středa 11. března 2015

Sex ve městě od značky P2

Krásnou středu Všem,

myslím, že kultovní seriál Sex ve městě vám jistě nemusím představovat. Patří mezi mé oblíbené a klidně přiznám, že jsem jej viděla několikrát. Asi si říkáte, co tak může mít společného zmíněný seriál a rtěnka P2 Sheer Glam o které bude dnes řeč. A já vám to hned prozradím. Odstín rtěnky jsem si vybírala na netu a nemohla jsem jinak, než si vybrat ten s pro mě nejlepším a nejpoutavějším názvem, kterým byl právě Sex and the City. Kromě toho nese rtěnka ještě číselné označení 090.

Rtěnka pochází z edice Sheer Glam, které poznáte podle lesklého červeného obalu. Obal je docela obyčejný, minimalistický, ale mě se líbí a nemám mu co vytknout. Naopak musím celkem volbu červené barvy pochválit, neboť rtěnka je díky tomu unikátní a snáze ji ve stojánku najdu. Rtěnka má navíc dole samolepku s vyobrazeným odstínem včetně jeho názvu. Na to, že se jedná o levnou drogérkovou značku, tak je rtěnka dobře zasazena, nevyklá se a vysouvat jde také úplně bez problému.

Tato „červená“ edice Sheer Glam je jak napovídá název jemná, méně pigmentovaná s lehčí hydratační konzistenci. A přesně tento popis sedí i na můj odstín 090 Sex and the City. V tubě může rtěnka sice působit, že je tmavě vínová, ale ve skutečnosti rty jen lehce zabarví a dodá jim podzimní vínový nádech.  Rtěnku můžete samozřejmě i navrstvit, díky čemuž dostanete sytější vínovou barvu. 

Konzistenčně je rtěnka opravdu lehoučká, taková spíše gelová a skoro mi připomíná tónovací balzám na rty. Na rtech je super příjemná, neleze do vrásek ani nezvýrazňuje šupinky. Naopak mám pocit, že rty i trochu hydratuje a dělá je hezčí. Díky tomu, že je rtěnka gelovější a troufám si říct hydratační, tak od ní nemůžete čekat výdrž dlouhé hodiny. Pokud nejíte a nepijete tak vám vydrží kolem 2 hodin a pak se začíná rovnoměrně vytrácet. Myslím, že tato výdrž na „pigmentovaný balzám“ není vůbec špatná. S jídlem jde samozřejmě dolů hned.


Celkové hodnocení – 4/5

Značka: P2
Cena : cca 2 Eura
Dostupnost: německé DM

Jsem fakt ráda, že jsem konečně mohla vyzkoušet něco od P2 a rozhodně jsem volbou této balzámové rtěnky nijak neprohloupila. Ba naopak mě mile překvapila a používám jí často a ráda. A to zejména díky tomu, že rty jednak lehce natónuje a pečuje o ně jako balzám na rty. Nebála bych se výrobek onačit klidně přívlastkem 2v1, tedy barva a pečující balzám v jednom. Hezký obal a dokonalý název je pak už třešničkou na dortu. Škoda jen toho, že u nás není značka dostupná. Pokud se ale dostanete do Německa, tak stojan určitě okoukněte, neboť za pár kaček dostanete skvělý produkt.

Taky jste fanoušci seriálu Sexu ve městě? Láká vás značka P2 nebo jí naopak máte dobře prozkoušenou?


Radu

13 komentářů:

  1. Od P2 mám taky rtěnku (ale fakt rtěnku, ne taková balzámek) a jsem moooc spokojená :). Taky jsem zkoušela 2 laky, které neurazí, ale ani nenadchnou, za to cena je ale veeeelmi příjemná :). Škoda, že značku nemám i u nás :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, taky mě mrzí, že u nás značka není. Rtěnka se mi fakt zalíbila. Mám ještě jeden pískový lak a ten je taky super :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. To ano, fakt jsem si jí oblíbila. Super barva, příjemná konzistence a hlavně ten název, že jo? :D

      Vymazat
  3. Rtěnky P2 miluji a v mojí sbírce rozhodně nechybí => http://gatetoneverland.blogspot.cz/2015/02/tag-my-lipstick-collection-swatches.html
    Odstín Sex ve městě je vážně bomba, asi se po něm podívám jakmile pojedu do Drážďan. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstín je to fakt super, vřele doporučuji. Jinak díky za odkaz na článek, máš moc hezkou sbírku rtěnek :)

      Vymazat
  4. rtěnky od P2 mám dvě, jednu z téhle červené kolekce a druhá je stříbrná.. barvy se mi líbí moc, ale vadí mi, že jak jsou krémové, tak se docela dost vyklají a mám je obroušené.. názvy mě taky baví, mám Brooklyn Bridge a Mona Lisa Smile :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já s vykláním problém nemám. Ale mě ten můj odstín ani tak krémový a měkký nepřijde, je naopak více tužší a gelový, takže to může být i tím. Jinak názvy mají opravdu geniální :)

      Vymazat
  5. Jé super díky za tip, kolegyně jede o víkendu do Německa, budu ji muset zaúkolovat :D

    OdpovědětVymazat