úterý 17. března 2015

První dojmy z jarních novinek Jordana

 Příjemné úterní ráno přeji,

dnes bych Vám ráda ukázala žhavé jarní novinky firmy Jordana, kterým jsme s Maru neodolaly a musely si je objednat. A jaké že novinky nás zaujaly? Především matné rtěnky a laky na nehty v jarních pastelových odstínech. Výrobky zkoušíme pouze chvíli, takže nečekejte plnohodnotnou recenzi, ale spíše první dojmy a především ukázku odstínů.

Matné rtěnky Modern Matte – 79 Kč

Rtěnky mají průhledný plastový obal, který je ale  docela bytelný a vypadá podle mě dobře. Jasně není to žádný skvost, ale osobně mě ani nijak neuráží a hlavně je funkční. Potisky vypadají docela odolně, takže věřím, že i nějaké to přenášení v tašce vydrží a hned se neošoupou. Víčko navíc výborně přiléhá a těsní, takže vzít si rtěnku s sebou není žádný problém.


Rtěnky mají zkosený tvar a jsou dost hutné, tuhé konzistence. Díky tomu jdou nanášet trochu hůře, ale výsledný efekt pak stojí za to. Pigmentované jsou moc hezky, ale úplně sytou barvu v první vrstvě nedostanete. Pro stejně intenzivní odstín jako v balení je třeba přejet rty několikrát, což mi ale vůbec nevadí a jako nevýhodu to neshledávám. Dále se mi na rtěnkách líbí, že sladce vanilkově voní, což já ráda.


Na to, že jsou rtěnky matné, tak jsou na rtech velice příjemné a téměř ani nevíte, že na nich něco máte, což vidím jako obrovský plus. Výborné je taky to, že barva rty nijak nestahuje, nevysušuje, nezalézá do vrásek ani nezvýrazňuje nedokonalosti. Samotnou výdrž můžu hodnotit rovněž velice kladně. Řekla bych, že v průměru na rtech vydrží kolem 3-4 hodin. Přečká pití i drobnou svačinku. Ale oběd se mnou už nezvládla, takže počítejte, že po větším jídle je třeba barvu obnovit. Naštěstí ze rtů mizí rovnoměrně a nedělá nepříjemnou konturu.

Vybírat můžete ze 12-ti odstínů. Nás upoutaly nejvíce tyto tři a to:

01 Matte Bare – nude barva s hnědo/cihlovým podtónem
07 Matte Popular – sytá růžová s jemný fuchsiovým nádechem
08 Mate It Girl – fialová s kapkou růžové, barva lesního ovoce

Laky na nehty Playful Pastels Collection – 15 ml, 49 Kč

Dále nás v klidu nenechala pastelová kolekce laků na nehty. V ní najdete celkem pět odstínů. My si vybraly tři z nich a to krásný mátový s názvem Merry Mint, sněhově bílý Whimsical White a sladce růžový Pink Petunia.


Tyto laky mají stejné vlastnosti jako laky Jordana ve stálé nabídce, které patří mezi naše oblíbené. Jsou dobře pigmentované a kryjí ve dvou vrstvách a to včetně bílého odstínu. Mají tenčí štěteček se kterým se výborně pracuje. Mají akorát tekutou konzistenci, nestékají, nedělají lysiny a lakují se jedna radost. Rovněž schnutí je výborné. Stačí pár minutek a lak je dokonale suchý. Výdrž závisí především od kvality nehtů, ale nám oběma drží dobře a můžeme se spolehnout, že nám budou dělat společnost tak 4-5 dní.

Tady se můžete podívat na můj mint a bílý lak v akci. Musím říct, že se mi oba fakt líbí a nejspíš je budu teď na jaře nosit dost často. Aby jste si je mohly hezky prohlédnout, tak jsem je v jedné hrubší vrstvě nalakovala na nehtový vzorník.


 Novinky se nám tedy velice zalíbily a již po pár vyzkoušení si nás získaly. Laky mají krásné barvy, skvěle se lakují, dobře schnou i drží. Matné rtěnky jsou na rtech velice příjemné, nevysušují a dobře drží. Navíc cenově cenově také vycházejí velice příznivě a vaší peněženku rozhodně nezrujnují. Za sebe můžeme novinky vřele doporučit. K seznání jsou na českém eshopu jordanacosmetics.eu, kde při koupi nad 500 Kč máte poštovné zdarma. 

Zaujala vás některá z novinek? 

R. 




22 komentářů:

  1. Ja jsem si poridila rtenku v odstinu Tease a jsem zklamana z barvy...na me je strasne syte ruzova i kdyz podle swatchu by mela byt daleko svetlejsi a jemnejsi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nás odstíny rtěnek taky překvapily, čekaly jsme je malinko jiné, ale naštěstí se nám i tak moc líbí :) Tak to mě mrzí, že ti barva nesedla, alespoň můžeš vyzkoušet konzistenci atd a pak třeba zkusit jiný odstín :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Dneska jsem jí měla na rtech a je fakt nádherná. Dost výrazná a poutavá, ale to se mi na ní právě líbí :)

      Vymazat
  3. Rtěnky 07 a 08 se mi hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky se nám tyto výraznější barvičky moc líbí :)

      Vymazat
  4. Také jsem ozkoušela a recenzovala a jsem nadšená!:)

    http://little-cosmetic-corner.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě :D Díky za odkaz, tvou recenzi si určitě přečtu :)

      Vymazat
  5. Rtěnky se mi líbí, ale laky moc ne. Hezký článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš ráda pastelové barvy Marti? Rtěnky se jim fakt povedly, myslím, že nezůstanu pouze u těchto odstínů :D

      Vymazat
  6. Mě moc novinky nezaujaly, ale Jordanu i Milani mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  7. jéé to jsou nádherné barvičky, krása :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, barvičky jsou to ideální na jaro, takže barevný výběr moc chválíme :)

      Vymazat
  8. Laky I rtenky se mi libi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Libi se mi rtenka s odstinem Mate It Girl a laky taky nevypadaji spatne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mate It Girl je fakt krásný odstín, troufám si říct, že to bude můj jarní favorit :)

      Vymazat
  10. Tak tie odtiene lakov vyzerajú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  11. táto značka ma nejako neláka lebo je taká lacná a príde mi nekvalitná a ako tak kukám tie rúže nič moc a ani by som moc nepovedala že sú matné

    ❀ Kflori Le Jasmine ❀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levná značka to opravdu je, ale nekvalitní rozhodně není - teda minimálně produkty které jsem vyzkoušela, tak mi přišly moc fajn...takže není hned nutné házet levnou značku mezi nekvalitní. Samozřejmě má Jordana lepší i horší produkty, ale celkově si myslím, že kvalitní jsou. Co se týče rtěnek, tak to možná z fotky není tak patné, ale matné opravdu jsou dost.

      Vymazat