstín dole uprostřed :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvářenky jsou fakt super. Jak mě jejich paletky očních stínů zklamaly, tak tvářenka mě naopak zase nadchla. Investici si zaslouží. Určitě si časem pořídím další :)

      Vymazat
  2. Nádherné obaly <3 Mně osobně se víc líbí Swiss Dot ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly mají opravdu skvěle vymykané, zaujmou na první pohled. Swiss Dot je nádherná barvička :)

      Vymazat
  3. Vypadají nádherně:) Já mám do TheBalm tvářenku Frat Boy:)

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Obaly jsou božské, to je pravda. Navíc i obsah je stejně úžasný, což je o to lepší :)

      Vymazat
  5. Tyhle tvářenky jsou nádherné. Musím říct, že značka the Balm se mi líbí víc a víc a rozhodně si od nich něco co nejdřív pořídím, ty jejich originální obaly jsou nádherné :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě značka dlouho lákala. Teď už jsem vlastníkem všechno co jsem chtěla a spokojena jsem tak na půl. Tvářenky, bronzer super. Naopak paletky stínů mě dost zklamaly. Ale obaly mají krásné o tom není pochyb.

      Vymazat
  6. Jsou vazne nadherne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  8. Nemůžu si pomoct, ale jsem z těch obalů od the Balm naprosto unešená. Dokázala bych na ně koukat pořád:) Ale zatím jediný výrobek,který jsem od nich zkoušela, je paletka Tude Nude:)

    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný barvičky a to balení Balm vážně umí, mě se to hrozně líbí :)

    OdpovědětVymazat