pondělí 13. července 2015

Došlo nám - květen až červen 2015 - Radu

Hezké pondělí,

pravidelné dvouměsíční shrnutí spotřebovaných produktů je tady. Za období měsíce května a června se mi podařilo spotřebovat krásných 27 produktů. Na většinu z nich jsem již psala samotnou recenzi, takže pokud si budete chtít o daném výrobku přečíst více, tak vás odkážu tam. Tak teda pojďme na to.


Loreal Casting SunnKiss Jelly, zesvětlující gel na vlasy – 100 ml za cca 150 Kč

Bezvadný produkt pokud hledáte šetrné zesvětlení vlasů. Díky tomuto gelu jsem dosáhla i na mých tmavých a barvených vlasech zesvětlení o minimálně dva odstíny. Navíc mi vlasy nijak nepoškodil, hezky voněl a celkově byla jeho aplikace velice snadná a rychlá. Gel mi vydržel asi na 7 aplikací na celé vlasy a to jsem nijak nešetřila. Samotnou recenzi, včetně fotek účinku na vlasech najdete zde.

Biosilk Silk Therapy, olejíček na vlasy – 15 ml

Poslední kus který jsem měla v zásobě. Olejíček byl super. Fungoval tak, že vlasy uhladil, zjemnil a dodal jim lesk.


Sebamed Clear Face Antibakteriální čistící pěna, 150 ml za

Další výrobek, který mě nadchl. Pěna byla krásně jemná a přitom hutná. Obličej vyčistila do hloubky, navíc ho zjemnila a vyhladila. Rozhodně se podílela na likvidaci pupínků a černých teček. Díky pěně mi těchto nedokonalostí ubylo a nové se tak netvořily. Více opět zde.

Bione Antakne čistící tonikum, 260 ml za cca 65 Kč

Perfektní tonikum, které jsem vychvalovala již zde. A budu se opakovat. Tonikum pleť výborně dočistí, obličej dezinfikuje a urychluje hojení pupínků a zabraňuje jejich návratu. Další lahvičku mám v zásobě. Už se bez něj neobejdu.

Bione Antakne pleťový peeling, 200 g za 60 Kč

Stejně jako tonikum bezmezně miluji tento peeling. Má úžasnou konzistenci, která je extra jemná, ale přitom obličej dokonale obrousí. Navíc ho zároveň prohřívá a zklidňuje. Vyčistí pleť do hloubky, která pak přímo čiší čistotou a svěžestí. Další balení již mám v koupelně. Recenzi najdete tady.


Balea pleťová maska s výtažky z mořských řas, 1 ks za 30 Kč

Asi jsem už trapná, ale já tuhle plátýnkovou masku od Balei mám fakt ráda. Má ideální velikost a tvar, je dostatečně napuštěná, hezky voní a fakt funguje. Obličej zklidní, vypne a dodá hydrataci. Budu si jí kupovat nadále.

Essence hydratační maska – 1 ks za cca 33 Kč

Další plátýnková maska tentokrát od Essence. Bohužel z této už tak nadšená nejsem. Sice byla dostatečně mokrá, jemná a příjemně voněla, avšak byla divně tvarovaná a fakt obrovská. Na obličeji moc nedržela a pořád jsem jí musela upravovat. Takže aplikace byla dost obtížná a nekomfortní. Účinky sice měla skvělé, ale jen jsem čekala, kdy už uplyne doba ať jí můžu dát pryč. Pleť dostatečně vyživila, zjemnila a celkově zregenerovala, ale jinak hrůza.

Belea pleťová maska s čokoládou – 100 ml

Čokoládová maska byla super. Jemně kakaově voněla, pleť hydratovala do hloubku, viditelně jí vypnula a vyhladila. Bohužel byla fakt velká, takže jsem spotřebovala si polovinu než jí prošla trvanlivost. Recenzi měla zde.


Himalaya antibakteriální krém – 20 g za 39 Kč

Mé druhé balení tohoto skvělého krému. Krém pleť zklidní, urychluje hojení pupínků i stroupků po nich. Že by jim úplně předcházel se říci nedá, ale zlikvidovat je dokáže rychleji. Své recenze se dočkal již dávněji zde.

Essence odličovací ubrousky k odstranění voděodolného make-upu, 15 ks

Tyto ubrousky byly docela malé, ale i tak mi stačil jeden k odstranění make-upu. Kdyby byly více napuštěné tak bych se taky nezlobila. Jinak byly dost pevné, jemné a většinu make-upu odstranily hezky. U očí bylo potřeba ubrousek chvíli přidržet a pak trochu přitlačit aby šel dolů. Doporučuji je spotřebovat rychle, protože mi brzo vyschly a pak už neodličovaly skoro vůbec. Ale jako nouzovka na cesty dobrý.

Blistex MedPlus balzám na rty – 7 ml cca 100 Kč

Tento balzám v kalíšku bych nazvala Carmexem jen v jiném kabátku. Balzám hezky voní, takový mentol šmrncnutý s němčím jemnějším. Rty skvěle hydratuje, zjemní a zregeneruje. Na rtech drží dlouhé hodiny. Používala jsem je především na noc a ráno jsem měla rty hebké a skvěle vyživené. Více zde.


Tetesept zdravotní sprchový gel – Uklidnění, 250 ml

Tento sprcháč rozhodně patří mezi ty nej co jsem vyzkoušela. Úžasně voní, skvěle pění a pokožku důkladně umyje bez nežádoucího vysušování. Navíc relaxační vůně opravdu odkáže odbourat stres a napětí. Vřele doporučuji. Více si můžete přečíst zde.zde.

Manufaktura bylinná koupelová sůl Meduňka – 300 g za cca

Sole od Manufaktury zbožňuji. Úžasně voní, stačí jich trošku a dokonalý relax ve vaně je zaručen. Rozhodně si jej budu kupovat nadále.

Balea sůl do koupele Magie duše - 80 g za 16 Kč

Sůl jsem kupovala ve výprodeji a musím říct, že byla fakt super. Voněla intenzivně po zeleném čaji, vodu lehce zabarvila do zelena a celkově byla koupel s ní moc příjemná.

Tetesept relaxační mořská sůl – 80 g za cca 30 Kč

Krásná intenzivní vůně levandule s citrónovou trávou zajistila uvolnění, odbourání únavy a celkové zregenerování těla. Tetesept koupelové přípravy fakt umí.


Natura Siberica Rakytníkovo-medový peeling na tělo, 300 ml cca 169 Kč

Bezvadný peeling s úžasnou vůní a konzistenci. Peeling účinně odstranil odumřelé buňky, tělo dokonale zjemnil a vyhladil. Navíc pokožku zanechal nejen úžasně hladkou a příjemnou na dotek, ale také vyživenou a zregenerovanou. Dokonalost sama. Celou recenzi si můžete přečíst zde

Balea Sail away krém, 30 ml za 30 Kč

Skvělý krém v ještě lepším retro balení. Škoda, že ho bylo tak málo. Dokonale malinově voněl, dobře se roztíral a vstřebával a slušně hydratoval. Kdybych na něj ještě narazila, tak si beru další balení. Fakt jsem si ho oblíbila.

Alverde tělové máslo – 50 ml

Máslo je ještě snad z předloňské vánoční edice a dala mi ho Maru, protože jí nevonělo. Mě vůně nevadila, neboť mi přišla typická pro Alverde. Celkově mi přišlo máslo hutnější než loňská edice, dobře se vstřebávalo a skvěle hydratovalo. Alverde tělová másla umí a už bych si konečně měla pořídit velké balení.


Gabriella Salvete Stars 03 Intense Coral – 11 ml za 89 Kč

Můj první a naprosto nejmilovanější pískový lak. Měl dokonalou korálovou barvičku se zlatým leskem a stejně jako další laky od GS se dobře lakoval, bleskově schnul a výborně držel. Měla jsem ho fakt ráda, lakovala často, což dokazuje, že mi došel. Rozhodně si musím tento odstín koupit zase.

Moje Maxi řasenka – 11 ml za cca 79 Kč

Tato řasenka kosmetiky Moje se stala spolu s Diamante od GS mojí nejoblíbenější řasenkou vůbec. Měla super plastový kartáček, který řasy dokonale pročesal, úžasně prodloužil i solidně zahustil. Navíc byla hezky černá a držela celý den. Již od prvního použití měla ideální konzistenci a řasy vůbec neslepovala. Navíc mi vydržela fakt dlouho. Používala jsem jí přes rok a i ke konci mi dělala fakt úžasné řasy. Jen jsem jí pak už nemohla používat na spodní, protože se mi začínala drolit. Rozhodně si jí musím pořídit zase. Recenzi si můžete přečíst zde.

Moje Orchidea řasenka – 11 ml za cca 79 Kč

Další moc fajn řasenka, která měla svou recenzi zde. Vyhovovala mi přes její klasický kartáček, protože řasy neslepovala, hezky zahustila a prodloužila. Jen mi přišla sušší a taky docela rychle vyschla. Jinak byla fajn, avšak na Maxi řasenku nemá.

Dermacol Caviar Long Stay make-up, 2 Fair – 30 ml cca 350 Kč

Druhé vypotřebované balení myslím hovoří jasně, jak moc mám tento make-up ráda. Je krásně krycí, přesto se do pleti skvěle zapracuje bez toho aby na ní seděl, nebo byl přehnaně vidět. Neleze do vrásek a drží celý den. Recenzi jsem psalazde. Určitě si pořídím další balení.


Isana antibakteriální gel – 50 ml cca 40 Kč

Super skladný a účinný antibakteriální gel. Docela příjemně voní, ihned se vstřebává, nevysušuje ani nelepí. Kupuji ho opakovaně.

Isana odlakovač na nehty, 250 ml za 44 Kč

Moje stálice. Jiný odlakovač už nekupuji. Přijde mi šetrný a zároveň skvěle odlakovává. Navíc stojí pár korun.

Ziaja bloker antiperspirant – 60 ml

Tento antiperspirant má stejně jako např. Rexona blokovat pocení a používá se především večer. Můžu říct, že rozhodně fungoval, pocení minimalizoval, avšak mě docela pálil v podpaží, proto jsem ho moc nepoužívala. Teď už mu prošla exspirace, takže se loučíme.


Calvin Klein Eternity – 100 ml cca 700 Kč

Parfém jsem používala určitě přes dva roky a stal se mým oblíbencem. Vůně mi přišla květinovo-kořeněná, moc hezká a unikání.  Stačilo jí maličko a vydržela se mnou od ráno do večera. Rozhodně se jí nebráním do budoucna.

Lavin Rumeur – 30 ml

Výrazně květinová lehce těžší vůně, která mi moc nesedla. Mohla jsem jí používat jen v určité období a náladě. Byla na mě těžší a ke konci mi už přestala vonět úplně. Nebyl to můj šálek a znovu si jí určitě nepořídím.

  
A to by bylo všechno. Přestože jsem se snažila psát stručně, tak je článek delší. Ale zase mi přijde blbé jen napsat recenze zde. Prostě vždy musím uvést alespoň pár základní faktů, jinak mi to přijde o ničem. Máte na to stejný názor?

Máte něco z toho také vyzkoušeno? Jak daný produkt vyhovoval Vám?

Radu 

28 komentářů:

  1. Mám vyzkoušený odlakovač a Stars lak, obojí mám ráda:) Ale už bych si asi konečně měla pořídit nějaké máslo od Alverde, docela často o nich čtu a já ještě žádné nevyzkoušela. Doufám, že přijdou zase s nějakou vánoční limitkou:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Másla mi přijdou fajn, ale taky jsem zatím měla vždy jen miniaturu. Už si konečně musím pořídit plné balení. Vánoční limitka určitě bude, to je myslím už taková tradice :)

      Vymazat
  2. Pleťové masky Balea mám moc ráda. Musím vyzkoušet i tu plátýnkovou. Soli do koupele miluju, zvlášť když hezky voní. Koupel si vždycky ráda zpříjemním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám jejich masky ráda, ale tahle plátýnková je moje nej. Kupuji jí pořád dokola, je fakt skvělá. Určitě vyzkoušej. Koupel bez sole či olejíčku si osobně nedokážu představit. Taky si tento relax maximálně zpříjemňuji :)

      Vymazat
  3. Recenzi na Antakne od Bione jsem tady na blogu četla a chtěla jsem si řadu pořídit. Pak jsem na to klasicky zapomněla, takže jsem ráda, že jsem si výrobky zase připomněla :D
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač. Bione má parádní výrobky a ty z řady Antakne zbožňuji. Však jsem si taky hned koupila další balení :D

      Vymazat
  4. Páni, to je produktů! Já pořád jen nakupuju a nespotřebovávám :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo. Mě se docela daří spotřebovávat a nákupy se snažím omezovat. Ale ne vždy se to daří :D

      Vymazat
  5. Ten bloker od Ziaji bych ráda zkusila i já. :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však vyzkoušej. Je to levnější alternativa např. Rexony. Rozhodně funguje dobře, ale mě nebyl moc příjemný.

      Vymazat
  6. Ja mám veľmi rada masky na pleť od Baley :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Z tvých produktů nemám nic, vlhčené ubrousky od Essence ještě neznám. Mám ráda manufakturu ale měla jsem jiný produkt než ty, mám ji daleko radši než slavný Lush

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Manufakturu začínám teprve prozkoumávat, ale zatím jsem fakt spokojená. Věci do koupele jsou luxusní a také vlasové přípravky mi vyhovují. Já toho od Lush nikdy moc neměla a osobně taky nechápu to šílenství kolem něj.

      Vymazat
  8. Tonika od Bione mám taky strašně ráda, stejně jako pískové laky od GS. Zaujal mě ten víceúčelový krém od Himalayi, po tom se určitě mrknu :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bione kosmetiku fakt umí. Konkrétně toto tonikum si nemůžu vynachválit, stejně tak peeling. Lepší neznám :) Pískáče od GS jsou mé oblíbené i když už je nelakuji tak často jako v době jejich boomu. Ráda je mám stále. Himalaia krém je skvělý, levný a účinný. Určitě po něm koukni, stojí za vyzkoušení :)

      Vymazat
  9. Dermacol makeup jsem dříve měla a byl fajn. Zbytek jsem nezkoušela zatím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tento make-up zbožňuji a brzo si budu muset pořídit další balení. Celkově mi make-upy od Dermacolu dost vyhovují. Mám i 24H a je taktéž super i když Caviar u mě přece jen o kousek vede :)

      Vymazat
  10. Já jsem nevyzkoušela teda asi nic z toho cos vypotřebovala, ale některé produkty mě oslovily :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  11. Zkušenost mám se Sunkiss Jelly, který jsem pasovala na svůj objev roku, protože ten efekt na mých vlasech je ještě lepší než jsem si představovala a jsem zásobena dvěma baleními do zásoby:-) A pak univerzální krém od Balei a máslíčko od Alverde, s oběma výrobky opět spokojenost:-)
    Ale na výrobky Bione jsi mně nalákala, často o téhle značce slyším a pořád ne a ne něco vyzkoušet, tak bych to už měla nějak napravit..a začala bych asi právě asi těmi výrobky Antakne:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je SunKiss Jelly asi taky objev roku. Už dlouho jsem si chtěla vlasy lehce zesvětlit, ale nechtěla jsem si je zničit. Takto jsem dosáhla přirozeného a šetrného zesvětlení bez nežádoucího zničení vlasů. Já jsem s výsledkem spokojená už po jedné tubě, takže jsem si další do zásoby nekupovala, ale možná se to změní :D Bione fakt doporučuji vyzkoušet, člověk si rychle na tak skvělých a účinných výrobcích vypěstuje závislost :D A řada Antakne je pro mě dokonalá :)

      Vymazat
  12. Sunkiss si budu muset taky koupit. Všude čtu samou chválu. Bloker od Ziaji bych i já ráda vyzkoušela. Už jsem pár recenzí četla, ale u tebe čtu poprvé, že pálil. Tak doufám, že já ho budu snášet lépe až si ho koupím.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. SunKiis doporučuji, toto se Lorealu enormně povedlo. Bloker je rozhodně účinný, ale fakt mě ze začátku docela štípal. Nevím čím to mohlo být, protože citlivou pokožku nemám. Ale nebylo to vždy a dalo se to snést. Myslím, že je to spíše ojedinělý úkaz, snad s tím problém mít nebudeš. Pro mě je ale lepší Rexona.

      Vymazat
  13. Můžu se zeptat na ten zesvětlující gel? Rozklikla jsem si článek z odkazu a přečetla si složení, neničí to vlasy? Vidím tam peroxid a myslím že i nějaký amoniak, což mé vlasy nemají moc rády :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amonik by to obsahovat nemělo, peroxid ano, ale jen v menším množstvím. Mě to vlasy nezničilo, ale jak píšu v článku mám je zdravé. Měla jsem je teda po použití trošičku sušší, ale to spravila výživná maska na vlasy. Rozhodně je gel šetrnější než zesvětlující barvy.

      Vymazat
  14. Mám vyzkoušený jen mandlový odlakovač z Rossmana a je skvělej :)

    OdpovědětVymazat
  15. ú, toľko kozmetiky :).
    Dermacol Caviar Long Stay make-up je môj najobľúbenejší!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat