pondělí 24. srpna 2015

Dove suchý olej Pure Care - recenze

Hezké pondělí,

jistě si pamatujete, že dlouhou dobu byl mým oblíbencem z řad vlasových olejíčků Bioil. Ale když mi došla jeho zásoba, začala jsem hledat jiného pomocníka pro zničené vlasové konečky, dlouho mi žádný jiný nesedl, až jsem zakotvila u suchého oleje značky Dove. 


Už první věc, co je na olejíčku perfektní je obal, nejen, že je zabalený ve stylové papírové krabičce, ale i samotná lahvička je dokonalá. Místo obvyklých plasových nádobek se jedná o skleněný flakónek o objemu 100 ml. Dávkování olejíčku díky praktické pumpičce jde snadno a dávka oleje, kterou dostanete na jedno vymáčknutí je akorát, aby vlasy nezatížila.


Druhá vlastnost olejíčku, u které nastal wow efekt, je skvělá vůně. Cítím z ní vanilku a tak trochu dětský pudr?. Hlavním benefitem vůně je skvělá výdrž. Pokud si vlasy umyjete večer a aplikujete do nich olejíček, vlasy Vám provoní až do rána. 


Použití olejíčku je multifunkční. Můžete jej používat jak na mokré, tak i suché vlasy. A to vše bez jejich zmaštění nebo zatížení. Dokonce jej můžete použít před mytím vlasů místo masky. Já si nejvíc oblíbila použití na vlhké vlasy po mytí, kdy si vždy vmasíruji tak 2 až 3 pumpičky olejíčku do každé půlky vlasů. 


Po používání olejíčku jsou vlasy hebší, konečky jsou zacelenější a především i při používání žehličky a fénu jsou vlasy méně poškozené. Jasně, poničené vlasy a roztřepené konečky nevyléčí žádný přípravek, ale jen nůžky, ale jako prevence působí skvěle.


Na závěr je třeba zmínit, jaká směs olejů dělá suchý olej Dove tak výživný - najdete v něm makadamiový olej, kokosový olej, mandlový olej, slunečnicový olej. 

Abych nezapomněla - cena tohoto zázraku je kolem 200 Kč. 

Zkoušely jste už tento olejíček? Jaký je ten Váš favorit pro ozdravení konečků?

M.
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na závěr článku je čas udělat radost dvěma z Vás, které vyhrály naši poslední soutěž se značkou L´Oréal. A kdo tedy vyhrál? 


 Holkám k výhře gratulujeme a budeme Vás kontaktovat :-)

11 komentářů:

  1. Netušila jsem, že Dove má i suchý olej na vlasy. Budu muset z jejich vlasové řady něco vyzkoušet.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Kedysi som olejčeky dosť často používala, no momentálne radšej siaham skôr po balzamoidných produktoch. Tento olej som ešte v drogérke nevidela, no vyzerá celkom zaujímavo ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten olej vypadá super, mně můj olejíček právě došel takže asi mrknu na tento :) A vítězkám gratuluji :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  4. Já vyhrála, děkuji moc, radost je obrovská:-)
    Tenhle olej si už chci delší dobu pořídit a teď jsem přesvědčená, že ho mít opravdu musím:-) Láká mně univerzální využití, vůně a samozřejmě i účinky:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá dobre :-) Presne tú riasenku som si pred nedávnom kúpila :-)

    OdpovědětVymazat
  6. teraz používam Baleu olej, ale neám pocit že by mi to na vlasy dáko pomáhalo :) skôr mám len vsugerované že na suché vlasy olej, ale bohužiaľ nejak nevidím zmeny :( a dievčatám gratulujem :)

    OdpovědětVymazat
  7. Olej vypada velice dobre, ze jsi me na nej celkem nalakala. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ja používam od Avonu, nieviem či to veľmi zaberá, pretože svoje vlasy často podstrihujem ale krásne vonia ^^ 

    Nicolette Lear

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem ho měla a je fajn :) Pořídím si další v Tetě na Dny Marianne :-)

    OdpovědětVymazat