středa 18. listopadu 2015

Podzimní lakování se značkou Essence

Ahoj holky,

už jste měly čas prozkoumat novinky na nehty od Essence? My jsme od zastoupení značky dostaly možnost několik z nich otestovat, z toho velkého množství jsem si k testování vybrala tyto kousky: pečující lak s názvem Trojitá péče o nehty, lak na nehty No make-up look a jako poslední je pomůcka na nailart Tetovací pero na nehty a nehtovou kůžičku.


Trojitá péče o nehty (54,90 Kč)

Sháníte pořádnou výživu pro slabé a poškozené nehty? Trojitá péče od Essence je tady pro Vás. Díky speciální formuli obsahující vitamín E a glycerol pečuje, posiluje a zároveň chrání nehty před jejich každodenní námaze. Tento lak je tedy určen jako výživa nehtů, proto se má nanášet samostatně bez barevného laku. Přiznám se, že nepoužívám péči podle návodu, ale jako klasický podkladový lak. U většiny podobných výrobků je problém s jejich zasycháním, což se zrovna této péče netýká. Péče schne opravdu bleskově a navíc ani při následovném přelakovaní barevným lakem se schnutí obou neprodloužilo. Také výdrž barevného laku se s použitím péče prodloužila, takže opravdu s touto péči nahradíte basecoat a to ještě s benefity výživy. Co se týče stavu nehtů, i ten je po pravidelném používání fajn, netřepí se ani se nelámou.


Lak na nehty No make-up look (54,90 Kč)

Na tento lak jsem se ze všech novinek těšila nejvíce, proto jsem si jej sama pořídila již před příchodem balíčku k testování. Shodou okolností na mne vykoukl lak ve stejném odstínu, který jsem již měla doma a to v odstínu 01 powdery rose. Tento lak slibuje přirozený, avšak upravený vzhled nehtů. Lak na nehty je středně krycí a po nanesení zaschne v saténový "semi-matný" finiš. Bohužel při nanášení laku nastaly problémy, v slabší vrstvě se lak nenanáší rovnoměrně. Je třeba jej nanést silněji, což s sebou přináší úskalí při schnutí. Lak schne opravdu dlouho a i po "povrchovém" uschnutí je ještě uvnitř mokrý. Což vede k různým obtiskům a zkažené manikúře. Takže pro mne bohužel zklamání.



Tetovací pero na nehty a nehtovu kůžičku (59,90 Kč)

Jak jste si jistě na instagramu a vlastně i na blogu všimly, tak mne hodně baví nailart a k tomu účelu je toto pero perfektní. S touto vychytávkou máte všechno usnadněné a vyrobíte s ní originální zdobení všeho druhu. Díky tenkému hrotu vytvoříte bez problému jemné či hrubší proužky nebo tečky. Bohužel jsem při používání narazila na jedno úskalí a to mazání vzorů z nehtů. Je tedy pravda, že po zaschnutí drží fix na nehtech perfektně, ale během nošení, už tak druhý den po namalování se obrázky ztrácí. A bohužel ani zalakování topcoatem nepomůže a to proto, že všechny mnou vyzkoušené nadlaky malby rozmazaly. 




Ač mám laky na nehty značky Essence velmi ráda, tak bohužel tentokrát jsem chválit nemohla. Zkoušely jste některé z novinek z řad laků na nehty Essence? Které z nich Vás oslovily a doporučíte mi je?

M.

20 komentářů:

  1. Tedy ta zdobící "tužka" na nehty je hodně podobná, jako tekutá linka na oči, kterou mám také od Essence :D možná jen změnili štítek, aby se to lépe prodávalo. Ale moc se mi líbí jak vyživující péče, tak ten odstínek No Make-up Look, tyhle nude laky jsou stejně ze všech barviček nejkrásnější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Než jsem si na fixe přečetla nápis, tak jsem si taky myslela, že se jedná o fix na oči :-D

      Vymazat
  2. Recenze je pekne napsana a uzitecna. Diky.

    OdpovědětVymazat
  3. Nezkoušela jsem a jak tak čtu, tak ani nebudu. Škoda, laky od Essence mi většinou tak špatné nepřišly, ikdyž rychle vysychaly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Essence nehtové sekce mám ráda péči, pak třeba glitrové a efektové laky. Tenhle No make-up look se bohužel nepovedl nebo mi nesedl v kombinaci s podklady? Nevím :-/

      Vymazat
  4. Ani jeden produkt jsem nezkoušela, škoda toho tetovacího pera, o něm jsem uvažovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Než to zdobící pero, je asi lepší si pořídit klasický zdobící lak s tenkým štětečkem.

      Vymazat
  5. Tak ten No make up look vypadá moc pěkně, ale když je s lakováním problém, tak se bez něj obejdu! A na to zdobící pero už jsem se také dívala, ale řekla jsem si že to asi nebude taková bomba.
    Budu ráda, když se mrkneš co je u mě nového
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pozvání na blog - už jsem koukala. Moc se mi líbil ten tag, možná ho někdy taky udělám. Bohužel mne ten No make up look zklamal, vzhled na nehtech je moc pěkný, ale ten boj s lakováním mne od dalšího lakování odradil.

      Vymazat
  6. Tá fixa je super, chcela by som ju :3
    Ale akurát som si zaobstarala 4 laky os Essence :D
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
  7. ten no make up look je krasnej.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ten lak vyzerá super, všimla som si ho už na viacerých blogoch, ale ked schne tak dlho tak to je škoda :(

    OdpovědětVymazat
  9. Hodně mě zaujal fix na nehty, ale po přečtení váhám, zda vůbec kupovat.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne neoslnil, příjde mi bohužel spíš takový dětský.

      Vymazat