úterý 31. března 2015

Revoluční novinka v péči o pleť - micelární gel Lirene 3v1

Krásné úterý,

před časem jsme byly osloveny, zda bysme nechtěly spolupracovat na tvorbě internetového magazínu o kosmetice na připravovaném eshopu s kosmetikou. Protože eshop je již delší dobu v provozu a také magazín byl včera spuštěn, můžeme se s Vámi dneska podělit o první článek, který vznikl pro magazín známeho eshopu s kosmetikou a to kupkosmetiku.cz.

První výrobek, který se k nám dostal na testování je revoluční novinka ve formě fyziologického micelárního gelu značky Lirene. A v čem je micelární gel tak revoluční? Je to jeden přípravek, který můžete používat jak na odlíčení, tak i vyčistění a tonizaci pleti.

Fyziologický micelární gel pracuje díky využití micelární technologie a umožní nahradit tři výrobky jedním. Tento unikátní micelární gel lze užívat místo čistícího gelu, micelární vody a také jim lze nahradit pleťové tonikum. A jak tento gel vlastně funguje? Micelární gel využívá technologii tzv. micel, tedy kulovitých mikromolekul, které fungují jako malé magnety a nečistoty k sobě doslova přitahují.


Určitě Vás bude zajímat složení, které díky obsahu mangového vosku a D-panthenolu zjemňuje, hydratuje a zároveň zklidňuje podrážděnou pokožku. Naopak neobsahuje mýdlo, které by pleť vysušovalo, dráždilo oči a pokožku obličeje.

Fyziologický micelární gel můžete používat dvěmi způsoby a to s vodou, jako klasický čistící gel nebo bez vody, kdy gel nanesete na vatový tampónek, kterým pak následně vyčistíte pleť.


Také je třeba zmínit výhody Fyziologického micelárního gelu, který tento přípravek odlišují od konkurenčních produktů z drogérie, parfumerie či lékárny.

1.        Čistění pleti bez vody - není třeba aplikovat na navlhčenou pokožku a také jej nemusíte smývat čistou vodou.
2.        Rychlé a účinné čistění pleti - micely na sebe vážou nečistoty a makeup, proto není třeba pleť třít.
3.        Jemné, nedráždivé složení - díky tomu je přípravek vhodný pro alergiky a citlivou i suchou pokožku.
4.        Multifunkční účinek - lze jej použít jako čistící gel, micelární voda nebo tonikum.

My jsme již měly možnost tento skvělý přípravek odzkoušet a jeho multifunkční využití nás velmi nadchlo. Micelární gel je čiré barvy a tekutější gelové konzistence. Ta konzistence je opravdu taková lehoučká a moc příjemná. Co se týče vůně, tak ta je přímo skvostná. My z gelu cítíme svěží melounovou vůní, kterou si vždy při čištění maximálně vychutnáváme. Zmínit musíme také velmi praktické dávkování pumpičkou, kdy na jedno zmáčknutí dostanete akorát produktu na umytí celého obličeje.

Jak jsme nastínily v úvodu, tak gel má vícero využití a my si oblíbily především jeho používání na mokro, kdy jej používáme místo klasického čistícího gelu. Způsob čistění pleti v kombinaci s vodou je pro pleť velmi šetrný a i přesto dobře odstraní veškerý makeup, dokonce i výrazné líčení očí. A to vše bez nepříjemného štípání, pnutí pleti a vysušování. Při použití na sucho se nám zdají čistící účinky malinko slabší a navíc je pro dokonalou očistu potřeba použít větší množství gelu. Pokud ovšem tampónek lehce navlhčíte a až pak nanesete gel, tak jde makeup sundat o poznání lépe a důkladněji. Ovšem použití na sucho má na rozdíl o mokrého jeden skvělý benefit a to větší míra hydratace. Ano čtete správě, protože kvalitní čistící gel, mezi který tento micelární gel rozhodně patří, pleť nejen důkladně vyčistí, ale navíc o ní pečuje, zachovává přirozené PH pokožky, zklidňuje a také jí hydratuje.

Poslední způsob jak gel používat je dočištění a osvěžení pleti místo tonika. Tento způsob se nám hned po mokrém čištění jeví jako nejlepší. Gel totiž pleť šetrně dočistí, stáhne poslední nečistoty a pleť zklidní, zjemní a dodá potřebnou vláhu. Na dotek je pak pleť neuvěřitelně hladná, příjemná a pokud nemáte extra suchou pleť tak již nepotřebuje žádnou další péči.

Pokud Vás tato novinka zaujala, nezbývá Vám nic jiného než jí vyzkoušet na vlastní kůži a najít si ten pravý způsob využití, který Vám bude vyhovovat. 

Pokud máte zájem si článek přečíst v úplném znění, bez úprav pro blog, kliknete zde.

Hezký den 

M&R

11 komentářů:

  1. Mám ráda produkty s pumpičkou a taky takového multifunkční, musím ho pak v drogerii omrknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám pumpičkové dávkování nejradši. Myslím, že by v drogéricích měl být co nevidět, tak mrkni. Věříme, že stojí za vyzkoušení :) R.

      Vymazat
  2. Vypadá skvěle. Už bych si taky měla koupit nějakou micelární vodu nebo gel. Stále je jen obhlížím a nekoupím.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt skvělý. Tak až se odhodláš nějaký produkt na micelární technologii vyzkoušet, tak alespoň víš, že tento stojí za to. Micelární vody a teď nově i gely jsou super multifunkční pomocníci.

      Vymazat
  3. Vypadá vážně moc dobře, už jsem na něj koukala na FB stránkách webu a zaujalo mě jeho multifunkční využití :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeho multifunkčnost je fakt báječná a navíc to nejsou jen plané řeči, ale gel fakt funguje všemi způsoby. Máme důkladně otestováno :)

      Vymazat
  4. Micelární gel už chci nějakou dobu vyzkoušet, z těch dostupných v drogerii jsem věděla jen o gelu od Lorealu, takže je to alespoň fajn tip na nákup. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš a o Lorealu jsem zase nevěděla já. Myslím si, že cenově bude tento Lirene určitě vycházet i levněji, stojí kolem 130 Kč a je fakt skvělý.

      Vymazat
  5. Tak už mám také vyzkoušeno a jsem nadšená! :-) Voní krásně a zatím používám na sucho, na další varianty se chystám :)

    OdpovědětVymazat