neděle 19. července 2015

Zázračný "spací" krém od Garnier

Ahoj holky,

dnešní článek je určen spíš pro nás "starší" nebo pro Vás, co zrovna shání dárek pro mamku, tchýni nebo starší sestru. Miracle Sleeping Cream, o kterém dnes budu psát, je určený pro věkovou kategorii 35+. Přiznám se, že jsem nechtěla svou pleť zbytečně zatěžovat velmi výživným "protivráskovým" krémem, tak jsem jej dala otestovat mamce. Takže dnešní recenze bude  jejím pohledem.

Co to vlastně Sleeping Cream je? Spojuje sílu pleťové masky v lehkém pleťovém krému s intenzivním účinkem proti stárnutí pleti a známkám únavy. Krém je opatřen speciální samovyhlazovací strukturou s vlastnostmi tvarové paměti, která pleť jako by obalí a v průběhu noci uvolňuje aktivní látky pro viditelně jemnou a pružnou pleť po probuzení.

Krém obsahuje 7 aktivních látek, které bojují proti vráskám a stárnutí pleti, které jsou: LHA, adenosin, beauty komplex, kyselina hyaluronová, listnatec, jojobový olej a levandulový esenciální olej.


To už by k oficiálnímu popisu stačilo, teď už přejdu k mamčiným poznatkům. "Obal je krásný, jednoduchý a zároveň elegantní. Tmavě modrá ve spojení s netypickým "vajíčkovým" tvarem vypadá v každé kosmetické poličce skvěle.


Obsah dózičky je neméně zajímavý, v nádobce má spíše gelovou strukturu, která pod prsty roztaje a změní se v lehoučký krém. Také líbivá vůně je pro mne jednoznačným plus, voní spíš květinově a svěže, úplně jinak než většina krémů.


Krém jsem aplikovala na vyčistěnou pleť každý večer, a hned první den po probuzení, byla pleť svěžější, hebčí a na pohled odpočatější. Po delší době jsem začala pozorovat úbytek jemnějších vrásek a zacelování vrásek hlubších. Já už patřím do kategorie důchodového věku a účinky na mé pleti už nebudou tak výrazné, jako u mladších ročníků, ale věřím, že ženám středního věku dokáže na pleti přímo zázraky.

Hydrace pleti je výrazná, s pravidelným používáním mizí suchá místa a pleť se stává pružnější." 

Tak co holky? Zaujal Vás i tento článek o intenzivní péči proti vráskám? Využijete tohoto tipu na dárek?

M.

10 komentářů:

  1. Ja si popravde niekedy ani nedám krém na noc, ale mala by som to dobre viem, tento vyzerá naozaj super, určite sa po ňom pozriem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám v poslední době spíš sušší pleť a tak si na pravidelnou hydratací dávám pozor. Už přece jen mi táhne na 30 a je třeba se o pleť starat víc než před 10 lety.

      Vymazat
  2. Super poznatky Tvé mamky :) Líbí se mi ten tmavě modrý obal, úplně evokuje to spaní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obal vypadá přímo luxusně, že? Taky se mi hodně líbí ;-)

      Vymazat
  3. Do téhle kategorie nespadám ani náhodou, ale asi jsi mi usnadnila rozhodnutí co mamince k narozeninám. Moc se mi líbí tvar i barva obalu a věřím, že i ten obsah bude dobrý:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje mamka si krém oblíbila a už má další balení. Pro zralé ženy bude určité vynikající.

      Vymazat
  4. Určitě si článek založím abych měla inspiraci pro dárek mamce třeba k Vánocům, krém vypadá dobře :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já krémy kupuju mamce k Vánocům pravidelne a vždycky udělají radost. Navíc já ty praktické dárky mám nějak radši :-D

      Vymazat
  5. Krém vypadá skvěle. Od Garnier jsem měla kdysi taky pleťový krém a byla jsem velmi spokojená. Myslím, že Garnier tyhle krémy prostě umí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi vždycky krémy od Garnier vyhovovaly. Oni celkové pečující kosmetiku umí.

      Vymazat