úterý 26. května 2015

Oslnivý třpyt efektových 3D laků kosmetiky Moje

Krásné ráno holky,

jsme tu s dalším článkem, který se tentokrát bude věnovat naší oblíbené kosmetice zn. Moje a jejich nedávné novince v podání efektových laků na nehty. Díky spolupráci s touto báječnou značkou jsme měly možnost otestovat celou kolekci těchto 3D laků, takže se můžete těšit, že všechny tyto krasavce uvidíte v akci hezky pohromadě. A rozhodně je na co koukat.


Řada třpytivých laků nese název Efekt 3D a celkem obsahuje čtyři laky v krásných jarních barvičkách a to růžové, modré, žluté a oranžové. Vzhledově jsou laky moc povedené a je radost na ně pohledět. Však posuďte samy. Jednoduché hranaté lahvičky s logem MOJE, černý vršek s vyobrazeným efektem a především barevné třpytky a konfety v čirém základu.


Všechny odstíny mají průhledný základ a obsahují třpytky dvou velikostí a tvarů v příslušné barvě. Pidi třpytečky jsou malinké kulaté tečky, za to větší konfety mají tvar šestiúhelníků. Třpytek plave v základní tekutině fakt hodně a již při první vrstvě se jich na nehtech dost uchytí. Osobně mi vždy stačila pouze jedna vrstva, abych dosáhla požadovaného efektu, což se mi na lacích fakt líbí. Nemá ráda, když musím hodně vrstvit, aby se nějaké třpytky na nehet vůbec dostaly a byly vidět. U těchto laků to rozhodně nehrozí, takže paráda. 


Základem úspěchů při lakování je bezesporu štěteček. Ten je v tomto případě dobře střižen, je rovný a akorát velký. Skvěle se s ním pracuje a třpytky nanáší vcelku rovnoměrně, nestahuje je z nehtů. Celkově je lakování velice pohodlné, jednoduché a díky dobrému schnutí také rychlé.


Díky tomu, že jsou třpytky vyvedené v jedné barvě, tak jsem si dost oblíbila lakování tón v tónu. Jako podklad jsem nejčastěji volila lak v podobném barevném odstínu jako samotné třpytky a výsledný efekt se mi moc líbil. Laky avšak výborně vypadají na jakékoliv barvě. Moc hezké jsou například na čistě bílém nebo naopak černém laku, kdy vytváří až hvězdný, či vesmírný efekt.Jelikož jsou laky plné třpytek, tak musíte počítat s horším odlakováváním. Jde to i bez alobalu, ale je to docela o nervy. Proto je lepší pro pohodlné a jednoduché sundání laku zvolit použití alobalové techniky. 



Další laky, které se kosmetice Moje fakt povedly. Po matných lacích, které bezmezně milujeme, jsme si stejně tak oblíbily tyto 3D krasavce. Líbí se nám jejich barevné provedení, perfektní lakování a především výsledný třpytivý efekt na nehtech. Laky rozhodně stojí za to. Seženete je za 49 Kč na jejich e-shopu zde

Na závěr připomínám soutěž o KupKosmetiku Box, plný té nejlepší pečující a dekorativní kosmetiky z e-shopu kupkosmetiku.cz. Pokud jste se ještě nezúčastnily, tak neváhejte, protože box rozhodně stojí za to! 


Oslovily vás tyto efektové laky? Která barvička se vám líbí nejvíce?

R&M

23 komentářů:

  1. Vypadají hezky, nejvíc se mi líbí růžový a modrý. Mám od Moje jeden pískový (červený) a je fajn, i když už jsem ho dlouho neměla, tak to budu muset napravit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růžový a modrý, je taky můj favorit. Pískový lak mám od nich jeden modrý a je bezvadný. Určitě jej taky co nevidět nalakuji :)

      Vymazat
  2. Laky tohoto typu ráda nemám, na druhou stranu musím uznat, že tyhle jsou fakt třpytkaté až až a člověk jednou vrstvou laku nezíská jen dvě, tři třpytky a nemusí dávat x vrstev :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám třpytivé laky ráda, ale chápu, že ne každému je to po chuti. Líbí se mi, že třpytky hezky nabírají a nehoufují, takže jedna vrstva úplně stačí, což mám ráda :)

      Vymazat
  3. Třpitkaté laky moc nemusím, ale jednou za čas proč ne, hlavně, že stačí jedna vrstva, nerada trávím u lakovaní hodinu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, na rychlé ozdobení manikúry jsou laky jako dělané. Taky nerada dlouho lakuji, tady stačí jedna vrstva a jde se :D

      Vymazat
  4. Ty laky se povedly. Sice se trpytkami to jde hur dolu.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sundat jdou hůře, to je pravda.. Ale za ten efekt to podle mě stojí :)

      Vymazat
  5. Nejvíce se mi líbí růžová kombinace, ale upřímně mě tolik laky nenadchly

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růžový je moc hezký. Na mě působí tak jemně, romanticky :) Nás zaujaly už na první oficiální fotce a ve skutečnosti jsou ještě hezčí. Ale pokud neholduješ třpytkám, tak pak chápeme, že tě laky nezaujaly.

      Vymazat
  6. Nejvíce? Nějak si nemůžu vybrat, líbí se mi všechny 4. :-) Asi bych měla každý nehet jiný. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je správná odpověď, všechny jsou krásné. To by nemusela být vůbec špatná manikúra :D

      Vymazat
  7. Všechny :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/tag-sedm-smrtelnych-hrichu-krasy.html#more

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadají pěkně, ale na zdobící laky většinou nemám náladu ani čas :/ :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já na zdobení musím mít taky chuť. Pak si ale ráda vyhraji a efekt těchto laků se mi moc líbí :) Navíc obzvláštní manikúru velice rychle.

      Vymazat
  9. Ty jsou absolutně chic, že je nejspíš hrozně nutně potřebuju všechny! :D Miluji laky s efektem a tento se mi moc líbí.
    http://gatetoneverland.blogspot.cz/2015/05/nakupy-novinky-za-kveten.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme rády, že se ti laky líbí tak jako nám. Všechny odstíny jsou skvostné, takže se nedivím, že je potřebuješ všechny :D

      Vymazat
  10. No tak tie vyzerajú veľmi pekne a na nechtoch skvelo oživia manikúru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak píšeš, manikúru oživí rychle a velice efektně. Líbí se nám moc!

      Vymazat
  11. vypadají velmi pěkně :)


    PS: Právě u mě probíhá GIVEAWAY, budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
  12. Wow vypadají naprosto dokonale!:) Miluju efektové laky, dokáží tak krásně ozvláštnit manikúru:)

    OdpovědětVymazat