pátek 3. července 2015

Stop suchým a popraskaným rtům!

Hezké páteční ráno,

dnes bude řeč o pečujícím produktu na rty, který jistě v tomto letním období přijde většině vhod. Balzám britské značky Anatomicals nebude pro většinu asi moc známým výrobkem, ale věřte mi, že si vaši pozornost zaslouží. Já na něj narazila již před nějakou dobou na eshopu Ladyboxu, který bohužel už není v provozu. Kromě toho je značka mám pocit dostupná také v parfumerii Douglas, ale jistá jsi nejsem.


Balzám nese název Stop cracking up lip balm a má zabránit suchým a popraskaným rtům. Je umístěn v praktické tubičce červené barvy s popiskem, jak je pro Anatomicals zvykem. Obal hodnotním velmi pozitivně, protože je super na cesty, je hygienický a navíc vypadá moc hezky. Víčko je šroubovací.


Balzám je hutnější čiré konzistence podobné bezbarvým leskům na rty. Díky této skvělé konzistenci bezvadně přilne ke rtům a vyhladí je, takže šupinky či rozpraskání je rázem pryč. Na rtech je maximálně příjemný a přestože je hutnější, tak není přehnaně lepivý. Navíc na rtech vydrží dlouhé hodiny. Zvládne dokonce i jídlo. Sice se poté začíná vytrácet, ale pocit hydratovaných a vláčných rtů zůstává ještě dlouho poté. Navíc balzám kromě zmíněné péče, která je fakt skvělá, dodá ještě přirozeně vypadající lesk.


Celkové hodnocení – 5/5

Značka: Anatomicals
Objem: 15 ml
Cena: cca 100 Kč, kupováno v akci za polovinu
Dostupnost: e-shopy 

Na to, že jsem od balzámu moc nečekala, mě naprosto ohromil. Je velice příjemný, opravdu účinný a navíc se mi líbí, že je to takový produkt 2v1, protože kromě balzámu krásně nahradí také lesk na rty. Navíc si opravdu dokáže poradit se suchými rty, které dokáže rázem přeměnit na zdravě a neodolatelně vypadající rty. Jediné co můžu balzámu vytknout, je jeho horší dostupnost, protože není tak úplně snadno k sehnání.

Zkoušely jste už něco od Anatomicals? Co říkáte na tento balzám?


Radu

23 komentářů:

  1. Balzám vypadá dobře, třeba jednou bude tato značka u nás dostupnější. Ať se u nás konečně zvýší variabilita výběru. Zatím znám Anatomicals jenom z Ladyboxů a docela jsem byla spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já značku poznala taky díky Ladyboxu a jsem za to ráda. Sice sprcháč, který jsem měla mě moc neoslovil, za to tento balzám je super. Fakt je škoda, že u nás není kosmetika více dostupná.

      Vymazat
  2. Já ho měla kdysi, a líbila se mi vůně, ale jinak to byl takový spíš průměr. Já si teď moc oblíbila balzámy Hurraw, jsou nejlepší :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní moc hezky, to je pravda. Já nemám moc problémové rty,proto mi přijde super. Rozhodně co se týče výdrže na rtech je můj favorit. Hurraw balzámky jsem ještě nezkoušela, ale mám to v plánu. Dost mi připomínají mé oblíbené Crazy Rumors, tak věřím, že jsou i tak skvělé :)

      Vymazat
  3. Ja mám "našťastie" suché pery len cez zimu :-) Ešte som o tomto prípravku nepočula ani som ho nikde nevidela :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nějak suché rty nemívám, přesto používám balzámy několikrát denně. Jednoduše musím mít rty stále namazané. Teď v létě je se stal tento balzámek mým každodenním pomocníkem. Jn, značka není moc dostupná, tak se o ní ani moc nepíše. Je to škoda.

      Vymazat
  4. Od Anatomicals mám banánový balzám a je naprosto dokonalý a ta vůně...
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, musí vonět úžasně. Tento voní taky hezky i když na banánový asi nemá :)

      Vymazat
  5. Já o této značce a balzámu slyším poprvé, ale vzhledem mi okamžitě připomněl jahodový carmex :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, vzhledově Carmex připomíná. Ovšem tento je větší a rozhodně má jinou konzistenci :)

      Vymazat
  6. Já mám od Anatomicals sprchový gel. Sice voní moc hezky, ale špatně pění, musí se dávat ve větším množství. Balzám vypadá skvěle.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprchový gel jsem od nich taky měla a je fakt, že nebyl nic moc. Měl sice hezké balení, ale moc mě neoslovil. S tímto balzámem to je naštěstí úplně jiné kafe. Je skvělý :)

      Vymazat
  7. Balzám který funguje na suché rty a navíc dodává lesk?:-) Tak to se mi líbí, od téhle značky nic nemám, tak by to chtělo napravit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Lesk dodá docela výrazný, přesto nějak extra nelepí. Takže za mě fakt super kousek. Pokud na něj někde narazíš, tak neváhej, protože zrovna teď na léto mi přijde naprosto dokonalý :)

      Vymazat
  8. Od této značky nic nemám a ani jsem ji do dneška vůbec neznala. Mám pocit, že jsem balzám viděla už někde na fotce, ale nejsem si jistá. Každopádně vypadá to jako peckový produkt! :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Od této značky jsem nic nezkoušela, ale tento vypadá v celku dobře :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tento som ešte neskúšala, takže si ho hneď zapisujem :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Obal mi úplně připomíná lepidlo, ale díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš teda zajímavé asociace :D Obal od lepidla by mě teda fakt nenapadl. Nějak tu podobnost nevidím :D

      Vymazat
  12. neverim moc že ked sa naješ tak balzam ešte ostane na perách lebo to nedokáže asi nič, tento ja vobec nepoznam čitam oňom prvy krat ale nejako ma neoslovil, pery pukaju ked sa nenatieraju ja si ich mažem stale takže sa nebojim že by mi pukali, niekedy sa sice stane že zabudem si balzam a vtedy to su pre mňa muky:)))

    OdpovědětVymazat