středa 1. července 2015

Dermacol 3D Hyaluron Therapy

 Krásný den všem,

dnes jsme si pro vás připravily recenzi na tři nové produkty naší oblíbené značky Dermacol. Kdo se zajímá o kosmetiku jistě už zaregistroval jejich novinky v řadě 3D Hyaluron Therapy, která  se rozrostla o  remodelační tónující fluid, micelární vodu a hydratační masku na oči. Právě tyto tři novinky vám dnes představíme.


Čistící micelární voda s kyselinou hyaluronovou – 400 ml za  179 Kč


Micelární voda vás na první pohled zaujme čistým designem a velkým balením, což ocení mnohé z nás. Micelárka je bez parfemace, proto je vhodná pro všechny typy pleti včetně té citlivé. Opravdu musím potvrdit, že z  micelární vody necítím vůbec nic. Sice mám radši když produkty alespoň trošičku voní, ale ani absence vůně mi nijak nevadí.


Micelární voda slibuje perfektně odstranit nečistoty pleti a to včetně voděodolného makeupu. A tento slib plní na jedničku. Voda odličuje opravdu  bravurně. Sama jsem byla překvapená, jak jednoduše a rychle dokáže tato micelárka stáhnout veškerý make-up a to včetně toho očního. Co se týče voděodolného make-up, tak jestli sundá voděodolnou řasenku vám nepovím, protože jí nepoužívám. Ale s voděodolnými dlouhodržícími linkami si poradí velice jednoduše. Stačí tampón na oku chvíli přidržet a micelárka všechno líčení během chvilky rozpustí a to tak dokonale, že většinu ho stáhnete jedním tahem. Pak stačí lehce dočistit a máte odlíčeno. S pleťovým makeupem je to ještě snadnější.


 Micelárka tedy odličuje skvěle a co se týče odlíčení tak rozhodě patří k těm nejlepším co jsem vyzkoušela.  Navíc vůbec nedráždí ani neštípe v očích. Pokožku nevysušuje, nezanechává na ní nepříjemný lepivý film. Pokožka očištěná touto micelární vodou je nejen skvěle čistá, ale také svěží, jemná a troufám si říci, že i hydratovaná. Opravdu mám kolikrát pocit, že bych se obešla bez následného použití krému. Rozhodně je znát, že micelárka obsahuje pečující složky a pleti dává něco navíc. Za mě fakt povedený výrobek, který vřele můžu doporučit. Pro mě určitě jedna z nejlepším micelárních vod dostupných v drogériích.

Osvěžující hydratační maska na oči – 6 použití (6x6g), 199 Kč


Toto bylo pro mě něco nového. Nikdy dříve jsem masku na oči nezkoušela, ale musím říct, že jsem si jí velice rychle oblíbila. Balení obsahuje 6 ks masek, kdy každá je zvlášť zabalená a obsahuje 2 bílé „polštářky“ ve tvaru slzičky. Nevím přesně z čeho je maska vyrobená, ale je dost měkká, poddajná a taková gelovo-silikonová. Právě tato gelová textura a obsah kyseliny hyaluronová má dodat jemné pokožce hydrataci a osvěžení. Navíc má oblast pod očima rozjasnit, vyhladit jemné linky a odstranit otoky a tmavé kruhy pod očima. Inu slibuje toho dost.


Maska se nanáší na řádně očištěnou a suchou pleť. Polštářky vyjmete z plastové nádobky, přitisknete pod oči, tak aby jste se vyhnuli sliznici oka, jemně jej přitlačíte a uhladíte. Nechává se působit 15-20 minut. Po sundání je dobré obličej opláchnut vodou a následně oční okolí ošetřit krémem. Působení masky je velice příjemné a relaxační. Během působení mírně chladí, takže pokud trpíte na otoky, tak věřím, že by s nimi mohla maska zatočit. Já na ně naštěstí netrpím, takže nedokážu posoudit. 


Během působení maska nijak oči nedrážní a ani po sundání jsem neměla oční okolí zarudlé či podrážděné. Naopak jsem si všimla, že oční okolí působilo svěžeji, odpočatěji a taky bylo více vypnuté a hladší. Ovšem, že by maska nějak hydratovala se říci nedá. Každopádně je účinek masky viditelný a pro mě naprosto dostatečný. Určitě od masky nečekejte žádné zázraky, ale pokud hledáte způsob jak očními okolí dopřát relax, osvěžení a jemné vyhlazení, tak můžu masku jedině doporučit. Mě se maska osvědčila a stala se mým novým oblíbencem.

Remodelační tónovací fluid - 50 ml, 369 Kč

Tento výrobek slibuje sjednocení a projasnění pleti, kdy navíc díky obsahu kyseliny hyaluronové vypíná pleť a redukuje vrásky. Fluid kromě toho všeho umí dodat pleti hydrataci a svěžest, zvyšuje tvorbu kolagenu a elastinu. Fluid je určen pro kategorii 30+.


Od výrobku jsem si moc neslibovala, obykle tyto "lehce" tónovací výrobky nic nezakryjí a ani jsem nečekala, že by si poradil s vráskama. Sice mi do třicítky ještě nějaký ten rok zbývá, ale je pravda, že ji už taky mám "za pár", takže i vrásky se mi už nějaké objevily. A co tedy fluid dokáže? Díky nižší krycí schopnosti pleť spíše sjednotí, dodá jemnou barvu a zakryje menší nedokonalosti. S velkými pupínky ani s kruhy pod očima si neporadí, to budete muset doladit korektorem. Asi jste si všimly, že fluid je dostupný pouze v jednom barevném odstínu, což trochu zavánělo katastrofou. Barva je sice na pohled tmavší, ale hezky se pleti přizpůsobí a je univerzální jak pro světlou, tak i snědou pleť.


Jaké jsou další účinky, hned po nanesení je na pleti poznat, že ji fluid jemně vypne a "zpevní". Velkou výhodou fluidu je, že viditelně nezalézá do vrásek, ale spíš je vyplní ala báze. Co jsem dále vypozorovala je hydratace, kterou pleti fluid dodává. Po celý den je pleť svěží, krásně pleť vyživuje a díky SPF 30 je na léto ideální.


Protože naše pleť už potřebuje více péče než před pár lety, tato pečující řada od Dermacolu si nás obě získala a našla si své čestné místo v naší kosmetické sbírce.

Máte taky rády péči od Dermacolu nebo jste si spíš oblíbily jejích dekorativní kosmetiku?

P. S. Pokud vám unikla naše narozeninová soutěž, tak už na nic nečekejte a zapojte se! Ceny stojí za to!



R&M

24 komentářů:

  1. Po micelarce urco mrknu, ty dermacoli mi vyhovuji.
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jí omrkni, myslím, že je fakt skvělá. Mě se osvědčila parádně. Tak bleskově odlíčené oči jsem už dlouho s žádným nesložkovým odličovačem neměla. R

      Vymazat
  2. Já se musím přiznat, že Dermacol celkově jako značku spíše přehlížím, protože těch pár produktů, co jsem měla možnost vyzkoušet, mě moc nezaujalo... Ale díky vaší recenzi určitě kouknu na micelárku, před nějakou dobou jsem si posteskla, že v drogerce není nic nového, že většinu mám už ozkoušenou a hle.. novinka přišla, ještě jsem ji teda nikde neviděla :) A rozhodně kouknu i po oční masce, oční okolí mě v poslední době celkem trápí, tak uvidím, moc ráda bych ji zkusila:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, jsem ráda, že tě micelárka zaujala, protože za pozornost a vyzkoušení fakt dle mého stojí. Já mám velice ráda micelárku od Mixy, ale musím říct, že tato Dermacol jí v oblíbenosti teď předčila, zejména protože fakt skvěle odličuje :) R.

      Vymazat
  3. Zaujala mě velice micelární voda, takže doufám, že už brzy si ji pořídím :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Ani se ti nedivím. Je fakt super. Kdysi jsem už nějakou micelárku nebo čistící vodu od Dermacolu měla a moc mě neoslovila. Tato je ale jiná liga :)

      Vymazat
  5. Micelárku bych si chtěla pořídit určitě, bez micelárky si odličování nedovedu představit, takže ležet u mně určitě nebude:-) A ty další dva výrobky..bude záležet na momentální míře marnivosti, není to nic, co bych nutně musela mít, ale když bude možnost, tak se jim bránit nebudu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám. Taky micelárky používám pravidelně. S touto mám doma načaté tři různá balení :D Každopádně tato je fakt skvělá.

      Vymazat
  6. Ta micelárka vypadá dobře i ostatní produkty mě zaujaly,hlavně ta maska na oči vypadá fajn :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maska mi přijde fajn. S prvním použitím jsem sice extra účinky nepozorovala, ale s dalšími už vidět byly. Hlavně se mi líbí, jak příjemně chladí :) Navíc mi i cena cca 30 Kč za jednu masku mi přijde super. Až bude v akci,tak si pořídím zásoby :D

      Vymazat
  7. Už jsem o této řadě slyšela a musím říct, že mě zcela výjimečně zaujalo vše co v ní je, to se mi obvykle nestává, takže rozhodně tyhle novinky časem zkusím :)

    Sladká bruneta ♥ ... ta od Syoss!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus. Věříme, že stojí za to. Tato řada se Dermacolu fakt povedla :)

      Vymazat
  8. Zaujala mě micelárka a maska pod oči, díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Holky, je lepsi nez ruzova Bioderma? Nebo tak stejna?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já růžovou biodermu měla už dávno, takže se mi to těžko posuzuje. Ale řekla bych, že je na stejné úrovni. Minimálně co se odličování týče.

      Vymazat
  10. Moc pěkný článek. Micelárka je super a až mi dojde od Biodermy tak vyzkouším tuhle od Dermacolu. Dost mě zaujala i oční maska. Ráda bych si ji koupila. Já bohužel na otoky pod očima trpím, tak by mi možná pomohla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Micelárka se mi vážně osvědčila, používám jí teď dost často a nepřestává mě bavit. Maska je taky moc fajn záležitost, tu relaxaci při jejím účinkování si fakt užívám. Díky tomu,že fakt hezky chladí, tak si myslím, že by na otoky zabrat mohla. Navíc pokud se dá před použitím ještě na chvíli do ledničky, tak to bude teprve efekt. Asi to vyzkouším :D

      Vymazat
  11. Jde vidět, že tyhle produkty se jim fakt povedly, přesně, micelárka je super a ten fluid také:)

    OdpovědětVymazat
  12. Porovnávala jsem tuhle micelárku s Biodermou Sensibio a mají úplně stejné složení :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vida, to jsem ani nečekala. Ale je fakt, že je micelárka hodně dobrá. Jak je vidět, tak jde udělat kvalitní micelárku za podstatně nižší cenu než všemi vychvalovanou Biodermu.

      Vymazat