sobota 14. listopadu 2015

Došlo nám - září až říjen 2015 - Radu

Dobré ráno,

Dnes máme na pořadu dne článek o mých spotřebovaných produktech za uplynulé dva měsíce, tedy září a říjen. Není toho taková kopa jako minule, přesto se mi toho sešlo docela dost, konkrétně 22 kousků. Tak jdeme na to.


Love2Mix Organic tělové suflé – 250 ml cca 150 Kč

Toto přírodní tělové máslo (suflé to nebylo ani omylem) již svou recenzi mělo zde, ale připomenu, krásně vonělo a výborně pokožku vyživilo a hydratovalo. Konzistence byla hutnější, takže máslo se hůře roztíralo, ale za to se hned vstřebalo. Za mě super výrobek a rozhodně zkusím další voňavou variantu. 

Issey Miyake Body Cream – 75 ml

Tělový krém mé oblíbené vůně, která mi došla už před delší dobou. Kupovala jsem je společně v sadě a přiznám se, že krém jsem používala pouze občas na vyjimečné události, když jsem chtěla podpořit vůni parfému. Voněl dost intenzivně, takže ho stačilo nanést trochu ale že by krém nějak hydratoval se mi moc nezdálo. Znovu jej mít nemusím. 


Natura Siberica pěna do koupele Durian Spa – 600 ml cca 100 Kč

Zmínit musím krásné balení, jemnou vůní a to, že pokožku hezky zjemní a zvláční. Sice sama od sebe méně pění, proto je potřeba jí ve vaně dobře rozmíchat a napěnit, ale jinak je moc fajn. Můžu doporučit. 

Manufaktura koupelová sůl s chmelovým výtažkem a dubovou kůrou – 300 g za 96 Kč

Fantastická sůl s úžasnou vůní, rozhodně doporučuji.

Wellness Beauty olej do koupele – 150 ml cca 50 Kč

Olej měl vonět po vanilce a makadamovém oříšku, mě však vůně přišla docela chemická a nevýrazná, což v tomto případě nebylo na škodu. Aby byl vidět nějaký účinek, tak ho bylo potřeba nalít do vany docela dost, přesto mi přišel dost k ničemu. Jsem ráda, že jsem ho spotřebovala a znovu si jej určitě nekoupím. 


Avon čistící pleťová maska s minerály z Mrtvého moře – 75 ml cca 70 Kč

Super čistící maska za pár korun. Měla jsem jí už po druhé a vyhovuje mi. Hezky voní, pleť skvěle vyčistí, zmatní a zjemní póry. Navíc docela rychle zasychá, což může být pro někoho plus. Vřele doporučuji. 

Vando Beauty Aloe plátýnková maska

Fajn maska za pár korun. Je akorát napuštěná s příjemnou parfemaci a fajn účinky. Pleť po ní nelepí, je vláčná a hydratovaná.

Saloos 100% zelený jíl – 80 g cca 95 Kč

Naprosto úžasný přípravek, který jsem používala jako pleťovou masku. Jíl pleť hloubkově vyčistí, zmatní, stáhne póry a celkově pleti viditelně svědčí. Do nebes jsem jej vynášela již zde, takže určitě mrkněte.


Mixa micelární voda – 200 ml cca 139 Kč

Jedna z mých nejoblíbenějších micelárek a druhé spotřebované balení. Micelárka krásně odličuje, nelepí a především pleti dodá něco navíc. Ta pak je taková hladká, nepne a je celkově zklidněná. Časem pořídím zase.

Saloos Bio Jojojobý olej – 50 ml cca 100 Kč

Oleje od Saloosu fakt můžu, neboť jsou skvělé. Což se dá říci i o tomto jojobovém. Celkově mi přišel lehčí, dobře se vstřebával a pleť hezky vyživil, zklidnil a regeneroval. Můžu vřele doporučit. 


Dermacol Aroma Ritual Svěží sprchový gel rebarbora a jahody – 250 ml, cca 79 Kč

Nebyla to sice ta pravá parfemace pro mě, ale jinak byl sprcháč super.

Nivea Cream Shower – 250 Kč cca 60 Kč

Vůně mě ani zde moc neoslovila. Něčím mi vadila, což ale neměnilo nic na tom, že byl krásně hutný, výborně pěnil a pokožku umyl a zvláčnil. Nivea sprcháče mám fakt ráda.


L´Oréal Chroma Care krémová péče na vlasy – 150 ml, cca 250 Kč

Super věcička pokud chcete oživit barvu vlasů, dodat jim péči a lesk. Recenze již mám napsanou. 

Balea modelovací krém na vlasy – 150 ml

Tento krém na vlasy jsem měla řadu let a docela mi vyhovoval, neboť vlasy zpevnil, natužil a výsledný účes dobře fixoval. Jediné co mi vadilo, že byl dost lepivý. Už se asi neprodává, ale věřím, že něco obdobného má Balea pořád.


Isana odlakovač na nehty- 250 ml 44 Kč

Můj nejoblíbenější odlakovač, který kupuji stále dokola. Nedám na něj dopustit.

Saloos bio Karité balzám na nehty – 19 ml cca 80 Kč

Super balzám na nehty a kůžičku, tu krásně promaže, vyživí a při pravidelném používání zamezuje tvorbě záděrek. Navíc vydrží hrozně dlouho, já ho měla určitě přes rok. Svou recenzi měl již zde.zde

Essence The Gel podkladový lak – 8 ml cca 70 Kč

Zajímavý podkladový lak. Nemá klasickou konzistenci, ale je spíše gelový a občas se nenanáší úplně rovnoměrně. Schne rychle a do matu. Nehty zpevní, navíc mám pocit, že urychluje schnutí barevného laku. Celkově byl fajn, ale docela rychle mi došel.


Kosmetika Moje matující kompaktní pudr

Většinu pudru vyhazuji protože se mi rozpadlo balení a navíc ani obsah není žádná sláva. Pudr je docela hrubě mletý, až takový moučný, navíc práší a matuje tak průměrně.

The Balm transparentní pudr Sexy Mama – 7 g cca 399 Kč

Ani u tohoto pudru chválit nebudu.  Má sice nádherný obal a vydržel mi ¾ roku, ale jinak mě moc neoslovil. Měl fajn transparentní barvu, sametovou konzistenci a ani při vrstvení nebyl na pleti vidět. Bohužel mi pleť téměř vůbec nematoval a mohla jsem se pudrovat co chvíli, navíc ani dostatečně nefixoval make-up. Za cenu co se prodává rozhodně nedoporučuji a znovu si jej určitě nekoupím. Celou recenzi si můžete přečíst zde.zde


Carmex original lip balm – 7,5 g cca 100 Kč

Fantastický balzám, který je vynášen do nebes oprávněně. Hezky voní, je na rtech extra příjemný, dokonce je jemně chladí a především dlouho vydrží. Perfektně hydratuje, chrání před vznikem šupinek a rozpraskání. Na noc značka ideál. Rozhodně doporučuji.

Keims balzám na rty – 10 ml

Horší balzám na rty jsem neměla. Má strašně divnou a dost tekutou konzistenci, na rtech vůbec nedrží, sjíždí z nich a navíc dost nepříjemně chutná. Nejen, že rty vůbec nehydratuje, naopak je více vysuší. Hrůza, nekupovat! Za mě letí do koše.

ELF báze pod oční stíny – 39 Kč

Moje poslední zásoba této moc fajn báze. Za pár korun udělá velkou službu a to i mastným víčkům. Pokud od Elfu něco doporučuji, tak rozhodně tuto bázi. 


A jsme na konci. Co na spotřebu říkáte? Máte s něčím zkušenost?

Radu



38 komentářů:

  1. Masku od Avonu taky používám a chválím kudy chodím. Super článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, jsem ráda, že se článek líbil. Já Avon jako takový moc nemusím, ale masky mají skvělé. Teď hledám nějakou hydratační, tak mrknu jestli v nabídce něco najdu :)

      Vymazat
  2. Ty jo, tolik produktů :)). Měla jsem ten Keims balzám a souhlasím, byla to hrůza. Carmex jsem měla ráda a občas si ho kupuji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Keims byl fakt příšerný, nechápu jak něco takového mohli vymyslet. Já Carmex měla prvně a zamilovala jsem si ho. Až zredukuji zásoby, tak si ho určitě pořídím znovu. Nebo možná vyzkouším verzi v tyčince, uvidíme ;-)

      Vymazat
  3. Tady jde fakt vidět jak je vše individuální. Já jsem podlehla šílenství a nakoupila dermacolí sprcháče ve verzi čokoláda/pomeranč a irská káva. Všichni je milují a já to nemohla cítit :-D A naopak miluju ten jahodovo-rebarborový a taky ten od Nivei, který tu uvádíš :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti asi zrovna nesedly ty sladké vůně, ty já naopak mám ráda :) Naopak ty ovocné a trošičku jakoby trpčí nejsou můj šálek. Ale je fajn, že mají tak širokou škálu, že si vybere každý. Ona vůně je hodně individuální, to máš svatou pravdu :)

      Vymazat
  4. 22 je pro tebe nic moc... a přitom já bych byla neskutečně ráda, kdybych toho tolik spotřebovala! :D Nalákalas mě na bázi od elfu, a Carmex už musím konečně taky zkusit:)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, 22 je na ně málo, většinou mám kolem 30 kousků :D Báze od Elfu je super, za tu cenu lepší neseženeš. Navíc se hravě vyrovná mnohem dražším bázím a že jsem jich už vyzkoušela dost.

      Vymazat
  5. Produkty od Saloosu bych taky ráda vyzkoušela :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saloos je moje srdcovka a chválím ho na všechny strany. Tak neváhej a nějaký super přírodní kousek si pořiď, věřím, že si jej zamiluješ stejně jako já :)

      Vymazat
  6. Mixu micelárku jsem měla taky a vyhovovala mi jak na pleť, tak na odlíčení očí. Akorát občas jsem stříkla vedle :D
    Zrovna mám taky rozdělané 2 masky od Avonu, hydratační a slupovací a obě si chválím. A odlakovač z Rossmanna mám úplně nejradši.
    Zrovna dneska taky připravuji tento typ článku a je to zase trošku boj s tím světlem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi trvalo než jsem se s tím dávkováním u Mixy sžila. Ze začátku mi taky prskala na všechny strany :D Pak už jsem dávkování vychytala a nedala jsem na ní dopustit. Příště však radši vezmu už to nové balení bez pumpičky. Nějakou hydratační masku zrovna hledám, takže k Avonu mrknu. Boj se světlem, to je věčné téma. Zrovna dneska je u nás krásně, tak toho musím využít a nafotit články do předstihu, než se zase zakaboní.

      Vymazat
  7. Pleťovou masku od Avonu mám už podruhé a je má oblíbená, celkově mám jejich řadu Planet Spa ráda. A pak micelárku od Mixy, která byla fajn, ale vadilo mi to pumpičkové balení, ani nepočítám kolik té micelárky skončilo mimo tamponek:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, že řada Planet Spa je super. Balení Mixa micelárky není zrovna to pravé ořechové, proto nejspíš přišli s novým designem bez pumpičky. To vyzkouším příště, protože je fakt, že než jsem přišla na to jak micelárku dávkovat, tak byla všude jinde jen ne na tampónku :D

      Vymazat
  8. Masku z Avonu jsem si objednala teď a těším se na ni čím dál víc :) Na jíl se chystám taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že budeš spokojená. Maska je fakt skvělá. A jíl od Saloos zrovna tak :)

      Vymazat
    2. A nevysušuje ten jíl od Saloosu příliš? Nevím jestli do něj jít :-) já teď podlehla kosmetice Lush, mám skoro vypotřebovanou Mask of mangamity a teď jsem si na výletě v Praze koupila Dark Angel a jsem nadšená :-) Je to dražší záležiost, ale kdyby to fakt fungovalo, tak ty peníze obětuju častěji :-)
      Mimochodem nevíte jestli je na aknozní pleť lepší La Rose Posay nebo Vichy? Chtěla bych to zkusit...

      Vymazat
    3. Osobně mi nepřijde, že byl jíl nějak extra vysušoval. Naopak je po něm pleť krásně hladká a jemná. Ale pleť nemám suchou, takže soudím pouze ze svého hlediska tedy pleť normální/smíšená. Já pak stejně po očistě pleti maskou hned nanáším olej. Dark Angel jsem měla vzoreček a byl skvělý. O něm bych i uvažovala. Bohužel co se týče posledního dotazu na kosmetiku La Rose Posay/Vichy ti neporadím. Osobně nemám zkušenost ani s jedním. Kdysi, ale je to už dávno jsem měla od Vichy čistící gel na problematickou pleť a nedělal vůbec nic. Spíše bych ti doporučila kosmetiku Avéne. Ta má super produkty na problematickou pleť, třeba jejich čistící gel je úžasný. Měly jsme na něj i recenzi, tak když tak pohledej.

      Vymazat
    4. Já mám taky pleť smíšenou, proto mám někdy problém s tím vysušováním, ale jíl zkusím :-) rozhodně je cenově příznivější než kosmetika Lush. Děkuji za tip na Avéne, kouknu na recenzi :-)

      Vymazat
  9. Sprcháč od Dermacolu jsem ted nedávno spotřebovala a dneska jsem si koupila Carmex takže jsem na něj velice zvědavá :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě vždycky ty Dermacol sprcháče přijdou bezedné, vydrží fakt dlouho. Snad ti bude Carmex vyhovovat.

      Vymazat
  10. Masku od Avonu také používám, ale jen na T-zónu a vyhovuje mi taky :) Dermacol sprcháč s touhle vůní mě taky moc neoslovil a hlavně docela vysušoval, vlastně všechny varianty vysušovaly, ale nejvíc jsem si oblíbila hrozny s limetkou. Báze od Elfu je fakt suprová, lepší jsem nikdy neměla, bohužel už mi došla a kvůli jednomu produktu se mi objednávat z eshopu nechce.
    Články tohoto typu mám moc ráda a konečně vidím i produkty, které znám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud Avon něco umí, tak jsou to rozhodně masky. Jsem ráda, že ti taky sedí. Já nemám pocit, že by mě Dermacol sprcháče vysušovaly, ale je fakt, že mám bezproblémovou pokožku těla, takže těžko soudit. Přesně tak, elf báze je super, ale objednávat je jeden produkt se nevyplatí. Ale pokud někdy budu objednávat tak další určitě přihodím :)

      Vymazat
    2. Já mám problém s vysušováním u sprcháčů Balea. Ale musím říct, že mám suchou pokožku, dříve jsem měla atopický ekzém a to co krásně voní bohužel mít nemůžu, strašně se po tom škrabu :-( ale Dermacol sprcháče krááásně voní :-)
      Terez

      Vymazat
    3. Mě osobně ani Balea sprcháče moc neberou, sice mě nevysušují, ale nějak extra mi ani nevoní. Za to Dermacol to je jiná, jejich voňavé kombinace jsou fakt vymakané :)

      Vymazat
  11. Tyhle články jsou opravdu super.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, to ráda slyším :) Určitě v nich budeme pokračovat.

      Vymazat
  12. S Manufakturou mám jenom samé dobré zkušenosti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě. Zatím mě žádný jejich produkt nezklamal, tak doufám, že tomu tak bude i nadále :)

      Vymazat
  13. Ten jahodový sprcháč mi tiež moc nevonia, naopak milujem hrozno, melón a hrušku :* .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Melounový je top, další zmíněné jsem ještě nezkoušela. Na zimní období mám moc ráda irskou kávu a pomeranč v čokoládě.

      Vymazat
  14. Túžila som po Sexy Mame, ale teraz si ma úplne odradila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už na pudr četla dost rozporuplné reakce, takže buď ti sedne nebo ne. Podle mě není špatný, ale že by byl něco extra jak se o něm básnilo, tak to ne. Samozřejmě je to pouze můj názor, každá máme jinou pleť a jiné požadavky.

      Vymazat
  15. Nabudúce siahni po tom melónovom Dermacol sprchovom gély. Je naozaj skvelý a mne osobne neskutočne vonia!

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Melounový mám taky ráda, ale ovocné vůně mám radši v létě. Tento jsem dostala a ležel mi ve skříni dlouho, tak jsem ho konečně musela spotřebovat. Byl fajn, ale znovu si tuto parfemaci nepořídím.

      Vymazat
  16. Ahoj Radu,
    na váš blog jsem narazila náhodou a je mi svým designem i obsahem moc sympatický :-) díky za recenzi na spotřebované výrobky, mám tento druh recenzí raději než recenze nákupní, protože spotřebovaný výrobek se hodnotí lépe než nový.Balzám na rty Carmex určitě zkusím, děkuji za tip, já jsem si koupila Crazy Rumours asi za 99,- a přijde mi, že rty spíše vysušuje, ale voní božsky..Báze od Elfu se mi ze začátku zdála fajn, mám mastnější víčka, ale po pár použitích jsem ji musela dát mamce, protože mi víčka začaly šupinkovat :-( lépe mi sedí od báze Dermacolu. Díky za tip na odlakovač, určitě vyzkouším :-) A líbí se mi i ten jojobový olej. Já mám teď mandlový, ten je taky fajn, až ho vypotřebuju, tak zkusím tu jojobu. Více takových článků :-)
    Ať se daří,
    Terez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terez, děkuji za krásný komentář, udělal mi radost. Jsem ráda, že se ti článek líbil a přinesl ti něco nového. Já balzámky Crazy Rumors miluji, přijdou mi krásně hydratační a výživné, proto je mi záhadou jak to, že ti rty vysušují. S tímto názorem jsem se ještě nesetkala. Ale sto lidí, sto chutí. Taky mám hodně mastná víčka a celý den mi stíny momentálně neudrží ani UD či Too Faced. Paradoxně mi na začátku Elf báze seděla výborně. Dermacol bázi jsem nezkoušela, myslím, že by to byl na mě slabý kalibr, ale je fajn, že tobě sedí.

      Vymazat
  17. Tu masku od Avonu jsem neměla, ale měla jsem peeling ze stejné řady a moc se mi nelíbil, přišlo mi, že neuměl pořádně vyčistit, ale třeba mojí mamce zase pasoval :). Nivea sprcháče – miluju skoro všechno od značky Nivea! Tento sprcháč mi konkrétně taky moc nevoněl, ale jejich sprcháče jsou jediné, po kterých se mi nedělá vyrážka, tak v podstatě používám jenom tyto :). Ty od Dermacolu ale taky nejsou špatné, ačkoliv konkrétně tato vůně mi strašně smrdí a nemůžu to ani cítit :D. Ale moc mi voní třeba pomeranč v čokoládě a káva. A čuchala jsem v drogerce i ten relativně nový mandarinkový a to je teda slaďárna jak zvon, ale taky mi voní :). Od Saloosu mám nejraději olej šípkový, pasuje mi více než jojobový. Carmex jsem nikdy nezkoušela, ale pořád o něm vidím někde nějaké zmínky, tak možná taky zkusím. Já mám momentálně balzám od Saloosu a ten je moc fajn a jinak mám ráda ještě višňové labello, ale na výživu rtů to moc není. Super je balzám Balea jahoda-banán, ten mám teď taky a na popraskané rty je úžasný :).

    OdpovědětVymazat