pondělí 19. října 2015

Líčení se značkou Rimmel + recenze podzimních novinek

 Hezké pondělí děvčata,

jak jste si užily víkend? Co jste podnikly? U nás v Opavě bylo především v sobotu počasí skoro dušičkové a tak jsme se usnesli, že je čas na nákupy. Na ty jsem vyrazila v podzimně laděném líčení, na které jsem ve velké míře použila produkty od značky Rimmel, které jsem si v poslední době oblíbila. Kromě líčení a použitých produktů v tomto článku najdete i recenzi dvou podzimních novinek této značky a to řasenky 24HR Super Curler a taky očních stínů Magnif´Eyes v odstínu 003 All About The Base.


Použitých výrobků na celé líčení není mnoho - základ tvoří BB cream Radiance, na který si můžete přečíst recenzi zde, další ve hře je rtěnka Lasting Finish v odstínu 070 Airy Fairy a v neposlední řadě obě již zmíněné novinky.


A jaké produkty jsem k líčení použila?

1 - Sleek - konturovací set v odstínu Light
2 - Too Faced - tvářenka Perfekt Flush Blush v odstínu Candy Glow
3 - Rimmel - BB cream Radiance v odstínu Light
4 - Catrice - tužka na obočí - Brow Stylish v odstínu 020 Date with Ash-Ton
5 - Inglot - oční stíny - žlutý AMC Shine 132, cihlový PEARL 407 a světle béžový MATTE 328
6 - Rimmel - oční stíny Magnif´Eyes 003 All About The Base
7 - Rimmel - řasenka 24HR Super Curler
8 - Eyeko - oční linka ve fixu - černá
9 - Nyx - jumbo tužka v odstínu 604 Milk Lait
10 - Urban Decay - báze pod oční stíny v odstínu Original
11 - Rimmel - rtěnka Lasting Finish v odstínu 070 Airy Fairy


Líčení očí nebylo vůbec složité, po nanesení báze (10) jsem začala očním stínem Rimmel (6), kterým jsem vystínovala oční oblouk a zabarvila tak i vnější třetinu víčka, ten stejný stín jsem také nanesla na vnější třetinu spodní linky. Dále jsem pro zvýraznění barvy nanesla na vnitřní část víčka, stejně jako na spodní linku bílou tužku Nyx (9), tu jsem jemně rozmazala a začala nanášet od vnitřního koutku žlutý stín (5). Na přechod mezi žlutou a hnědou jsem nanesla cihlový stín (5), který jsem blendícím štětcem propojila mezi stíny. Přechody stínů v očním oblouku jsem zjemnila béžovým stínem Inglot (5). Na projasnění místa pod obočím a vnitřního koutku jsem použila rozjasňovač z konturovací paletky Sleek (1). Pro dokončení líčení už chybí jen nanést oční linku (8) a všechno to doladí už jen řasenka (7).

Zleva: Inglot - žlutý AMC Shine 132, cihlový PEARL 407 a světle béžový MATTE 328, Rimmel - Magnif´Eyes 003 All About The Base
Zleva: Sleek - konturovací pudr, rozjasňovač, Too Faced - tvářenka Perfekt Flush Blush v odstínu Candy Glow , Rimmel - rtěnka Lasting Finish v odstínu 070 Airy Fairy

A teď přejdeme k recenzi novinek podzimních novinek Rimmel. Po tom, co  jsem o těchto novinkách četla na ostatních blozích, jsem se na zkoušení moc netěšila, ale po otestování na vlastní kůži jsem si oba výrobky oblíbila. Oční stíny Magnif´Eyes 003 All About The Base jsou dokonalý, matný, odstín na vykreslení očního oblouku. Barva to je krásně přirozená a vypadá skvěle ke kombinaci jakýchkoliv odstínů. Konzistence stínů je sušší, ale velmi jemná, sametová. Při aplikaci výrazně nepráší a hezky se zachytává ve štětci, také neopadává pod oko ani intenzita barvy se při nanesení nesníží. Pigmentace stínů je pěkná, stejně výrazná jako na swatchi. Výdrž na víčku je po použití báze celodenní, nikam se neslévají ani neblednou. Bohužel podle vyzkoušení jednoho zástupce celé řady nemůžu hodnotit kvalitu všech odstínů, ale mnou vyzkoušený stín 003 All About The Base je jedním z nejlepších drogérkových stínů, které jsem zatím vyzkoušela. Ano, high endu se nevyrovná, ale za cenu okolo 100 Kč se jedná opravdu o povedený kousek. Ani řasenka 24HR Super Curler není pro mne propadákem, dokonce je to po dlouhé době řasenka, která má pro mne ideální sušší konzistenci. Mé řasy jsou bídné a řidké, takže oceňuji hustší štětinky na zahnutém kartáčku, které dostatečně barvou obalí řasy, ale ani přesto je neslepí. Barva řasenky je černočerná, ale přitom dodá řasám jen přirozené zvýraznění, žádné nevzhledné muší nožky. Řasy jsou po použití natočené, prodloužené a mají jemně dodaný objem. Další výhodou je to, že řasenka hezky drží, nemaže se ani se neobtiskává. Řasenky Rimmel patří mezi mé oblíbené a ani tato nebude vyjímkou.


Jaké líčení nosíte na podzim vy? Troufnete si na výraznější barvy než já? 

M.

20 komentářů:

  1. Já nosím na podzim stejné líčení, jako celý rok :D Stíny nejsou mou silnou stránkou a tak se můžu odvážit jedině na nějakou tmavší rtěnku. Každopádně tobě se líčení povedlo, opravdu se mi líbí :) Řasenka vypadá super, takže na ni při nejbližší příležitosti určitě mrknu :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě mám velké množství barevných paletek a stejně se pořád líčím tělovými/hnědými stíny. Pak mne někdy chytne kreativní nálada a vytáhnu nějaké ty barvy. Co se týče výrazných rtěnek, ty zase moc nenosím já. Připadá mi, že mi vůbec nesluší - max v létě vytáhnu nějakou fuchsiovku.

      Vymazat
  2. Rtěnku od Rimmelu Airy fairy mám doma taky a je to má nejčastěji používaná rtěnka,na ty mono stíny už jsem také pokukovala, na řasenky náročná nejsem, většinou využiju výprodejové košíky nebo levnější kousky jako třeba essence atd. http://terrybeautybook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělá rtěnka, miluju jí, ale už se asi neprodává, ne?

      Vymazat
  3. Hezke liceni! Ruzne barvy zkousim a stinuju, ale stejne mi nejvice slusi cerne linky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nejradši nosím černé linky, doplněné o tělové oční stíny. Bez svojí oblíbené tekuté linky Aqua Liner od MUFE si už líčení nedovedu představit.

      Vymazat
  4. Moc hezké líčení:-) Já na výrazné líčení moc nejsem a vyjímku nedělám ani na podzim:-) Oční stíny od Rimmelu se chystám omrknout, ale ještě nevím, jestli si nějaký vyberu, jsem víc na paletky. A i řasenku bych ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky víc fandím paletkám, chtělo by to nějaké lepší dostat do drogérie :-) to, co v nich v současnosti seženeme mne moc neuspokojuje :D

      Vymazat
  5. Zaujala ma tá paletka očných tieňov :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle paletky od Inglotu patří do tzv. freedom systému, kde si můžeš odstíny složit podle sebe.

      Vymazat
  6. pěkné líčení, ta řasenka mi moc vyhovuje :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Odpovědi
    1. Pokud tě paletka zaujala, tak mrkni na stránky Inglotu, stíny si můžeš sestavit podle svého vkusu.

      Vymazat
  8. ja se zmuzu max na hnedy stin do zahybu :D,ale vypada to opravdu super.
    www.pimpleeorld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky nosím nejčastěji umírněnější líčení, hlavně v dny, kdy nemám na žádné velké výtvarné umění čas, tak si vystačím s Color Tattoo, černou linkou a řasenkou.

      Vymazat
  9. Líčení vypadá pěkně, přirozeně, tak podobně se líčím i já. Já si většinou dám BB cream nebo Make up, korektor pod oči a začervenalá místa. Řasenku, tužku, někdy linky a stíny spíše v hnědých odstínech Většinou si zato dám rtěnku.. Je to rychlé, jednoduché a nikoho tím člověk neprovokuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti závidím, že ti sluší výraznější rtěnky, já nosím většinou jen tělovky nebo nějakou růžovou, ale na červené, vínové nebo fialové si netroufám. Proto spíš nosím výraznější stíny.

      Vymazat
  10. Vyzerá to super :) Veľmi sa mi páči paletka.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, taky zvažuju nad pořízením báze na oční stíny, ale zatím si nejsem moc jistá. Jak vyhovuje tobě?

    www.amykrchov.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat