neděle 5. července 2015

Kosmetické i jiné přírůstky za posledního čtvrt roku – Radu

Krásný den holky,

přestože můj poslední nákupní článek zde byl v březnu, nemyslete si, že jsem vůbec nenakupovala. Ba naopak, novinek se mi sešlo tolik, že se mi do  sepsání článku vůbec nechtělo a odkládala jsem ho co to šlo. Nakonec se to nákupní období protáhlo na tři měsíce, takže můžete čekat, že článek bude dlouhý. Ale snad i tak se vám bude líbit. Zahrnula jsem zde převážně kosmetiku, ale i pár doplňků a bot. Snažila jsem se vám nafotit i něco nového z oblečení, ale když ony se ti věci tak špatně fotí. Tak máte alespoň takový malý náhled.


Asi začnu paletkami od Urban Decay. Mojí první paletkou od této legendární značky se stala multifuknčí paletka Naked On the Run. Objednávala jsem si jí na Feeleunique a vyšla mě na tisícovku. Paletku jsem si hned zamilovala pro své překrásné balení a spoustu produktů, které se v ní ukrývá. Je to super možnost, jak můžete vyzkoušet více produktů na jednou. Paletka obsahuje 5 sladěných očních stínů, bronzer, tvářenku, rozjasňovač, tužku na oči, lesk na rty a řasenku. Se vším jsem maximálně spokojená. Recenzi si můžete přečíst zde.


Další UD paletka na sebe nenechala dlouho čekat. Asi už víte, že mám ráda v líčení barvy, proto mě paletka Shadow Box okouzlila na první pohled. Má krásné kompaktní balení, 12 překrásných stínů, které jsou skvěle pigmentované, jemné a výborně se s nimi pracuje. Paletku mám z pražské Sephory a s 20% slevou mě vyšla na krásných 900 Kč.


Abych těch paletek neměla málo, tak jsem si konečně koupila mou vytouženou Love is a Story od Zoevy. Objednávala jsem jí společně s sadou štětců na oči Rose Golden. Paletka je božská. Má pro mě ideálně poskládané barvy, je skvěle pigmentovaná, nepráší a stíny jsou hezky jemné a máslové. Nad štětci bych mohla ochat hodně dlouho, takže vás radši odkážu zde, kde najdete více fotek.


Dost kosmetiky mi taky přibylo od mé oblíbené značky Golden Rose. Nakoupila jsem si osvědčenou klasiku v podobě báječných laků Rich Color a to v úžasné broskvové barvě 06, zastřené modré č. 15 a šedivo-fialkové č.102. Pořídila jsem si také dva efektové laky. Jeden je z kolekce Carnival, konkrétně můj je číslo 12 a obsahuje spoustu tyrkysových, černých a červených  glittrů a bílé nitky. Modrý „efekťák“ je z kolekce Impression a dělá ten známý „peříčkový“ efekt. Kromě laků jsem si koupila taky tři rtěnky. Dvě z nich jsou matné z kolekce Velvet Matte v studeném světle růžovém odstínu 07 a v tmavší šťavnaté růžové 09. Rtěnka z kolekce Vision je naopak hydratační a má velice přirozený růžový odstín č. 105.




Pár drobností jsem si objednávala taky z e-shopu KupKosmetiku.cz a to konkrétně nový base a top coat od Essence. Vychvalovala si je už Maru, tak jsem si taky musela pořídit a dobře jsem udělala, protože jsou naprosto dokonalé. Podkladový lak je gelové konzistence, výborně schne, nehet zpevní, vyhladí a navíc urychluje schnutí barevného laku nad ním. Gelový top coat se krásně nanáší, nedělá bublinky a dodá nehtu krásný lesk bez zbytečně velkého nánosu. Navíc prodlužuje výdrž laku a to fakt hodně. Rozhodně tuto nehtovou dvojku od Essence doporučuji. Od Essence jsem si koupila také „květinkovou“ tvářenku z limitované edice brit-tea. Bohužel mě moc neoslovila. Pigmentovaná je tak středně, výsledná barva je dost světlounce růžová, takže musím vrstvit aby na mě byla vidět. Co mi vadí  ale úplně nejvíc je to, že fakt šíleným způsobem práší. Chyběla mi pořádná výbava na manikúru, tak jsem si pořídila nehtové pomocníky v podobě pilníku, dřívek, nůžek, kleštiček a pinzety od EcoTools a jsem maximálně spokojená.


Před létem jsem si musela doplnit zásoby olejíčků.  Většinu jsem objednávala na Parfums. Kokosový olej od Purity Vision ve velkém 300 ml balení byl právě v akci za 165 Kč, tak nebylo o čem přemýšlet. Kokosákem se mažu především po opalování, ale také mi slouží jako olejíček do konečků vlasů. Dále jsem si koupila dva sprchové oleje od Saloos, které jsem si ihned zamilovala. Zvolila jsem voňavou variantu Mojito a Rakytník-Pomeranč a jsem maximálně nadšená. Oba voní úžasně, krásně umyjí a především pokožku výborně vyživí. Paráda. Saloos olejový peeling mi na léto taky nesměl chybět. Již jsem měla čokoládu, tak teď jsem zvolila osvěžující Mojito. Nakonec jsem si od Saloos pořídila ještě květinovou pleťovou vodu s vůní růže.



Trochu jsem nakupovala i v drogériích a jako první se vezmeme na paškál DM. Tam jsem si vzala Balea tónující tělové mléko a můžu říct, že je fakt skvělé. Používala jsem ho především v období, kdy bylo venku škaredě a nemohla jsem bronz nachytat přirozeně. Už po pár aplikacích získá pokožka moc hezký opálený vzhled. Ten je velice přirozený a drží i když se nějakou dobu nenamažete. Docela hezky voní, ale počítejte, že stále jde cítit ten jakoby „samoopalovací“ odér ale není to nic hrozného. Stačí nanášet trochu, dobře se roztírá a skvěle vsakuje. Za mě fakt skvělý výrobek za pár korun. Myslím, že mléko stálo kolem 80 Kč. Nutně jsem potřebovala černý lak, tak jsem zvolila klasiku v podání 60 seconds od Rimmel. Balea Sail away je krém z nějaké limitky a vzala jsem si jej pro úžasný plechovkový retro obal. Co mě ale dostalo mnohem více je naprosto dokonalá vůně malin, která dobře drží i na těle. Mimoto se krém dobře roztírá, rychle se vstřebává a překvapivě také slušně hydratuje. Škoda, že ho je pouze 30 ml. Pokud na něj ještě narazím, tak si ho beru zase.


Nutně jsem potřebovala olejíček na vlasy a v Rossmannu byl v akci za nějakých 60 Kč Isana Professional Oil Care, tak jsem si řekla, že ho vyzkouším. Má super pumpičku, hustou olejovou konzistenci a moc hezky tak trochu orientálně voní. Může se používat na vlasy suché, tak i vlhké po umytí. Přestože je hodně hutný, tak se do vlasů výborně aplikuje a vsakuje. Vlasy vůbec namastí, ale dodá jim hydrataci, lesk a dokáže je zkrotit a uhladit. Ovšem musíte počítat, že tento efekt nevydrží moc dlouho. Ale za tu cenu je to super olejíček, který můžu vřele doporučit. Set na obočí Rimmel Brow This Way, jsem vám ukazovala už v oblíbencích a stále jsem s nim velice spokojená. Taktéž Rimmel gelové linky se staly mým oblíbencem a používám je velice ráda.


To by bylo z kosmetiky více méně vše a můžeme přejít k doplňkům a oblečení. Poslední dobou mám slabost pro kabelky, což se projevilo hned třemi přírůstky. První je tmavší béžová leská kabelka z Manga.  Dále jsem si pořídila velkou italskou kabelku zn. Giorgio di Mare a musím říct, že jsem z ní nadšená. Je dokonale zpracovaná, má pevná ucha a především je obrovská. Navíc má ještě samostatnou odnímatelnou menší kabelku, takže vlastně taková 2v1. Rozhodě této investice nelituji. Také jsem zatoužila po nadčasové elegantnější kabelce z pravé kůže, kterou jsem našla opět u italské značky, tentokrát ale Luisa Vannini. Kabelku jsem objednávala v akci z Bonami a jsem opět velice spokojená. Kabelka je skvěle zpracovaná, je hodně pevná a vypadá jednoduše luxusně. Tomu také nahrává fakt, že se jedná o „kufříkový“ tvar, který jen tak z módy nevyjde. Plus je pro mě taky to, že má zipy až dolů, takže do ní dáte snadno a pohodlně i velké „lejstra“ velikosti A4.


Botičky jsem taky nakupovala po třech párech. Černé balerínky jsou z mého oblíbeného F&F. Otevřené tělovo-korálové jsem kupovala v Gatu, kde mám obecně s balerínami jen dobré zkušenosti a nude sandálky jsem v Pepccu za cenu 89 Kč fakt nechat nemohla.


Moje první Melky! Ano už i já jsem voňavým botám této značky propadla. Jednoduše jsem si jeden den potřebovala zlepšit náladu a botičky byly zrovna v akci. Váhala jsem které zvolit a nakonec to vyhrály tyto krásky na klínku. Zvolila jsem je také z důvodu, že nejsou tak okoukané jako ostatní Melky. Jsou béžové barvičky s výrazným červeným klínem. Super je taky to, že mají perforování a nohy mohou alespoň trochu "dýchat". Samozřejmostí je úžasná jahůdková vůně, která dokáže provonět celý pokoj. Takže já jsem z botiček nadšená a věřím, že nejsou moje poslední. 


Oblečení vezmu jen tak v rychlosti, protože z těch fotek toho stejně moc nepoznáte. Červené dvouvrstvé tílko je z Lidlu. Nádherné lehounké květované šatičky v téměř neonových barvách jsem v F&F okukovala fakt dlouho, až jsem neodolala a koupila si je. Jelikož jsou volnější, tak je nosím s páskem a musím říct, že vypadají božsky. Květované kimono je také z F&F a brzo se můžete těšit, že ho uvidíte v outfitu.


Nové plavky jsem potřebovala jako sůl. Tyto dvoje jsem kupovala v akci v F&F a jsou skvělé. 



Tak a jsme konečně na konci. Co se Vám z nákupů zalíbilo nejvíce? Čím jste si udělaly naposledy radost Vy? 

Radu

28 komentářů:

  1. Ty květované šaty z F&F jsem kupovala, když zrovna měli 30% slevu na všechno, a prostě je MILUJU! Tolik komplimentů na šaty (i od kolemjdoucích) jsem snad ještě nezažila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem je kupovala v té akci :) Měla jsem je vyhlídnuté už dříve, ale nemohla jsem najít velikost, která by mi seděla. Pak přišla ta akce a ejhle, moje číslo. Tak jsem celá šťastná hned mířila ke kase. A taky ty šaty miluji, jsou naprosto dokonalé :) Pochval na ně taky dostávám hodně, takže rozhodně skvělý kup :)

      Vymazat
  2. Moc se mi líbí sandálky z Gatu a nové plavky :)
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Taky se mi sandálky hned zalíbily i na noze vypadají super. Bohužel už jsem si je stihla dost okopat, takže kvalita moc valná není. Ale tak letošní léto snad se mnou dají :) Plavečky zbožňuji, fakt jsem nečekala, že si vyberu, protože ze začátku mě nová kolekce moc neoslovila. Nakonec jsem fakt ráda, že jsem našla tak krásné kousky :)

      Vymazat
  3. Teda krásné úlovky, nejvíc se mi asi líbí botičky a plavky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Jani :) Plavky jsem fakt nutně potřebovala a musím říct, že jsem na ně měla fakt štěstí. Krásné kousky za ještě lepší ceny. Jsem z nich nadšená :) Z botiček mám největší radost bezesporu z Melek :)

      Vymazat
  4. Super nálož! Líbí se mi hlavně paletky od UD, nad Naked on the run celkem přemýšlím, vypadá opravdu nádherně:) A na štětce od Zoevy si taktéž brousím zuby, tak snad po prázdninách...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletky jsou fakt skvělé. Obě mám ráda, ale o fous více u mě vede barevná Shadow Box. Ovšem i Naked můžu vřele doporučit. Je skvěle poskládaná a neobsahuje produkt, který by mi neseděl. Co se týče Zoevy štětců, tak ty jsou dokonalé. Líčení s nimi si fakt užívám. Myslela jsem, že tolik štětců na oči nevyužiji,ale opak je pravdou. Pokud budeš moct, tak si jimi radost určitě udělej :)

      Vymazat
  5. Moc se mi líbí botičky a plavky. O paletkách UD vůbec nemluvím, to je jasná věc :D Navíc jsi je sehnala vážně za super ceny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Máš pravdu, že se mi je podařilo sehnat za super ceny. Z obou mám fakt radost :)

      Vymazat
  6. Jůů ty štětce jsou krásné, taky si je chci časem pořídit :). A UD paletky jsou rovněž skvělé, já si chci koupit tu Naked Smoky. Já si nedávno koupila třeba konturku od Urban Decay, kterou jsem sháněla snad dva měsíce a bohužel jsem z ní celkem zklamaná.. hodně vysušuje, lepí a výdrž taky nic moc. Alespoň ten odstín je super :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Štětce jsou dokonalé, pokud nad nimi uvažuješ, tak je můžu jedině doporučit. Naked Smoky vypadá krásně, ale osobně bych jí asi barevně nevyužila. To s tou konturkou mě mrzí, alespoň, že ta barva je dle tvých představ. Přesto věřím, že to naštve, když člověk danou věc tak pracně shání a pak je ve výsledku spíše zklamaný.

      Vymazat
  7. Ach tie Zoeva štetce..... asi si ich kúpim :-) A tá Ecotools manikúra je veľmi milučká.... Veľmi sa mi páčia plavky a tie krásne Melky :-)
    Tak ja som si naposledy kúpila 2 kabelky, z ktorých sa veľmi tešíííímmm :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si je kup, jsou perfektní. Ecotools manikúra se mi fakt osvědčila. Nejen, že skvěle plní svou funkci, ale je navíc i super skladná :) Nadšení z nových kabelek moc dobře znám :D

      Vymazat
  8. tie balerinky s Gate sa mi hrozne pačia tožvie či su aj u nas:) a aj štetcen su velmi pekne aj keď ja sa málo líčim:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balerínky jsou super, jen toho asi moc nevydrží. Měla jsem je asi 2x a už se mi podařilo si okopat špičky :D Hold za ty peníze nemůžu čekat zázrak. Na noze ale vypadají super. Myslím, že by měly být v nabídce i u vás.

      Vymazat
  9. Tak to jsou úžasné nákupy, jen mrkám:-) Tvářenku Essence mám taky a taky mně neoslovila..designově je parádní, to jí upřít nemůžu, ale jinak je k ničemu:-(
    A Baleácké tónovací samoopalovací mléko mám taky a jsem fakt spokojená, akorát teď se mi na něj jen práší, protože už mám pochytaný svůj bronz, tak snad se mi do zimy nezkazí:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, sešlo se mi toho fakt hodně. Essence tvářenku jsem už dala stranou, fakt mi nevyhovuje. Taky jsem tónovací mléko přestala používat, protože jsem už naštěstí chytla přirozený bronz. Každopádně je super. Taky si ho teď odložím na chladnější období. Myslím si, že pokud bude dobře uschované, tak by se snad zkazit nemělo.

      Vymazat
  10. Koupila sis spoustu super věcíí :) hodně se mi líbí plavky, botičky a kosmetické štětce - ty jsou prostě nádherné :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím, že plavky u vás dost sklidily ohlasy. Není divu, vypadají fakt super.

      Vymazat
  11. Líbí se mi kabelky, boty a teda moc plavky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Veru. Plavky má F&F fakt skvělé. Krásné střihy, barvy a kvalita za málo peněz.

      Vymazat
  12. Ty plavky jsou krásné! :-O Jinak se mi taky líbí boty! :-)
    TeriMiss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Teri, jsem ráda, že se líbí. Osobně mi dělají fakt radost, cítím se v nich skvěle :)

      Vymazat
  13. Krásné věci. Zaujali mě kabelky, protože právě nějakou sháním.. Štětce od Zoevy jsou mým snem a zároveň tečkou v mém wishlistě. Chci si prostě pořídit alespoň jednu sadu lepších štětců a od Zoevy se mi zamlouvají nejvíce..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Teri. Já teď propadla kabelkovému šílenství a nejradši bych kupovala nové a nové :) Pokud jsem ti alespoň trochu výběr ulehčila, tak jsem jedině ráda. Z těch lepších štětců mám kromě Zoevy vyzkoušeno ještě Hakuro a Ecotools a všechny jsou super. Ale Zoeva teď u mě rozhodě vede :)

      Vymazat