pátek 23. října 2015

Nalakováno - P2 Sand Style 020 Lovesome

Ahoj Všem,

dnes to bude o pískovém laku německé značky P2, který mám ve své sbírce asi už rok, ale čas vám ho ukázat nastal až teď. Boom pískových laků sice již odezněl, ale já je mám stále v oblibě a lakuji je teď dost často. Proto jsem hned věděla, že od P2 chci v první řadě vyzkoušet právě jejich dost chválené a oblíbené pískové laky. A když už je ten podzim, tak volba padla na překrásný odstín 020 Lovesome.

Tento odstín bych popsala jako mix tmavší malinové a vínové barvy s poměrně dost výrazným zlatým shimmerem. Naprosto dokonalá podzimní barva, minimálně pro mě určitě ano.

Lak má akorát velký štěteček, který je střižen do rovna. Takové já mám ráda, takže se mi s ním pracovalo jedna radost. Hustota laku je také na jedničku, takže se lak jednoduše nanášel, po nehtu se krásně rozprostřel a nezatékal kam neměl. Krytí je standardní, tedy takové, že bylo zapotřebí dvou vrstev. Pískové laky obecně schnou velmi rychle a ani tento nebyl výjimkou. Řekla bych, ale že schne o něco málo pomaleji než Gabriella Salvete.


Pískový efekt je moc hezký, tak akorát hrubý. Možná bych řekla, že je malinko jemnější než pískové laky GS. Výdrž laku byla také velice solidní. V průměru mi drží tak ty 4 dny, pak se již začínají výrazněji šoupat špičky a po stranách se začíná lak loupat. Gábina mi drží o fous lépe, ale to nemění nic na tom, že tento lak je také velice kvalitní. Navíc vychází levněji než Gábina, protože 10 ml laku vychází asi na 60 Kč.

Celkové hodnocení – 4/5

Značka: P2
Objem: 10 ml
Cena: cca 2 Eura
Dostupnost: německá DM

Musím říct, že pískové laky P2 jsou chválené pro právu. Nejen, že má lak super barvu, ale hezky se s nim pracuje, schne dobře a ani výdrži nemám moc co vytknout. Jediné co mě mrzí, je to, že u nás není k sehnání.

Máte vyzkoušenou značku P2? Co na ní a tento lak říkáte?

Radu




24 komentářů:

  1. Zkušenost tedy žádnou nemám, ale vypadá moc dobře! :) Jako stvořený pro Vánoce! :))
    Teri the butter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, že je krásný, avšak více se mi hodí právě teď na podzim než na Vánoce :)

      Vymazat
  2. Ja mam od p2 matny top coat a nenuzu si stezovat.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ráda slyším. Já bych ráda od P2 zkusila více produktů, proto mě fakt mrzí, že u nás není značka k sehnání. Škoda.

      Vymazat
  3. Za mě to není špatná značka a určitě by se uchytila i v Čechách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, taky si to myslím. Snad jí i u nás DM zavede do sortimentu :)

      Vymazat
  4. Pískové laky na nehty mám moc ráda, ten efekt mně snad nikdy nepřestane bavit:-) A tohle je naprosto nádherná barvička. To, že sortiment P2 není dostupný i u nás mně štve a mrzí už dlouho:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pískové laky jsou úžasné a osobně na ně nedám dopustit. Sice je už nenosím tak často jako v době jejich boomu, přesto je nosím velice ráda a efekt se mi stále líbí. Tento odstín je úžasně podzimní a moc se mi na něm líbí, že obsahuje zlatavý třpyt :)

      Vymazat
  5. Se značkou zkušenost nemám, ale ten lak vypadá na nehtech suprově :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi sa mi páči tá farba :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nádherná, že jo? Sice jsem odstín vybírala naslepo na netu, ale lépe jsem vybrat nemohla :)

      Vymazat
  7. Krásná barvička, na podzim ideál :) Značku P2 už dlouho toužím vyzkoušet, tak snad se časem poštěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Taky si myslím, že na podzim je to barva jak dělaná. Taky doufám, že se mi poštěstí vyzkoušet ještě nějaké produkty. Dle mého fakt stojí za to :)

      Vymazat
  8. Žádný lak od této značky nemám. Škoda, že se nedá u nás sehnat, protože na nehtech vypadá dokonale. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vážně škoda. Ti co mají Německo za "rohem" to mají fajn. My ostatní máme hold smůlu, ale snad se časem dostane kosmetika i k nám.

      Vymazat
  9. Ta barvička je nádherná, skvěle se na podzim hodí. Mě se pískové laky moc líbí, jen pak nemám nervy na to odlakovávání, takže zatím vlastním pouze jeden. Ale pokaždé v drogerii obdivuju právě laky Gabriella Salvete, takže hádám, že brzo se mnou některý půjde domů :D
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě zase to odlakování nepřijde tak hrozné. Zrovna tento jde dolů hezky. Stačí tampónek chvíli přidržet a jde to snadno. Horší je to s těmi co obsahují ještě třpytky. To pak volím radši alobalovou metodu. Pískáče od Gábiny jsou parádní. Sama jich mám asi 10, takže ty ti vřele doporučuji :)

      Vymazat
  10. Odpovědi
    1. Tak pokud hledáš podobný, tak zkus mrknout na Gabriellu Salvete. Ta má v nabídce hezký podzimní odstín Eleganza, který je trošku tmavší a více do vínova, ale je stejně krásný :)

      Vymazat
  11. Tak ten je nádherný, opravdu úžasný odstín a textura :)

    OdpovědětVymazat