čtvrtek 9. července 2015

Dva výrobky zn. Ziaja, ke kterým se stále vracím a nikdy mne neomrzí

Hezký den děvčata,

dneska Vám ukážu, které dva výrobky od značky Ziaja, se dostaly na vrchol mé kosmetické sbírky. Jsou to výrobky, ke kterým se vždy vrátím, kdy už nevím, co nového si z kosmetiky koupit a když potřebuju dát svojí pleť "do pořádku". Jedná se o přírodní olivový vyživující krém a micelární voda Sopot spa. 


Přírodní olivový výživný krém

Tento krém je taková moje stálice, ke které se vždycky vrátím, když se mi zdá, že krém, který zrovna používám není to co potřebuji. Krém je určený pro normální a sušší pleť, takže jakmile vidím, že je pleť vysušená nebo více namáhána, nasadím do svého kosmetického rituálu tuhle "olivku". Krém je téměř neparfemovaný, voní spíš tak čistotou než nějakým chemickým prostředkem. Konzistence krému je sice hutnější, ale opravdu krém vyživí a je po jeho použití jemná, vláčná a po pár dnech pravidelného použivání zmizí i suché šupinky. Pokud mám pleť třeba vlivem zimy více narušenou, dávám si na pleť větší vrstvu krému jako masku. Po pár minutách přebytky krému utřu vatovým tampónkem a pleť je krásně vyživená a zdravěji vypadající. Tento krém si pravidelně kupuju v Polsku, vždy v akci za 3 Zl, což je asi 21 Kč. Krém mi při pravidelném používání vydrží tak 2 měsíce, možná i déle. Obsah balení je 50 ml.

Celkové hodnocení: 5/5



Micelární voda Sopot spa

Ta sice není můj "svatý grál", ale není špatná, spíš je to klasická, běžná micelárka jako každá jiná. Obvykle ji používám při cestování, protože mi vyhovuje malé, skladné balení. Voda je taktéž jako krém neparfemovaná, hypoalergení a vhodná i na citlivou pleť. Micelární voda Sopot spa pleť hezky očistí, odstraní makeup a pokožka je čistá. Micelárka nelepí a perfektně čistí. Bohužel, jediné s čím má problém je voděodolný makeup, ale s ostatním líčením si poradí hravě, nemá problém se řasenkou, ani gelovýma linkama. V očích mne neštípe, ani nemám oči po použití zamlžené. Obsah micelární vody je 200 ml a cena se v Polsku pohybuje zase kolem 30 Kč, což je cena za kterou se vyplatí vyzkoušet.

Celkové hodnocení: 3,5/5


Používáte něco od značky Ziaja? Máte taky rády tuto levnou polskou značku?

Maru

30 komentářů:

  1. Ja ten olivovy krem poslala dal, pro mou plet nevhodny... Znacku celkove vubec nevyhledavam, ale par vyrobku bych chtela do budoucna vyzkouset...

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkoušela jsem ani jeden výrobek a oba se mi líbí. Zatím jsem nenašla micelárku, která by mi vyhovovala.
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zkoušela jsi micelarky od Biodermy? Ty se mi zdají nejlepší.

      Vymazat
  3. Ziaju mám hrozne rada, olivkové maslo na telo si neviem vynachváliť. Môj momentálne najobľúbenejší produkt od tejto značky je očný krém s petržlenom, ktorý očné okolie krásne vyživí, hydratuje a nijako nezaťažuje.
    byNicka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj viděla jsem ho u Tebe na blogu a zaujal mne. Až pojedu do Polska, tak v prodejně Ziaja po něm kouknu.

      Vymazat
  4. Ten olivový krém jsem měla, ale používala jsem ho jen na krk na noc, na mě byl opravdu moc hutný, ale krásně voněl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten olivový krém existuje ještě v lehčí verzi v bílé dozičce. Tak třeba zkus ten.

      Vymazat
  5. Jejich krémy jsou super, nejraději mám ten s kozím mlékem :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krém jsem měla a úplně šíleně se mi po něm zhoršila pleť.. Pupínky všude po obličeji a od té doby mi na pleť nic od Ziaja nesmí :D. Mám ale ráda jejich produkty na tělo :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému asi nesedne, ale já mám docela nenarocnou pleť, tak jsem žádnou alergii ani zhoršení pleti nezpozorovala.

      Vymazat
  7. Já jsem měla okurkové tonikum, svoji práci odvedlo, ale nebylo to zase nic extra, co bych musela mít znovu:-) A v plánu mám vyzkoušet pomerančové tělové máslo a vybrat si na vyzkoušení i nějakou micelárku:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tonikum jsem od Ziaji ještě nezkousela, zatím jsem měla jen pletove krémy, telove mléka a másla, sprchace a opakovací přípravky a všechno mi vyhovovalo. Zvlášť ta opakovací řada je skvělá.

      Vymazat
  8. Tyhle věci jsem nezkoušela, ale vyzkoušela jsem odličovac oci, právě mám olivovou masku na ruky, miluji jejich krém na ruce kozí. :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odlicovaci mi zrovna moc nesedl, ale krémy na ruce mají fajn.

      Vymazat
  9. Ty ceny jsou opravdu směšné a rozhodně stojí za vyzkoušení, bohužel pořád nejsem schopná objednat z internetu. :)

    http://sweetelis.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Ty polské ceny jsou fakt vtipný :D. Já jsem měla vzoreček olivového krému a nevoněl mi vůbec, ani ta konzistence se mi nelíbila, špatně se mi roztíral.
    Ale za to bych si chtěla pořídit kosmetiku z kozí řady

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za těch pár kacek to stojí i kdyby jen na mazání rukou.

      Vymazat
  11. Ten krém bych zkusila a bože ta cena je tak vtipná :D

    My summer essentials

    OdpovědětVymazat
  12. Tuhle značku jsem si oblíbila, ale tyhle dva produkty jsem ještě nezkoušela. No budu to muset napravit :)

    Zaměřeno na: Kosmetika MOJE ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ziaja je fajn kosmetika za pár korun. Chci taky zkoušet další výrobky téhle značky.

      Vymazat
  13. Mela jsem od Ziaji nekolik produktu, jeste v dobe, nez jsem presla na prirodni kosmetiku. Nakupovala jsem primo v Polsku, tak jsou ty ceny vazne neuveritelne ;) ale on i Inglot je cenove v Polsku nekde jinde... kazdopadne, mela jsem ruzovy krem, sopotskou micelarku (z te rady je skvely i sprchac), mamka dodnes kupuje veci z rady Med (trochu takova lepsi pece, ani nevim jestli je u nas dostupna). Koukala jsem, ze se i v CR zacaly otvirat Ziaja obchudky, prave tech je v Polsku plno a mam skvelou zkusenost s prodavajicimi. I kdyz, ja mam celkove skvelou zkusenost s prodavackama v PL, narozdil od CR...

    onnimik.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky rada nakupují v Polsku. Ty prodavačky jsou míle a ochotné. A navíc mají v obchodech neskutečně větší výběr věci než u nás.

      Vymazat