pondělí 27. července 2015

Kdo vyhrál aneb dvojité vyhlášení výherců soutěží!

Hezké pondělí,

dnešní den zpříjemníme hned dvěma z Vás. Máme totiž na programu vyhlášení obou soutěží, které byly minulý týden ukončeny. Jedná se o velkou narozeninovou soutěž a také o druhou menší soutěž o Catrice paletku z LE Kaviare Gauche. 


Soutěže o paletku Kaviare Gauche se Vás zúčastnilo spousta, pod článkem jsme našly hned 86 komentářů. Jednou z podmínek bylo napsat nám, jaký je Váš oblíbený rozjasňovač a jak se Vám tato limitka Catrice líbí. Na typy na dobrý rozjasňovač jsme se obě těšily, nejvíc je mezi Vámi vychválený oblíbený Mary-Lou manizer od TheBalm. S rozjasňovači od TheBalm máme dost zkušenosti a taky jsme s nimi dost spokojené. Ovšem hodně z Vás také chválilo rozjasňovače od Makeup Revolution, tak asi je na čase je také vyzkoušet :-)




A teď k tomu vyhlášení - jako vždy za nás losoval random.org a vyhrála slečna s přezdívkou Diary of a Girly Things.

K vyhlášení hlavní soutěže se hned dostaneme... Zajímalo nás, jestli jste si na základě našich recenzí už něco pořídily... Překvapilo nás, že asi nejoblíbenější výrobek, který jste v hojné míře kupovaly byl zesvětlující gel Sunkiss Jelly. Dál Vás také hodně zaujala značka Dermacol a všechny jejich novinky. Úspěch u Vás měly také výrobky od TheBalm, které mnohé z Vás nenechaly chladnou. Z péče jsme zaznamenaly velkou oblibu značky Saloos, Bione a ze zahraničních značek např. Elséve.



I v této soutěži jsme losovaly randomem a na výhru se může těšit slečna Monika Cobbová.

Prosíme obě výherkyně, aby se nám ozvaly na email: UltimateChic@email.cz. 


Holky, gratulujeme :-)

2 komentáře: