úterý 19. ledna 2016

Dokonale upravené obočí se značkou E-Style

Ahojky holky,

ač jsem na zvýraznění obočí vyzkoušela už kde co, nějak jsem se nemohla dlouho dopracovat k výsledku vypadajícímu podle mých představ. Mýma rukama už prošly gely, stíny, fixy i tužky na obočí a pořád ne a ne, to obočí vypadat dokonale.

Protože jsem byla už vážně zoufalá zakoupila jsem si do své sbírky přípravků na obočí další kousek a to tentokrát od české značky E-Style a to Fine Beauty Set - sadu na úpravu obočí v odstínu 01 Light brown. A co na něj říkám?

První začnu klasicky obalem, který tedy není nic exkluzivního, dokonce mi průhledná fólie z obalu už vypadla. Nápis se už taky lehce ošoupal a to paletku nikde nepřenáším a jen mi leží na toaletním stolku. Ale přece jen není důležitý obal, ale obsah...


... a ten je narozdíl od obalu bez chybičky. V balení najdete průhledný vosk a dva stíny v odstínech popelavě hnědé. Mimo to, balení ještě obsahuje malé zrcátko a štěteček s pěnovým aplikátorem.

Je mi jasné, že všechny z nás, milovnic kosmetiky, ví, jak paletku používat. První se obočí zvýrazní stínem a voskem se výsledný tvar zafixuje. Já však používám vosk-stín v opačném pořadí. První si obočí zafixuji a vytvaruji voskem a teprve přes něj kreslím stíny. Barva na chloupky (i na ta místa bez nich) lépe přilne a navíc se obočí po celý den nikde nehne.


Co musím velmi pochválit jsou vybrané odstíny stínů na obočí. Díky kombinování obou odstínů dokážu vykouzlit příjemný přechod v obočí a to vypadá velmi přirozeně. Taky chci pochválit štěteček, který je k aplikaci stínu ideální a dobře se s ním pracuje. Krásně s ním vykreslíte hrany obočí a také vyplníte mezery mezi chloupky.



Zvýrazněné a zafixované obočí Vám vydrží celý den nehnutě a i večer máte co odličovat. 


Cena balení, o obsahu 5,7 g, je 169 Kč. A je dostupné na eshop.chriscosmetics.cz, kde také zakoupíte další výrobky značky E-Style.

Závěrem musím říci, že jsem si tento výrobek velmi oblíbila a momentálně nemám důvod jej měnit, taky jsem všechny ostatní "obočovače" schovala a používám už jen výhradně tento od E-Style. A jsem s ním opravdu nadmíru spokojená. 

Jak si upravujete obočí vy? Používáte permanentní barvy na obočí nebo si obočí upravujete každý den?

Maru

23 komentářů:

  1. Obočí krásné, ale pořád si neumím představit, není příliš světlý? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mám své obočí skoro neviditelné, takže pro mne jsou tyhle odstíny až až :-D co se týče swatche na fotce, je udělaný prstem a myslím si, že štětcem se dosáhne větší intenzity.

      Vymazat
  2. Aj mne príde dosť svetlý, ale očividne ti sedí :). Ja momentálne používam Brow Kit od Sleeku alebo to ešte striedam s duom od Avonu. Oba majú jeden tieň na obočie a jeden vosk, pričom u Sleeku je vosk farebný a u Avonu transparentný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro tmavší typy byly na výběr ještě 2 další barevné kombinace. Já vždycky sahám po té nesvětlejší variantě.

      Vymazat
  3. Já jsem si tolik zamilovala Make me brow od Essence, že už nic jiného nepoužívám. Dřív jsem ale pudrové produkty měla taky ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám chloupků v obočí vážně málo, takže mi ten gel Make me brow nestačí, ale mám ho taky. Ale pokud máš obočí husté a potřebuješ jen zafixovat tvar nebo ho zlehka dobarvit, tak na to bude skvělý.

      Vymazat
  4. Tak to vyzerá veľmi zaujímavo. Páči sa mi, ako splýva s farbou pleti

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Já na obočí aktuálně používám tužku na obočí od Essence a obyčejný hnědý stín z paletky očních stínů. Zatím mi to vyhovuje, ale časem si chci koupit něco ve stylu této sady, která vypadá mimochodem vážně báječně. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky používám tužku na obočí od Essence a vyhovuje mi :)

      Vymazat
    2. Mi příjde, že jsou na mě všechny ty tužky dost teplé. Jediná, co mi odstínově sedla byla od Catrice, ale zase jsem nebyla z ní úplně 100% odvařena. Co se týče sad na obočí - zkoušela jsem Elf (tam mi ale vadila špatná dostupnost), pak Famous (moc teplé odstíny), MRL (taky moc teplá) a tahle se mi zdá zatím nejlepší - i s výdrží je na tom nejlépe.

      Vymazat
  6. Já momentálně na úpravu obočí používám tužku na obočí Catrice a taky gel na obočí Make me Brow od Essence. Ale určitě bych se nebránila ani nějakému setíku a tento vypadá zajímavě:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oba výrobky jsem používala taky, ale chtěla jsem zase něco jiného, co by vykouzlilo ještě přirozenější efekt. A zatím jsem zatím nejspokojenější s touhle paletkou.

      Vymazat
  7. Já používám stíny, ale rozhoduji se, zda nezačnu chodit na barvení obočí. Každopádně tyhle stíny vypadají pěkně, dokonce si myslím, že by mi seděl i ten odstín :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem jednu dobu chodila na barvení. Ale upřímně řečeno se mi nechce nikam jezdit, tak si radši obočí upravím sama :-)

      Vymazat
  8. Tento obočovač se mi líbí a to hlavně odstíny stínů. Vypadá neutrálně a zbytečně na sebe neupozorňuje. Já si obočí nechávám většinou tak jak je, samozřejmě pravidelně vytrhávám chloupky. Vždy si obočí učešu a občas dobarvím jemným stínem. Nemám ráda moc tmavé, značně viditelně namalované a nepřirozené obočí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstíny jsou pěkně přirozené. Já bohužel nemám skoro žádné obočí, nikdy jsem si ho moc netrhala, ale stejně ho mám řidké a nepěkné. No s tím mojím nadělením nejde moc co dělat. :-D

      Vymazat
  9. Vypadá pěkně, přirozeně... já mám ted kit od Makeup Revolution a nemůžu si ho vynachválit, je super! :))

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi právě ten kit od MUR neseděl, byl na mě moc teplý a ta barva mi vážně nešla.

      Vymazat
  10. Tohle vypadá skvěle, teď používám na obočí stín od MAC, ale až mi dojde, tak asi vyzkouším tohle :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  11. Wow E-style mě čím dál víc jen a jen překvapuje,mám stejný názor co se týče balení,ale přece jenom je to česká značka a také levná.Ale ten výsledek mě fakt ochromil! JÁ používám paletku na obočí od Makeup Revolution London a s ní jsem také naproto spokojena! :) Ale až mi dojde zkusím tuhle! :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám momentálne takovy set od Milani na obočí a je super. I když je pravda, že teď jsem si poridila set od značky Rival de Loop a jsem z nej unesena a moc rada ho pouzivam a to stal par korun.. Od Estyle mam stiny na oci a jsou bozske.

    OdpovědětVymazat
  13. No ja mam od prirody oboci tmave. Ale tohle vypada dobre.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat