neděle 3. ledna 2016

Co mi nadělil Ježíšek? - Maru

Hezkou neděli děvčata,

letos jsem měla mezi svátky méně času na blog a na psaní, tak jsem nějak pozapomenula na obvyklou ukázku toho, co jsem našla pod stromečkem. Ale protože vím, že máte tyhle koukací články rády, nechci Vás o něj ochudit a tak Vám je se zpožděním přináším i teď o první lednové neděli.

Prvního Ježíška jsem měla už 23. prosince, kdy jsme si dávaly dárečky s Radu, od které jsem dostala tašku naditou samýma krásnýma věcma. Radka mne má už přečtenou, takže se mi vším trefila do vkusu. A co pěkného mi nadělila? Nejkrásnější dárek celých Vánoc a to ilustrovaného Harryho Pottera a Kámen mudrců. Upřímně mne tenhle dárek hodně dojal - jsem Harryho velká fanynka a mám doma všechny knížky, filmy, ale říkala jsem si, že za další knihu utrácet nebudu, když ji přece už doma mám - jen bez obrázků. A Ježíšek jako by věděl, že po ní toužím (nikdy jsme se o tom nebavily) a donesl mi ji. Další z mnoha dárků byla Radčina domácí kosmetika - koupelová sůl a balistiky. Ani jedno jsem zatím nezkoušela, ale voní opravdu božsky. Další nálož kosmetiky už hand made nebyla - sprchová pěna Natura Siberica a lak na nehty China Glaze. To že miluju kočky víte, že? Už mám svůj vlastní hrneček s kočičím ocáskem. Poslední z Radčiných dárků a to černá šálka s potiskem kočiček se mi z fotek vytratila, ale přesto jej musím také zmínit.
Že už i já trpím obsesí Yankee Candle ví i mí blízcí. Proto jsem pod stromečkem našla hned 4 střední svíce různých vůní. Čekala mne úžasná vůně Aloe Water, kterou jsem ve vosku milovala a ve svíci je ještě lepší. Jemná zimní vůně Sparkling snow a stejně jemná a hladivá Angels Wings. A protože mi klasická Levandule příjde příliš ostrá poslední ze svící byla jemnější a o vůni citrusu obohacená levandule - Lemon Lavender.

Další z dárků byly ryze praktické - přála jsem si stolní kalendář a diář - ty mé Ježíšek koupil na bonami.cz (nenápadně jsem mu je nastrčila :-D). Také doma nemáme žádné reprezentativní hrnečky ve stejném designu, takže mé přání dostat sadu bílých hladkých hrnečků, bylo vyslyšeno. Dobře, další dva dárky úplně praktické nejsou - spíš marnivé. Chtěla jsem novou koženou kabelku, v jiné než černé barvě a spíše střední velikosti. I toto mé přání se mi splnilo a dostala jsem camel kabelku "vak" z broušené kůže s krátkým i dlouhým popruhem. A nebyla bych to já, kdybych nedostala nějakou hudbu. Letos jsme si s bráchou řekli, že podpoříme české kapely a tak mi nadělil desku kapely Mandrage. 

Co myslíte, dostala jsem i nějakou kosmetiku? Paletku Le Grand Palais jsem si pořídila už v listopadu při návštěvě Prahy, ale dala jsem si ji pod stromeček, ať mám taky něco podle svého výběru :-) a poslední "kosmetickou" věcí jsou štětce na oči značky Zoeva En Taupe. Ty už poctivě testuju, tak se můžete v budoucnu těšit na recenzi.


Co nadělil Ježíšek Vám? Z čeho jste měly největší radost? :-) pochlubte se :-)

M.

40 komentářů:

  1. Musela si být moc hodná, když si dostala takové dárky :-) Šťastný nový rok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jo :-D ale přiznávám, že jsem si celé těhotenství těch věcí tolik nekupovala a tak mi to Ježíšek asi vynahradil na Vánoce :-D

      Vymazat
  2. Všechny dárky jsou moc hezké :) Ačkoliv jsem nikdy fanynka Harryho Pottera nebyla, čím jsem starší, tím víc koukám na filmy :D Knížky doma nemám, ale první díl jsme četli ve škole. Ale tohle ilustrované vydání musí být super, musím si ho jít prohlídnout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V době, kdy knihy HP u nás začínaly jsem byla přesně v jeho věku a nějak jsem ten "boom" nechápala. Dostala jsem se k němu až kolem 16 let, kdy mne naprosto dostal a od té doby je to moje srdcovka.

      Vymazat
  3. Teda tady byl někdo moooc hodný :) Krásné dárečky

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné dárečky :-))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2016/01/luxury-red-love.html

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi pekne darecky. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, děkuji za pochvaly patřící mým blízkým, všichni se totiž skvěle trefili a udělali mi s dárky velkou radost :-)

      Vymazat
  6. Až se tají dech. Nádherná nadílka. Já z kosmetiky letos nedostala nic, pouze sama jsem si jednu paletku nadělila, ale nevadí. Dostala jsem spoustu krásných knih nebo třeba smoothie maker. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Loni jsem té kosmetiky měla taky mnohem víc, hlavně teda ve wishlistu. Smoothie maker je skvělý dárek, taky by mi udělal radost.

      Vymazat
  7. Nádherný! Ježíšek byl velmi štědrý :) Diář je nádherný a TF paletka... to je nebe. Nádhera prostě!

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletku jsem zrovna včera poprvé použila a jsem nadšená - ten fialový a růžový stín :-) ach, jsou prostě boží.

      Vymazat
  8. Tvůj Ježíšek byl fakt štědrý ty jo, takových krásných věciček a ty svíčky :))
    eL

    OdpovědětVymazat
  9. Samé krásné dárky, Ježíšek doopravdy věděl, čím Tě potěšit:-) Moc se mi líbí ta nadílka svící YC a paletka Too Faced:-) Mně se pod stromečkem splnilo přání nového balzámu na rty EOS a pleťového oleje Loreal pro mastnou pleť, plus byla i neméně krásná překvapení jako náramek Pandora nebo nejvoňavější kávová sada od Dermacolu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Pandory jsi musela mít velkou radost, že? Určitě se ti přítel skvěle trefil do vkusu. Ale asi sis stejně víc než dárky užila první Vánoce ve svém, že? :-)

      Vymazat
  10. Kozmetika Too Faced vyzerá rozkošne, majú krásne balenia:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Too Faced je moje srdcovka a nemůžu jí odolat :-D proto nebyl div, když jsem si tu paletku sama nadělila.

      Vymazat
  11. Parádní nadílka, Too Faced paletka je krásná a čtyři Yankee Candle? To chci taky! (Vůni Aloe Water zbožňuju.) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna Aloe Water pálím, ale ve vosku. Ale musím říct, že ve svíci voní ještě lépe. YC mi udělaly moc velkou radost, hodně jsem jim teď propadla.

      Vymazat
  12. joooj prekrásne darčeky :) privítala by som yankee candle, štetce zoeva a nádheru od too faced :) ale aj tak si najkrajší darček dostala predčasne a to tvoju krásnu dcérku :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) udělala jsi mi moc velkou radost tímto milým komentářem :-) ano Eminka je náš největší dárek a o to byly ty Vánoce hezčí a radostnější. :-)

      Vymazat
  13. teda, závidět se nemá, ale ty štětce Zoeva, kosmetika Too Faced a svíčky Yankee Candle? paráda! :) tím by mě Ježíšek rozhodně moc potěšil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne taky potěšil a to především proto, že většinu dárků vybírali blízcí sami. Většinu let dříve jsem si dárky sama vybrala i zabalila a letos to byly samé překvapení.

      Vymazat
  14. Já jsem si nadělila pod stromeček taky toho ilustrovaného Harryho, akorát v angličtině, protože originál znění ještě nemám, ač jsem ho vždycky chtěla. :) Je super, obrázky jsou nádherné, teď jsem si ho o vánočním volnu četla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám v angličtině Prince dvojí krve a Relikvii smrti, takže tady mám splněno. Já se do čtení chci pustit teďka, pár dní jsem malé četla při usínání Narnii, tak se pro změnu pustíme do Harryho.

      Vymazat
  15. Všechny tvé dárečky se mi moc líbí. Yankee Candle nesmí chybět, málo vůní je které mě nevoní. Paletku od Too Face mě naprosto dostala a moc se mi líbí. Kabelka němá chybu a hrníček z ocáskem bych chtěla také, tak se po něm budu muset podívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na ty jemnější a čistší vůně, ale vlastně mi taky většina vůní sedla. Už se těším na ty jarní novinky YC :-) hrníček jsem viděla myslím na bonami.cz, tak tam můžeš mrknout.

      Vymazat
  16. Krásné dárečky:) Paletka TF je naprosto nádherná ;) A štětce Zoeva si taky plánuji pořídit, ale asi spíš nějaké na tvář;)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Štětce na tvář taky potřebuju, ale stačí mi jen na makeup a na tvářenku, tak přemýšlím po jaké značce sáhnout. Celou sadu od Zoevy nepotřebuji a kupovat je na kusy je dost nevýhodné.

      Vymazat
  17. Ah, ty YC bych hned brala také! Hlavně tu Aloe Water si strašně moc přeju. :) Mně však YC nikdo nekoupí, takže si budu muset nějakou pořídit sama. :D :) A ta paletka od TF je vážně úžasná!
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi YC pořídila mamka a taky manžel. Ale chápu, že někteří lidi to nekoupí, protože se jim zdá zbytečné dát tolik peněz za svíčku.

      Vymazat
  18. Tak me jezisek maximalne dostal. Ani v nejdivocejsim snu jsem si nemyslela, ze dostatnu takovyto trakturek na sekani travy http://www.naradi-vesely.cz/traktor-tm122-22h2.html  dostala jsem to od sveho exmanzela, se kterym mame dve deti, ale vychazime spolu v pohode. Mame obrovsjkou zahradu a travu sekam ja a normalni sekackou to je tak, ze si muzu vzit dva dny volna, abych to posekala. takhle pekne sednu a projedu. opravdu nej darek v mym zivote. Petra

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné dárky, nej jsou svíčky YC. A hrníček je taky super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YC není nikdy dost, sice mám ještě slušnou zásobu, ale vybírám další :-D

      Vymazat
  20. Krásne darčeky, vedela by som si z nich vybrať aj nejaké pre seba :)

    OdpovědětVymazat