pátek 6. listopadu 2015

Podzimní nakupování - Radu

Ahojky holky,

dnes jsem si pro vás pro dvou měsíční odmlce připravila souhrn mých nákupů za září a říjen. Zahrnula jsem zde především kosmetiku, ale ukážu vám i něco málo z oblečení, které tak nerada fotím, protože to neumím. Celkově toho není toho zrovna málo, tak se na to hned vrhneme.


 Nákupy v pro mě začaly utrácením na Dnech Mariane, o kterých jsme s Maru psaly už zde, proto to nebudu zbytečně okecávat. Co se týče kosmetiky, tak jsem si pořídila v Douglasu dva suché šampóny Batiste, bázi pod oční stíny Artdeco a lesk na rty NYX Butter Glos v tělovém odstínu Créme Brulé. Tomu pak sekundovaly dvě koupelové sole z Manufaktury. Nebojte počítat umíte správě, jen jedna sůl už padla, proto na fotce chybí.


Dále jsem si konečně pořídila dlouho chtěný čokoládový bronzer Chocolate Soleil od Too Faced v odstínu Medium/Dark a je dokonalý. Více vám prozradím v samostatné recenzi. Neodolala jsem ani novice od Gabriely Salvete a to Chubby Lips v pro mě naprosto dokonalém podzimním odstínů Chocolate. Recenzi jste si mohly přečíst již zde. Nová vůně která mi dělá teď na podzim společnost je čistě přírodní toaletní voda francouzské značky Acorelle ve vůni Bílá orchidej. Je to krásná, jemná květinová vůně, která zahřeje a dodá vám šmrnc. Výdrž teda není celodenní, ale půl den zvládá hravě. Navíc to balení je tak děsně rozkošné, že nešlo odolat. K zakoupení zde.


Poprvé jsem objednávala kosmetiku Yves Rocher z jejich e-shopu. Přiznám se, že jsem objednávku dělala hlavně kvůli dárku k nákupu nad 250 Kč. Tím dárkem zrovna byla rtěnka Grand Rouge, kterou jsem si vybrala v přirozeném růžovém odstínu Rose Poudré. Jednu tuto rtěnku mám v červeném odstínu a je dokonalá, proto jsem si chtěla pořídit odstín vhodný na běžný pracovní den. Abych teda dosáhla hodnoty pro dárek, tak jsem si pořídila novinku, která byla zrovna v akci a taktéž s dárkem a to tužku na oči Botanical Color Eye Pencil v odstínu Brune Ecorce, což je krásná hnědá se zlatým třpytem. K tužce jsem zdarma dostala jemný odličovač s chrpou na citlivé oči. Hodnotu objednávky jsem dovršila slavným malinovým octem na vlasy, který jsem chtěla vyzkoušet už dlouho. Takže když to všechno sečtu, tak mě tyto čtyři věci i s poštovným vyšly na neskutečných 360 Kč. Rozhodně jsem na e-shopu nenakupovala naposledy.




Další z e-shopu kde jsem utrácela je můj oblíbený HairBeauty.cz, kde zase probíhaly slevy. Těch jsem využila a pořídila si další pěnu do koupele Natura Siberica, dále pak od téže značky jemný pleťový peeling a regenerační masku na vlasy. Produkty zatím čekají k vyzkoušení, ale věřím, že mě nezklamou. Hold Natura Siberiaca mi prostě sedí. Doprodávaly se také laky China Glaze a já ulovila dva holografické krasavce. Sáhla jsem po vínovo-růžovém odstínu s název Not in this Galaxy a pak modrém krasavci Take a Trek. Na jejich efekt jsem hodně zvědavá, tak uvidíme.



V Rossmanu jsem využila akce na set makeupu Rimmel Lasting Finnish 25H a báze pod make-up Lasting Finnish Primer, který mě vyšel na krásných 219 Kč. Dále jsem si pak odnesla úžasnou tekutou rtěnku Essence v červeném odstínu 06 make a statement. Rtěnku jsem si fakt oblíbila, je totiž krásně pigmentovaná, moc nelepí a má solidní výdrž. Více se dozvíte v chystané recenzi.


Taktéž jsem rozšířila své zásoby o dva kousky mé stále oblíbenější kosmetiky Soaphoria. Pořídila jsem si univerzální Babiččin balzám, který je složen z řady olejů a léčivých bylin. Je skvělý na hydratování suchých a namáhaných míst jako jsou ruce, rty, chodila či od rýmy rozedřeného nosu. Zatím jsem ho používala pouze na ruce a je to fakt síla. Během chvilky dokáže ulovit od suchých rukou ze kterých se stávají hladké a extra jemné ruce. Rovněž bylo jen otázkou času kdy z jejich sortimentu vyzkouším tolik opěvované tělové suflé. Já neodolala vánoční limitce s vůní Kouzelného punče, a že je vážně kouzelný a extra voňavý se dočtete až ho řádně odzkouším.


Řádila jsem také na Parfums, kde jsem musela doplnit zásoby Saloos kosmetiky. Jelikož mi došly všechny oleje, tak jsem se vrátila k zatím pro mě nejlepšímu a nejúčinnějšímu oleji na problematickou pleť, kterým je Bio Dýňový olej. Taktéž jsem doplnila zásobu květinové vody avšak tentokrát jsem sáhla po větším 100 ml balení s vůní Máty, které si budu přelívat do již prázdné lahvičky s rozprašovačem. Taktéž jsem si po delší době zase koupila nejúčinnější slupovací masku od Ryoru a nový Tangle Teezer, neboť ten můj již po 4 letech začíná pomalu dosluhovat.


Na závěr jsem si pro vás na ukázku připravila koláž složenou z nákupů oblečení. Jak už jsem psala tak fotit oblečení je pro mě boj a jednoduše mi to nejde dle mých představ. Ale tak na ukázku to snad postačí. Pár kousků jste už mohly vidět, jelikož jsem si je objednávala při dnech Marianne. Samozřejmě jsem zase pár kousků zapomněla vyfotit, ale to hlavní zde máte. Tak jdeme na to.


1 – Černá semišová vestička z New Yorkeru. Do toho obchodu už téměř nechodím, ale tentokrát mě tam něco zaválo a hned mi padla do oka tato krásná vestička s třásněmi. Má příjemný semišový materiál a jistě bude ozdobou řady mých outfitů.

2 – Šedivý dvouvrstvý svetřík jsem rovněž ukořistila v New Yorkeru. Líbil se mi jeho střih a zajímavě řešená záda. Je to neotřelý kousek v zajímavém designu.

3 – Lehký pruhovaný svetřík s krajkovou aplikací na ramenou a zádech je z F&F

4 - Černé kotníčkové kozačky z Botovo.cz

5 – Světlounce růžový volnější cardigan s krajkovými rukávy je značky MY HALYS ze Zoot.cz

6 –  Nádherná, velká a měkounká šála mě zaujala na první pohled v Gatu

7 – Šatičky opět značky MY HALYS ze Zoot.cz

8 – Žlutá je momentálně moje nej barva, proto jsem si musela pořídit i žlutý trenchcoat. Tento zn. Stradivarius a koupila jsem ho na Vinted.cz

9 – Zelené tričko s krajkou je zn. Only a opět jsem kupovala na Zoot.cz

10 – Žlutá halenka se zajímavě řešeným výstřihem je z F&F

Jak můžete vidět tak letos se můj podzim nese v barvách žluté, šedé, černé a pak krajkových detailech. A jelikož většinou nemám čas, tak dávám přednost on-line nakupování, kde u mě vládne Zoot.cz, Botovo.cz a občas se mi podaří ukořistit krásný nový kousek na Vinted.cz.

To je dnes ode mě všechno. Jak se vám článek líbil? Zaujalo vás něco? Nebo třeba inspirovalo ke koupi?


Radu 

29 komentářů:

  1. Tak tentokrat budu obdivovat hlavne obleceni. Moc se mi libi kabatek a svetr z F&F.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Kabátek se mi zalíbil na první pohled a musím říct, že je skvělý. Nosím ho moc ráda i z toho důvodu, že je v ulicích dost jedinečný :)

      Vymazat
  2. Dýňový olej si chci už dlouho pořídit :) Masku od Ryoru jsem měla taky, ale moc mi nevyhovovala. A těším se na recenzi na malinový ocet. Taky jsem ho dlouho chtěla, ale pak jsem několikrát četla, že je na nic, tak jsem na něj úplně zapomněla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dýňový olej je úžasný pomocník, určitě jej zkus, nebudeš litovat. Ocet jsem zatím zkusila pouze 2x, tak ještě nedokážu posoudit jeho účinky. No uvidíme. Já na něj právě vesměs četla kladné ohlasy.

      Vymazat
  3. Tyjo, super nákupy :) Batiste je můj oblíbený a Tangle Teezer mi má dneska přijít, tak se těším :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, Batiste je nej. Teď jsem zásobena na hodně dlouhou dobu, což mi nevadí, protože mi přijde nejlepší. Doufám, že ti bude TT vyhovovat. Pro mě je to nejlepší kartáč vůbec. Už roky na něj nedám dopustit.

      Vymazat
  4. Z oblečení se mi Radu nejvíce líbí žlutý kabát, šatky, boty a zelené tričko :)
    Zrovna jemný odličovač s chrpou jsem koupila ségře k narozkám. V YR jsi teda hodně výhodně nakoupila. Budu se těšit na recenzi na tekutou rtěnku od Essence

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu oblečení Veru, jsem ráda, že jsem se ti strefila do vkusu. Odličovač od YR mám zatím v zásobě, ale jsem zvědavá jaký bude. Na recenzi Essence rtěnky se můžeš těšit po právu, protože bude pochvalná ;-)

      Vymazat
  5. Fotiť oblečenie je boj aj pre mňa a tak som sa najnovší new in post rozhodla nejak nafotiť na sebe, tak uvidíme či to nakoniec zverejním! :D Žltý Trenchcoat vyzerá super, určite v ňom celá žiariš :) Suflé od Soaphorie chcem vyskúšať, no stále čakám kým sa dostanem u nás do Nitry, kde majú kamennú predajňu, nechcem si vyberať cez net, ani neviem prečo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Trenchcoat jsem si zamilovala a mám pocit, že mi i sluší. Alespoň to mi tvrdí okolí, tak snad to tak je :) Žlutá je prostě letos moje barva. Výběr kosmetiky na živo je vždy lepší, ale u nás asi Soaphoria v kamenné prodejně ještě dlouho nebude. Suflé jsem ještě nezkoušela,ale ta vůně je vážně dokonalá. Na zimní a předvánoční období je jako dělaná. Už se těším až ho začnu používat :)

      Vymazat
  6. Přemýšlím nad tím odličovačem s chrpou.. a ta akce na makeup s bází je také super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odličovač ještě čeká v zásobě, takže ti zatím neporadím zda si ho pořídit či nikoliv. Akce na Rimmel set báze a make-upu je fakt výhodná, takže pokud sháníš make-up tak šup pro něj, vyplatí se!

      Vymazat
  7. Taky jsem nakupovala v Yves Rocher, jen s tím rozdílem, že v kamenném obchodě a stejně jako Ty jsem se kromě jiného rozhodla pro malinový ocet na vlasy a jejich věhlasný odličovač. A tekuté rtěnky Essence jsou skvělé, moc jsem si je oblíbila:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme se s tím nakupováním u YR hezky sešly. A musím souhlasit, že tekuté rtěnky od Essence jsou fakt super. Který odstín sis oblíbila ty?

      Vymazat
  8. Tekutou rtenku uz jsem zkousela a byla moc fajn.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné věci, opravdu :) Ta rtěnka od Yves Rocher má krásnou barvičku a jeližko Batiste je už i v DMku, tak se na něj taky chystám :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barvička rtěnky je ideální na běžný den. Je tak akorát výrazná a přitom dostatečně přirozená a hydratační. Batiste je pro mě nejlepší suchý šampón, takže jeho pořízení ti maximálně schvaluji :D

      Vymazat
  10. Všechno to oblečení je strašně krásné :3
    Já už strašně dlouho přemýšlím o tom bronzeru od Too Faced pořád váhám jestli si ho koupit nebo ne:)
    brunnetegirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Kláro, jsem ráda, že se oblečení líbí. Osobně mi dělá velkou radost. O bronzeru neváhej a jdi do něj. Je ÚŽASNÝ a potřebuješ ho :D

      Vymazat
  11. Rada sa rozmaznávam kozmetikou počas chladných dní :-) A čo sa týka oblečenia, tak cez jeseň je rozhodne top káro!

    OdpovědětVymazat
  12. Od YR rtenku jsem si moc oblibla, budu se muset podivat na jejich vanocni kolekci. :)))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich vánoční kolekce se mi taky zalíbila, nejspíš rovněž podlehnu :)

      Vymazat
  13. Ahoj hľadala som ten kardigan na zoot a žiadna značka my halys tam nie je..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, název značky jsem popletla je to Haily´s - tady je odkaz http://www.zoot.cz/haily-s

      Vymazat
  14. Ahoj, už jsi zkoušela masku na vlasy od Natura Siberica? Přemýšlím, že bych si ji taky koupila.
    Jinak chválím za super článek, zase jsem získala inspiraci na novou kosmetiku, kterou jsem neznala :-) to mě fakt baví :-)
    Terez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terez, masku už používám a zatím se mi zdá skvělá. Jemně bylinkově voní, je akorát hutná a vlasy dobře vyživí a zjemní. Myslím, že ti jí můžu doporučit :)

      Vymazat
  15. Také se moc těším na podzimní nakupování. Hlavně proto, že na podzim bývá dost slev na jednom mém oblíbeném webu. Je to slevovykupon a je to takový shromažďovač slev a všemožných kuponů... Takže pro mne je podzim určitě jedno z těch veselejších období na nákupy :)

    OdpovědětVymazat